Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liittyminen - Pentuhakemus

Muista lukea säännöt!

Hakemus:

Oppilasnimi: Esim. Hiutaletassu (loputtava sanaan -tassu.)

Soturinimi: Hiutaleturkki (alettava samalla sanalla kuin oppilasnimi, voit jättää tyhjän jos harkitset. Oikeaa asiaa tarkoittavia soturinimiä ei hyväksytä esim. Lumihiutale.)

Sukupuoli: Naaras/ Kolli

Klaani: Myrsky-, Joki-, Tuuli- tai Varjoklaani / erakko tai kotikisu (tarkista ensin, onko haluamassasi klaanissa tilaa, jos et ole varma tilasta, kysy.)

Ulkonäkö: Kuvaile vähintään seitsemällä virkkeellä. Turkin väri, pituus, silmien väri, kissan koko.. Kaikki mahdollinen, jonka avulla saisi mahdollisimman hyvän kuvan kissasta. Tähän voi liittää myös kuvan, mutta sanallinenkin kuvaus pakollinen.

Luonne: Kuvaile vähintään seitsemällä virkkeellä. 

Menneisyys: Ei pakollinen, mielellään emo ja isä ainakin + sisarukset...

Muuta: Kaikki loput asiat, jotka eivät muihin kohtiin kuulu. Esim. erityistaidot tms. Kukaan ei kuitenkaan ole paras kaikessa... Pyri myös noudattamaan klaanillesi tyypillisen kissan piirteitä.

Toiveet: Esim. Kenen oppilaaksi, saada kumppani, pentuja jne.

Ropettaja: Nettinimesi, jolla esiinnyt cboxissa yms. esim. Hiutale.

Kursivoidut pakollisia! Olet ensin oppilas, et voi olla heti soturi!

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Zare

03.05.2018 15:58
Ira// Hakemus hyväksytty, saat mestariksesi Suosoinnun ^^ Tervetuloa!

Nimi: Ira

03.05.2018 13:42
Oppilasnimi: Sulkatassu

Soturinimi: Sulkamyrsky

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Kuten sanotaan, kauneus on katsojan silmässä, ja näin ollen myös Sulkamyrsky on omalla tavallaan suloinen naaras.
   Naaraalla on keskipitkä - ei lyhyt, vaan ehkä ihan vähän tavallista pidempi - turkki, joka on laadultaan pörröistä ja pehmeää; naaraan on pakko sukia se päivittäin, jottei se näytä epäsiistiltä. Jokiklaanin kissana turkki hylkii hyvin vettä. Väriltään se on vaaleanharmaata, jossa on vivahde hopeaan.
  Ruumiinrakenteeltaan Sulkamyrsky ei ole siroimmasta päästä, ja saattaa joskus olla hiukan kömpelö. Naaras on ennemminkin solakka. Hänellä on pitkät, vahvat jalat sekä suuret käpälät, joilla hän jaksaa helposti uida pidempiäkin matkoja, vaikka sitten vastavirtaan. Vasen takatassu on väriltään valkea, ja melkoinen katseiden kerääjä muuten hopeisenvivahteista turkkia vasten.
  Kynnet ovat hyvin terävät ja puhtaan valkoiset (Sulkamyrsky inhoaa sitä kun ne likaantuvat, ja putsaa niitä säännöllisesti) ja anturat mustat ja pehmeät, joiden vuoksi ukkospoluilla ja kallioilla kävely repii ne aivan verille. Myös kuono on väriltään musta.
  Sulkamyrsky omaa melko kauniit teräväpiirteiset kasvot, joiden hallitsevin piirre lienee suuret ja syvät tummansiniset silmät. Toisinaan niiden voisi jopa kuvitella heijastavan yötaivaan tähtien loistetta. Naaraalla on ehkä hieman tavallista suuremmat korvat, joiden väritys tummuu selkeästi päihin asti, niin että korvanpäissä olevat pikkuiset tupsun tapaiset ovat väriltään tummanharmaat.
  Häntä on hieman epäsopusuhtainen muuhun ruumiiseen verraten; se on pitkä, pörröinen ja tuuhea ”puuhka”, kuin sulka.

Luonne: Sulkamyrsky ilmaisee oloaan, itseään, tuntemuksiaan aika voimakkaasti. Hänestä yleensä paistaa kauaskin asti, millä tuulella hän milloinkin sattuu olemaan. Joku saattaisi sanoa, että se on haitaksi, toiset taas että se on lahja, mutta kissat, jotka ovat viettäneet pitemmän päälle aikaa hänen kanssaan, saavat pian huomata, että tästä ”hälytyskellosta” on kovasti hyötyä seuraelämässä.
   Kun Sulkamyrsky on hyvällä päällä - mitä hän hyvin usein on -, nuorta naarasta voisi hyvin verrata vasta nimitettyyn oppilaaseen. Hän on pääasiassa pirteä, eloisa, virtaa täynnä oleva kissa, joka ei ole hetkeäkään paikoillaan, vaan liitelee paikasta toiseen levittäen iloista ilmapiiriä ympärilleen. Naaraalla on omanlaisensa pettämätön huumorintaju, ja hän jaksaa vitsailla kiperissäkin paikoissa, lieventäen kireää ilmapiiriä. Hän osaa pitää hauskaa omalla tavallaan, ja silloin häneen on hyvin helppo tutustua, ja hänen kanssaan on mukava viettää aikaa.
  Toista ovatkin sitten ne päivät, jolloin kaikki menee päin mäntyä. Tällöin Sulkamyrsky on kuin aikapommi, joka saattaa räjähtää hetkessä, milloin tahansa, ihan pienenkin ärsykkeen voimasta. Ja silloin, kun hän oikein suuttuu, hän riehuu ympäriinsä pyörremyrskyn tavoin jättäen jälkeensä pelkkää tuhoa. Harvemmin fyysisiä jälkiä kuitenkaan. Hän on vain kiukkuinen, äksy kuin pieni ampiainen, ja saattaa satuttaa tahtomattaankin klaanitovereitaan terävän kielensä avulla, mitä hän yrittää välttää, sillä hän tietää tulevansa katumaan sanojaan jälkikäteen. Naaras ei ole kuitenkaan pitkävihainen. Hän ei jaksa rähjätä kauan, ja varmimmin hänet saa rauhoittumaan hänen sisarensa Pajutuuli.
   Naaras ihastuu hyvin harvoin. Tällöin se on alkuun pelkkää ihastusta; niin kauan että on varma ihastuksenkohteenkin tuntevan jotain häntä kohtaan. Naaras ei tahdo elätellä turhia toiveita ja satuttaa itseään jos hänen toiveensa ovatkin turhia. Kun/jos ihastuksenkohdekin näkyy välittävän tästä vähän enemmän kuin pelkästään ystävänä, ihastus muuttuu hyvinkin nopeasti kiihkeäksi rakkaudeksi, jota naaras ei juuri osaa peittää. Hän kuitenkin odottaa kollin tekevän ensimmäisen ratkaisevan siirron. 
   Sulkamyrsky on hyvin jääräpäinen ja uhmakas - ei anna sitten missään asiassa periksi jos on oikein jotain päättänyt - ja saattaa helposti kuvitella pystyvänsä johonkin, mihin hänellä ei todellisuudessa olisi mitään mahdollisuuksia. Hän on myös pohjattoman utelias, mikä yhdistettynä jääräpäisyyteen ja tyhmiin ideoihin.. no, tuloksena on varma tuho. Hän on kuitenkin hyvin innokas kokeilemaan suunnitelmiaan, jotka harvemmin onnistuvat, ihan vain testatakseen kepillä jäätä. Ei hän kuitenkaan tahallaan yritä rikkoa lakia ja hankkia itselleen ongelmia; maailma on vain niin jännittävä paikka. Tässäkin voimme huomata, että naaras harvemmin miettii etukäteen tekojensa seurauksia.
Sulkamyrskyllä on jo varhain klaaniin saapumis ajoista lähtien ollut tunne siitä, että häntä ja hänen sisartaan ja veljeään on hieman katsottu kieroon klaanin sisällä. Hänellä on pennusta saakka ollut pakonomainen tarve todistaa paikkansa klaanissa yhä uudelleen ja uudelleen, ja toisinaan se on vienyt hänen voimansa äärimmilleen.
  Sulkamyrsky on hyvin puhelias, eikä useimmiten osaa pitää suutaan kiinni. Varsinkin hermostuksissaan hän saattaa selittää jotain ihan omia juttujaan vain, jotta saisi ajatuksensa kääntymään johonkin muuhun. Se saattaa olla hänen seuralaisistaan toisinaan aika raivostuttavaa. Sulkamyrskylle tämän sisarusten hyväksyntä on ja onni on hyvin tärkeää. Hän tekisi mitä tahansa heidän vuokseen, eikä kukaan voisi koskaan epäillä hänen uskollisuuttaan Saukkosydäntä ja Pajutuulta kohtaan. Hänen uskollisuutensa ei kuitenkaan kohdistu pelkästään veljeensä ja sisareensa; hän on hyvin tarkka klaaninsa oikeuksista ja rajoista, ja on valmis uhraamaan henkensä sen puolesta. Eikä ehkä niinkään edes klaanin puolesta, vaan ennemminkin sukulaisten, ystävien ja rakkaiden vuoksi. Iloinen, energinen, lojaali ja idearikas Sulkamyrsky on lyhyesti sanoen hyvin mielenkiintoinen ja riemastuttava persoona.
  
Menneisyys: Sulkamyrsky sisaruksineen syntyi riitaisana ja ankarana aikana, kun lehtikato uhkasi tulollaan ja ajat olivat arvaamattomat ja vaikeat niin Jokiklaanin sisällä kuin ulkopuolella. Pian saatuaan tietää olevansa tiineenä, nuori soturi Sinisiipi pakeni klaanista, jättäen koko elämänsä soturina, kaikki unelmansa ja rakastetun kumppaninsa taakseen, suojellakseen vielä syntymättömiä pentujaan veljensä Pyynsulan uhalta. Pyynsulka oli yksi klaanin arvostetuimpia, mutta joskin riitaisimpia sotureita, joka johti useita rajapartioita taisteluihin omalla luvallaan, pitäen näin omien sanojensa mukaisesti Jokiklaanin arvoa yllä. Mutta vain Sinisiipi oli ainoa, joka näki totuuden: Pyynsulan kunnianhimo oli ajamassa tätä hulluuteen, ja kun Sinisiipi kerran sattui paikalle todistamaan kun Pyynsulka tappoi heidän isänsä Pihlajaturkin, vannoi Pyynsulka tappavansa Sinisiiven ja jokaisen hänen rakkaansa, mikäli tämä koskaan kertoisi asiasta kellekään. Veljeään peläten Sinisiipi jätti klaanin ja muutti kaukana Jokiklaanin rajasta sijaitsevaan latoon, jossa tämä kantoi ja kasvatti pentunsa kuuden kuukauden ikäisiksi, kunnes toi heidät kumppanilleen Jokiklaaniin, missä tämä pyysi häntä viemään pentunsa klaaniin, jotta heistä voitaisiin kunnioittaa perimälleen oikeudenmukaisesti Jokiklaanin sotureiksi. Tunturituuli suostui kumppaninsa pyyntöön omaa asemaansa klaanissa uhaten, ja näin Sulkatassusta, Pajutassusta ja Saukkotassusta tuli oppilaita. Myöhemmin Sinisiipi sai tietää veljensä kuolleen rajataistelussa, muttei silti koskaan palannut klaaniin tai ottanut yhteyttä pentuihinsa.


Emo: Sinisiipi - Kaunis sinisilmäinen naaras, jolla hieman tavallista pidempi vaaleanharmaa turkki. Entinen Jokiklaanin soturi; eli nuoruutensa veljensä Pyynsulan kostonhimon ja uhan alla, ja lopulta, suojatakseen pentujaan, karkasi saatuaan tietää olevansa tiineenä ja ryhtyi erakoksi kauas Jokiklaanin rajasta. Jonkin aikaa Sinisiiven pakenemisen ja synnyttämisen jälkeen käytiin Jokiklaanissa rajumpi rajakahakka Varjoklaania vastaan Pyynsulan yllyttämänä, vaikka heillä oli totaalinen alivoima Varjoklaanin partioon nähden, ja tämä menetti henkensä. Sinisiipi ei kuitenkaan enää koskaan palannut Jokiklaaniin, vaikka hänen veljensä uhka olikin ohitse.

Isä: Tunturituuli - Tummanharmaa kolli, jolla vihreät silmät. Yksi Jokiklaanin tunnetuimmista ja ihailluimmista sotureista, ja järkkymättömän uskollinen klaanilleen. Toivottoman rakastunut kumppaniinsa Sinisiipeen, ja käy toisinaan tapaamassa tätä klaanin rajojen ulkopuolella. Toi myös kumppaninsa toiveesta heidän pentunsa takaisin Jokiklaaniin, kun nämä tulivat kuuden kuun ikään.

Sisarukset:

Saukkotassu, Saukkosydän - Komea leveälapainen kolli, jolla tummanharmaa turkki, lehdenvihreät silmät ja rinnassa tummanruskea läiskä.
Saukkosydän on kenties koko pentueensa tasapainoisin soturi; hänen koko olemuksensa on vakaa ja rauhallinen. Saukkosydän on uskollinen, reilu ja taistelun tullen hurja soturi, joka on valmis puolustamaan klaaniaan hengellään, mikäli se tulee tarpeen. Saukkosydän kantaa huolta sisaristaan, ja pitää näiden hyvinvointia itselleen tärkeänä.

Pajutassu, Pajutuuli - Notkea vaaleanharmaa naaras vihrein silmin.
Pajutuuli on hyvin suloinen ja ystävällinen naaras. Tämä on hyvin käytännöllinen, taitava metsästäjä ja hyvä kuuntelija, enemmän sovittelija kuin tappelija. Pajutuulen mieli on taipuvainen järkkymään, minkä vuoksi hänen sisaruksillaan on luontainen tarve suojella tätä. Hän on myös auttamaton romantikko, ja tuntuu toisinaan kulkevan oman kuplansa sisällä, pää pilvissä. Pajutuuli on tästä huolimatta silti sitkeä soturi, eikä epäröi puolustaa klaaniaan hampaat irvessä.

Muuta:

(Löysin sivuille sattumalta.)

Sulkamyrsky on hyvin kunnianhimoinen, mikä saattaa juontaa juurensa hänen oppilasajoilleen, kun tämä vasta oli saapunut klaaniin ja koki jatkuvasti tarpeelliseksi todistaa paikkansa sen jäsenille. Hän haaveilee salaa myös klaanipäällikkyydestä, vaikka tietääkin, ettei olisi tehtävään oikea kissa, ja ettei pystyisi sitä villin ja kärsimättömän luonteensa vuoksi johtamaan oikein.

Sulkamyrsky on saanut nimensä etuliitteen (Sulka-) tuuheasta hännästään, ja loppuosan (-myrsky) luonteensa vuoksi.

Sulkamyrskyn ominaistuoksu on verrattavissa mustikoihin, kukkasiin sekä aamukasteeseen.

Naaras uskoo Tähtiklaaniin omalla tavallaan; pakkohan sen on olla olemassa kun Pimeyden metsäkin on, muttei kuitenkaan palvo sitä yhtä hartaasti kuin valtaosa klaaninsa kissoista.

On fakta, että Sulkamyrsky matkasi toisinaan unissaan Pimeyden metsään harjoittamaan soturin taitoja Jokiklaanin entisen soturin Pyynsulan opastuksella, vaikka tietääkin sen olevan vastoin soturilakia, sekä klaaniaan vastaan. Tämän Sulkamyrsky teki kuitenkin vain ulkopuolisuuden ja riittämättömyyden tunteesta klaanin sisällä.

Ja kumppanuudesta, pennuista: varmasti jokaiselle naaraalle tulee jossain vaiheessa elämäänsä sellainen aika, että tuntee tarvitsevansa jonkun rinnalleen. Ja jälkikasvua myös. Niin myös Sulkamyrskylle. Naaras tulee jossain vaiheessa tarvitsemaan kollin, joka on lempeä, rakastava ja osaa hillitä Sulkamyrskyn temperamenttista luonnetta, ja tasapainottaa hänen elämäänsä.

Taidot:

- Sulkamyrskyn vahvat jalat mahdollistavat sen, että hän on hyvä uimari ja juoksija.
Naaraalla on myös erittäin hyvät taistelutaidot; hän on nopea ja osaa taktikoida, mitä vastustaja seuraavaksi yrittää, niin että on helppo puolustautua. Hänen yleisin taistelutyylinsä onkin väistellä vastustajan iskuja, ja sitten kun tuo on väsyksissä, nuori naaras jysäyttää tätä kovaa vahvalla käpälällään.
Lisäksi tällä on hyvä hajuaisti, jolla on helppo jäljittää.
Sulkamyrsky ei oikein osaa metsästää - tai osaa hän, hänestä on vain niin vaikea odottaa kärsivällisesti oikeaa hetkeä iskeä. Siksi hän ei juurikaan perusta kalastamiseen, mutta saaliseläinten, joiden nappaamisessa voidaan tarvita nopeutta, kuten jänisten metsästämisestä hän pitää kovasti, mistä Pajutuuli toisinaan vitsaileekin, että hänen olisi kuulunut syntyä Tuuliklaaniin.
 

Toiveet: Sulkamyrsky toivoo kokenutta mestaria (mielellään kolli), joka voisi opettaa hänet hyväksi soturiksi. Hän myös toivoo salaa mielessään etenevänsä klaanin arvojärjestyksessä ylöspäin ja ainakin tulevansa hyväksi soturiksi. Naaras toivoisi myös ystäviä, sekä ajallaan myös kumppanin ja pentuja.

Ropettaja: Ira

// Jeiii eli sainpas vihdoinkin tehtyä tämän hakemuksen! Sinisiipi sinänsä on hahmona ns ”yhden tarinan ihme”, mutta voisiko Tunturituulen, Saukkotassun ja Pajutassun lisätä Jokiklaaniin?

Nimi: Zare

25.04.2018 12:58
Kipinä// Hyväksytty, saat mestariksesi Haukiturkin ~

Nimi: Kipinä

24.04.2018 23:07
Ja sitten vielä onko mahdollista vaihtaa puoli parantajaoppilaaksi vaikka siellä sellainen keksitty jo on?

Nimi: Kipinä

24.04.2018 18:16
+ Zare käykö että Puoli päätyy jokiklaaniin tippumalla jokeen, menettänyt tajuntansa ja ajautunut jokiklaanin maille, jossa sitten se löydetään

Nimi: Kipinä

24.04.2018 18:12
OPPILASNIMI Puolitassu
SOTURINIMI: Puolivarjo
SKP: Kolli
KLAANI: Jokiklaani


ULKONÄKÖ: (kuva) http://uppskattat.se/wp-content/uploads/2016/12/scapp1.jpg
Puolivarjo on valkomusta pilkullinen. Pilkut ovat pieniä ja niitä on hyvin tiheästi ympäri kollin kehoa. Ei ole täysin varmaa kumpaa on enemmän, valkoista vai mustaa. Siitä Puolivarjo on saanut nimensä. Outo värimuunnos johtuu sukuviasta. Puolivarjo on puoliksi kotikisu isänsä puolelta, mutta pitää lujasti piilossa tuon puolen. Muuten normaalia suurikokoisenpi. Hänellä on tuuhea turkki ja täysin mustat kynnet. Ongelma hänellä kynsien kanssa on, ettei hän kykene vätämään niitä takaisin sisälle, sekin saattaa olla sukuvika isänsä pitkälle jalostenuuden takia. Jo nuorena kolli kumminkin oppi elämään kynsiensä kanssa. Silmät ovat tumman vihreät. Häntä on normaalin pituinen.

LUONNE:
Puolivarjo on hyvin herrasmies mäinen vanhenpien seurassa. Sukuviat eivät häiritse luonnetta. Etenkin vanhuksille on erittäin kohtelias. Harkitsee ainakin kaksi kertaa mitä tekee, ja miettii huolella mitä päästää suustaan. Tunnollinen mestarilleen ja kuuntelee ohjeet tarkasti. Jos nyt mietit että Puolivarjo on vain tylsä kiltti kolli, niin ei. Ikäisilleen hän menee mukaan leikkiin missä muutkin, ja keksii mitä hauskinpia vitsejä. Pitää vedestä, vaikka hänen turkkinsä paksuuden vuoksi tuntuu raskaalta kun vesileikit loppuu. Kynsiensä teroituksesta huolehtii, ja tekee tämän usein kuolleeseen puuhun. Kalasta pitää, ja pohtii usein miksi vain Jokiklaanilaiset syövät kalaa. Muihin riistoihin hän ei ole tottunut. Uskoo aina Tähtiklaaniin oli tilanne mikä hyvänsä. Puolivarjo on todella hyvä kiipeämään puuhun.

MUUTA: Hyvä kiipeilemään puissa

MENNEISYYS: -

TOIVEET: Päästä varapäällikön asemaan joskus, ja jos onni suo pääsee kolli päälliköksi

ROPETTAJA: Kipinä

Nimi: Zare

21.04.2018 17:08
Pumpuli// Hyväksytty, saat mestariksesi Vääräraidan ~

Nimi: Pumpuli

18.04.2018 18:48
Oppilasnimi: Viistotassu

Soturinimi: Viistovarjo

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Tämän Jokiklaanilaisen kollin ruumiinrakenne on hyvin virtaviivainen, solakka ja kuin luotu ketteryyden jaloon taitoon. Viistovarjo näyttää aina hyvin oikukkaalta, joskus ehkä pelottavaltakin. Kollin pää ei ole kovin leveä, vaan siro kuten tämän koko ruumiinsakin on. Tavallisen Jokiklaanilaisen soturin tapaan kolli omaa hyvin vettähylkivän, lyhyen turkin. Viistovarjon jalat sekä tassut ovat yllättävän sirot, kooltaansa tämä on pitkä, ja normaalin kissan kokoinen. Soturi on nopea uimari, jonka ansiosta kollin jalat ovat erittäin voimakkaat ja kuin luodut nopeaan uimiseen.
Viistovarjo omaa saman sysimustan turkin joka kulkee tämän isänsä suvussa vahvana, auringonvalossa turkki saattaakin kuitenkin muuttua tummanharmaaksi. Karvanlaatu on sileää ja lyhyttä kaulaa ja vatsaa hiukan lukuunottamatta, jossa turkin pituus on hiukan pidempää. Kollin päälaella siintää myöskin hiukan pidempää ja 'takkuisempaa' turkkia. Päälaen pienestä turkkikohdasta komeilee myöskin yksi, vaaleanharmaa raita joka kääntyy hiukan oikealle loppuen ennen korvanjuuren alkua. Jokiklaanilaisen silmien väri on hyvin vaaleansininen, jonka takia jotkut saattavat luulla kollia jopa kokonaan sokeaksi. Terävällä katseellaan tämä nähdään usein tuijottamassa muita, kuin tuomitsien.
Viistovarjon häntä on yllättävän pitkä, auttaen tätä yleensä hyvin tasapainoilussa. Kynsien laatu on terävä mutta lyhyt, jonka takia kolli ei yleensä saa kunnon otetta vihollisestaan.
Hampaat ovat kuitenkin Viistovarjon tekniikka, sillä niillä kolli saa yleensä pysyvämmän haavan aikaan kuin kynsillään solakan vartalonsa tukena joka lisää iskujen väistelykyvyn määrää. Viistovarjon polkuanturat ovat mustansinertävät, ja pehmeät, nenän väri jatkuu samalla lailla. Mustan turkin lisäksi, aivan sysimustia kohtia nähdään kollin korvanlehdissä, kuononvarressa sekä tassuissa.
Kollin nenänvarressa/naaman puolella esiintyy pieniä, mustempia pisteitä jotka toimivat kuin pisamina.


Luonne: Oppilasikänsä alussa Viistovarjon kokee olevan hyvin tunnollinen sekä älyttömän ystävällinen. Oppilaana Viistovarjolla oli monia ihailunkohteita, joista hän otti mallia. Ujous paistoi läpi oppilasajan alkupuolella. Soturi-ikää myöden tullessa, Viistovarjosta saattaa tulla katkeran sekä vihaisen näköinen. Viistovarjolla on kuitenkin pehmeät puolensa, kovan ulkokuorensa lisäksi. Kolli on hyvin huomaavainen, ja saattaa jopa lähestyä ihastuksen kohdettansa lämpimin silmin. Vahvempiin luonteenpiirteisiin kuuluu kuitenkin tämän 'pippurinen' luonteenosa. Viistovarjo osaa laittaa hyvin vastaan, väittelyssä että taistelussa. Jokiklaanilainen on vaikea luovuttamaan, eikä edes ikinä tajuakkaan että jotkin asiat menevät liian pitkälle.
Soturina, Viistovarjo kohdataan yleensä hiljaisena sivustakatsojana. Kolli ei katso kiinnostunein silmin monia kissoja, vaikka tulee toimeen melkein kaikkien Jokiklaanilaisten kanssa. Musta kissa on hyvin omistautunut klaanilleen, ja on valmis soturilain mukaan antamaan henkensä klaaninsa puolesta jopa jos jollakin muulla olisi mahdollisuus elämään.
Joskus kollin uskovuus Tähtiklaaniin saattaa heitellä, tragedian tai hirveän tapahtuman jälkeen.
Jokiklaanilaisella soturilla on hyvin terävä järki. Kolli on älykäs, eikä jää seisomaan paikalleen tukalan tilanteen tullen. Nopean reaktiokyvyn ansiosta Viistovarjo päätyy aina oikukkaisiin sekä nopeisiin päätöksiin. Jos kollin suututtaa pahasti, saattaa tämä olla katkera sekä pitkä vihainen hyvin kauan, ellei kyseessä ole tämän kumppani tai läheinen. Yleensä kolli tekee yllättävän fiksuja päätöksiä, mutta typeriäkin syntyy samaan tahtiin kuin älykkäitäkin. Nopea oppija, jonka avulla kolli pystyy hyvin sisäistämään joitakin mm. vihollisensa hyökkäyksiä.
Suuttuessaan saattaa vahingossakin korottaa ääntäänsä, joskus jopa itse huomaamatta sitä.
Viistovarjon on joskus jopa pakkokin tuomita kissoja ulkonäköjensä sekä tekojensa perusteella, jonka takia kolli ei luota helposti kovin moneen, perhettänsä ja päälikköä lukuunottamatta.Huonon huumorintajunsa takia kissa ei joskuskaan tajua, tarkoitettiinko jotakin vitsillä vai ei.

Menneisyys: Puhtaasti klaanisyntyinen, Viistovarjon emo katosi tämän ollessa kolmekuukautinen. Kollilla ei ole sisaria. Viistovarjo kantaa kaunaa emollensa Kurkisoinnulle, ja uskoo naaraan hylänneen hänet jä Roihusielun.

Emo: Kurkisointu (kuollut, npc)
Isä: Roihusielu (elossa, npc)
Emonemo: Yökynsi (kuollut, npc)
Emonisä: Tiikerikorva (kuollut, npc)
Isänemo: Ohdakesydän (elossa, npc)
Isänisä: Hopeatuuli (elossa, npc)
Täti: Nokkosjalka (elossa, npc)

Muuta: Viistovarjon nopealla uimataktiikalla on myös haittapuoli, kolli väsyy eikä jaksa uida nopeaa tahtia kovinkaan pitkiä matkoja. Pelkää suuresti tekevänsä jotakin väärin.

Toiveet: Viistovarjo toivoo pääsevänsä Tähtiklaaniin, vaikka joskuskin usko Tähtiklaaniin saattaa horjua. Viimeisimpänä toiveena on saada hyvin kokenut mestari.

Ropettaja: Pumpuli

//Piirrän myöhemmin tarkemman kuvan Viistovarjosta!//

Nimi: Pumpuli

18.04.2018 18:19
Oppilasnimi: Viistotassu

Soturinimi: Viistovarjo

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Tämän Jokiklaanilaisen kollin ruumiinrakenne on hyvin virtaviivainen, solakka ja kuin luotu ketteryyden jaloon taitoon. Viistovarjo näyttää aina hyvin oikukkaalta, joskus ehkä pelottavaltakin. Kollin pää ei ole kovin leveä, vaan siro kuten tämän koko ruumiinsakin on. Tavallisen Jokiklaanilaisen soturin tapaan kolli omaa hyvin vettähylkivän, lyhyen turkin. Viistovarjon jalat sekä tassut ovat yllättävän sirot, kooltaansa tämä on pitkä, ja normaalin kissan kokoinen. Soturi on nopea uimari, jonka ansiosta kollin jalat ovat erittäin voimakkaat ja kuin luodut nopeaan uimiseen.
Viistovarjo omaa saman sysimustan turkin joka kulkee tämän isänsä suvussa vahvana, auringonvalossa turkki saattaakin kuitenkin muuttua tummanharmaaksi. Karvanlaatu on sileää ja lyhyttä kaulaa ja vatsaa hiukan lukuunottamatta, jossa turkin pituus on hiukan pidempää. Kollin päälaella siintää myöskin hiukan pidempää ja 'takkuisempaa' turkkia. Päälaen pienestä turkkikohdasta komeilee myöskin yksi, vaaleanharmaa raita joka kääntyy hiukan oikealle loppuen ennen korvanjuuren alkua. Jokiklaanilaisen silmien väri on hyvin vaaleansininen, jonka takia jotkut saattavat luulla kollia jopa kokonaan sokeaksi. Terävällä katseellaan tämä nähdään usein tuijottamassa muita, kuin tuomitsien.
Viistovarjon häntä on yllättävän pitkä, auttaen tätä yleensä hyvin tasapainoilussa. Kynsien laatu on terävä mutta lyhyt, jonka takia kolli ei yleensä saa kunnon otetta vihollisestaan.
Hampaat ovat kuitenkin Viistovarjon tekniikka, sillä niillä kolli saa yleensä pysyvämmän haavan aikaan kuin kynsillään solakan vartalonsa tukena joka lisää iskujen väistelykyvyn määrää. Viistovarjon polkuanturat ovat mustansinertävät, ja pehmeät, nenän väri jatkuu samalla lailla. Mustan turkin lisäksi, aivan sysimustia kohtia nähdään kollin korvanlehdissä, kuononvarressa sekä tassuissa.
Kollin nenänvarressa/naaman puolella esiintyy pieniä, mustempia pisteitä jotka toimivat kuin pisamina.


Luonne: Oppilasikänsä alussa Viistovarjon kokee olevan hyvin tunnollinen sekä älyttömän ystävällinen. Oppilaana Viistovarjolla oli monia ihailunkohteita, joista hän otti mallia. Ujous paistoi läpi oppilasajan alkupuolella. Soturi-ikää myöden tullessa, Viistovarjosta saattaa tulla katkeran sekä vihaisen näköinen. Viistovarjolla on kuitenkin pehmeät puolensa, kovan ulkokuorensa lisäksi. Kolli on hyvin huomaavainen, ja saattaa jopa lähestyä ihastuksen kohdettansa lämpimin silmin. Vahvempiin luonteenpiirteisiin kuuluu kuitenkin tämän 'pippurinen' luonteenosa. Viistovarjo osaa laittaa hyvin vastaan, väittelyssä että taistelussa. Jokiklaanilainen on vaikea luovuttamaan, eikä edes ikinä tajuakkaan että jotkin asiat menevät liian pitkälle.
Soturina, Viistovarjo kohdataan yleensä hiljaisena sivustakatsojana. Kolli ei katso kiinnostunein silmin monia kissoja, vaikka tulee toimeen melkein kaikkien Jokiklaanilaisten kanssa. Musta kissa on hyvin omistautunut klaanilleen, ja on valmis soturilain mukaan antamaan henkensä klaaninsa puolesta jopa jos jollakin muulla olisi mahdollisuus elämään.
Joskus kollin uskovuus Tähtiklaaniin saattaa heitellä, tragedian tai hirveän tapahtuman jälkeen.
Jokiklaanilaisella soturilla on hyvin terävä järki. Kolli on älykäs, eikä jää seisomaan paikalleen tukalan tilanteen tullen. Nopean reaktiokyvyn ansiosta Viistovarjo päätyy aina oikukkaisiin sekä nopeisiin päätöksiin. Jos kollin suututtaa pahasti, saattaa tämä olla katkera sekä pitkä vihainen hyvin kauan, ellei kyseessä ole tämän kumppani tai läheinen. Yleensä kolli tekee yllättävän fiksuja päätöksiä, mutta typeriäkin syntyy samaan tahtiin kuin älykkäitäkin. Nopea oppija, jonka avulla kolli pystyy hyvin sisäistämään joitakin mm. vihollisensa hyökkäyksiä.
Suuttuessaan saattaa vahingossakin korottaa ääntäänsä, joskus jopa itse huomaamatta sitä.
Viistovarjon on joskus jopa pakkokin tuomita kissoja ulkonäköjensä sekä tekojensa perusteella, jonka takia kolli ei luota helposti kovin moneen, perhettänsä ja päälikköä lukuunottamatta.Huonon huumorintajunsa takia kissa ei joskuskaan tajua, tarkoitettiinko jotakin vitsillä vai ei.

Menneisyys: Puhtaasti klaanisyntyinen, Viistovarjon emo katosi tämän ollessa kolmekuukautinen. Kollilla ei ole sisaria. Viistovarjo kantaa kaunaa emollensa Kurkisoinnulle, ja uskoo naaraan hylänneen hänet jä Roihusielun.

Emo: Kurkisointu (kuollut, npc)
Isä: Roihusielu (elossa, npc)
Emonemo: Yökynsi (kuollut, npc)
Emonisä: Tiikerikorva (kuollut, npc)
Isänemo: Ohdakesydän (elossa, npc)
Isänisä: Hopeatuuli (elossa, npc)
Täti: Nokkosjalka (elossa, npc)

Muuta: Viistovarjon nopealla uimataktiikalla on myös haittapuoli, kolli väsyy eikä jaksa uida nopeaa tahtia kovinkaan pitkiä matkoja. Pelkää suuresti tekevänsä jotakin väärin.

Toiveet: Viistovarjo toivoo pääsevänsä Tähtiklaaniin, vaikka joskuskin usko Tähtiklaaniin saattaa horjua. Viimeisimpänä toiveena on saada hyvin kokenut mestari.

Ropettaja: Pumpuli

//Piirrän myöhemmin tarkemman kuvan Viistovarjosta!//

Nimi: Pumpuli

18.04.2018 17:42
Oppilasnimi: Viistotassu

Soturinimi: Viistovarjo

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Tämän Jokiklaanilaisen kollin ruumiinrakenne on hyvin virtaviivainen, solakka ja kuin luotu ketteryyden jaloon taitoon. Viistovarjo näyttää aina hyvin oikukkaalta, joskus ehkä pelottavaltakin. Kollin pää ei ole kovin leveä, vaan siro kuten tämän koko ruumiinsakin on. Tavallisen Jokiklaanilaisen soturin tapaan kolli omaa hyvin vettähylkivän, lyhyen turkin. Viistovarjon jalat sekä tassut ovat yllättävän sirot, kooltaansa tämä on pitkä, ja normaalin kissan kokoinen. Soturi on nopea uimari, jonka ansiosta kollin jalat ovat erittäin voimakkaat ja kuin luodut nopeaan uimiseen.
Viistovarjo omaa saman sysimustan turkin joka kulkee tämän isänsä suvussa vahvana, auringonvalossa turkki saattaakin kuitenkin muuttua tummanharmaaksi. Karvanlaatu on sileää ja lyhyttä kaulaa ja vatsaa hiukan lukuunottamatta, jossa turkin pituus on hiukan pidempää. Kollin päälaella siintää myöskin hiukan pidempää ja 'takkuisempaa' turkkia. Päälaen pienestä turkkikohdasta komeilee myöskin yksi, vaaleanharmaa raita joka kääntyy hiukan oikealle loppuen ennen korvanjuuren alkua. Jokiklaanilaisen silmien väri on hyvin vaaleansininen, jonka takia jotkut saattavat luulla kollia jopa kokonaan sokeaksi. Terävällä katseellaan tämä nähdään usein tuijottamassa muita, kuin tuomitsien.
Viistovarjon häntä on yllättävän pitkä, auttaen tätä yleensä hyvin tasapainoilussa. Kynsien laatu on terävä mutta lyhyt, jonka takia kolli ei yleensä saa kunnon otetta vihollisestaan.
Hampaat ovat kuitenkin Viistovarjon tekniikka, sillä niillä kolli saa yleensä pysyvämmän haavan aikaan kuin kynsillään solakan vartalonsa tukena joka lisää iskujen väistelykyvyn määrää. Viistovarjon polkuanturat ovat mustansinertävät, ja pehmeät, nenän väri jatkuu samalla lailla. Mustan turkin lisäksi, aivan sysimustia kohtia nähdään kollin korvanlehdissä, kuononvarressa sekä tassuissa.
Kollin nenänvarressa/naaman puolella esiintyy pieniä, mustempia pisteitä jotka toimivat kuin pisamina.


Luonne: Oppilasikänsä alussa Viistovarjon kokee olevan hyvin tunnollinen sekä älyttömän ystävällinen. Oppilaana Viistovarjolla oli monia ihailunkohteita, joista hän otti mallia. Ujous paistoi läpi oppilasajan alkupuolella. Soturi-ikää myöden tullessa, Viistovarjosta saattaa tulla katkeran sekä vihaisen näköinen. Viistovarjolla on kuitenkin pehmeät puolensa, kovan ulkokuorensa lisäksi. Kolli on hyvin huomaavainen, ja saattaa jopa lähestyä ihastuksen kohdettansa lämpimin silmin. Vahvempiin luonteenpiirteisiin kuuluu kuitenkin tämän 'pippurinen' luonteenosa. Viistovarjo osaa laittaa hyvin vastaan, väittelyssä että taistelussa. Jokiklaanilainen on vaikea luovuttamaan, eikä edes ikinä tajuakkaan että jotkin asiat menevät liian pitkälle.
Soturina, Viistovarjo kohdataan yleensä hiljaisena sivustakatsojana. Kolli ei katso kiinnostunein silmin monia kissoja, vaikka tulee toimeen melkein kaikkien Jokiklaanilaisten kanssa. Musta kissa on hyvin omistautunut klaanilleen, ja on valmis soturilain mukaan antamaan henkensä klaaninsa puolesta jopa jos jollakin muulla olisi mahdollisuus elämään.
Joskus kollin uskovuus Tähtiklaaniin saattaa heitellä, tragedian tai hirveän tapahtuman jälkeen.
Jokiklaanilaisella soturilla on hyvin terävä järki. Kolli on älykäs, eikä jää seisomaan paikalleen tukalan tilanteen tullen. Nopean reaktiokyvyn ansiosta Viistovarjo päätyy aina oikukkaisiin sekä nopeisiin päätöksiin. Jos kollin suututtaa pahasti, saattaa tämä olla katkera sekä pitkä vihainen hyvin kauan, ellei kyseessä ole tämän kumppani tai läheinen. Yleensä kolli tekee yllättävän fiksuja päätöksiä, mutta typeriäkin syntyy samaan tahtiin kuin älykkäitäkin. Nopea oppija, jonka avulla kolli pystyy hyvin sisäistämään joitakin mm. vihollisensa hyökkäyksiä.
Suuttuessaan saattaa vahingossakin korottaa ääntäänsä, joskus jopa itse huomaamatta sitä.
Viistovarjon on joskus jopa pakkokin tuomita kissoja ulkonäköjensä sekä tekojensa perusteella, jonka takia kolli ei luota helposti kovin moneen, perhettänsä ja päälikköä lukuunottamatta.Huonon huumorintajunsa takia kissa ei joskuskaan tajua, tarkoitettiinko jotakin vitsillä vai ei.

Menneisyys: Puhtaasti klaanisyntyinen, Viistovarjon emo katosi tämän ollessa kolmekuukautinen. Kollilla ei ole sisaria. Viistovarjo kantaa kaunaa emollensa Kurkisoinnulle, ja uskoo naaraan hylänneen hänet jä Roihusielun.

Emo: Kurkisointu (kuollut, npc)
Isä: Roihusielu (elossa, npc)
Emonemo: Yökynsi (kuollut, npc)
Emonisä: Tiikerikorva (kuollut, npc)
Isänemo: Ohdakesydän (elossa, npc)
Isänisä: Hopeatuuli (elossa, npc)
Täti: Nokkosjalka (elossa, npc)

Muuta: Viistovarjon nopealla uimataktiikalla on myös haittapuoli, kolli väsyy eikä jaksa uida nopeaa tahtia kovinkaan pitkiä matkoja. Pelkää suuresti tekevänsä jotakin väärin.

Toiveet: Viistovarjo toivoo pääsevänsä Tähtiklaaniin, vaikka joskuskin usko Tähtiklaaniin saattaa horjua. Viimeisimpänä toiveena on saada hyvin kokenut mestari.

Ropettaja: Pumpuli

//Piirrän myöhemmin tarkemman kuvan Viistovarjosta!//

Nimi: Zare

15.04.2018 15:42
Danger// Hyväksytty, saat mestariksesi Kettulammen ^^
Tunnus// Hyväksytty, mestariksesi tulee Takiaisroihu! :3

Nimi: Tunnus

14.04.2018 21:28
Oppilasnimi: Tyhjätassu

Soturinimi: Tyhjäsydän

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: (kuva: https://aijaa.com/Tj5GBD (c) Tunnus)
Tyhjäsydän on vaaleanharmaa, melko pienikokoinen kollikissa. Hän ei ole klaaninsa voimakkaimpiin kuuluva kissa ja ei ole mikään taisteluhirmu. Tämän kissan ruumiinrakenne on solakka ja virtaviivainen. Hänen notkea kehonsa taipuu melkein jopa mahdottomiin asentoihin ja hänen hoikka olemuksensa mahdollistaa myös nopeat ja sulavat liikkeet. Tyhjäsydämen turkinlaatu on karheaa ja vettähylkivää, mutta oikein kireämpinä lehtikadon aikona hän on kylmissään melko ohuen turkkinsa alla. Turkki on melko lyhyttä ja ohutta, mutta turkki on tiivis. Ohikulkeva voisi sanoa kollikissan turkista että se on takkuinen, mutta todellisuudessa se on kihara ja ehkä myös pikkuisen takkuinen, mutta hän yrittää pitää sen takuttomana ja siistinä. Tyhjäsydämen jalat ovat pitkät ja sirot, mutta jokiklaanilaisen tapaan yllättävän voimakkaat. Käpälät ovat melko pienet, mutta räpylämäiset sopien hyvin uimiseen. Kollin kynnet ovat vaalenharmahtavat, melko pitkät ja terävät. Polkuanturat ovat haaleanvaaleanpunaiset, jotka kestävät terävillä pikkukivillä kävelemistä. Molemmat etukäpälät ovat sinertävänmustat. Tyhjäsydämen häntä on keskipitkä ja melko tuuhea. Jokiklaanilaisen kollin hännänpää on sinertävänmusta ja sen alapuolella on melko paksu, saman värinen raita. Kollin rintaturkki on muuta turkkia vähän tuuheampi. Tyhjäsydämen pää on pyöreähkö. Kollin kuono on suht pitkä, kapea ja sen päässä oleva nenä musta, sellainen melko leveä. Hänen korvansa on suurinpiirtein kolmionmalliset ja pyöreäpäiset. Molempien korvien päät ovat sinertävänmustat, mutta oikeassa korvassa on saman värisiä raitoja. Tyhjäsydämen silmät kylmän vaaleanvihreät.

Luonne: Tyhjäsydämen nimenalkuliite ei mitenkään liity hänen luonteenseensa, kuten itse Tyhjäsydän sanoo:
"Nimi ei mitenkään merkkaa millainen kissa on, vaan sydän.".
Kollin on hyvin sympaattinen persoona, joka jaksaa hymyillä sateisina päivinä. Tämä kolli auttaa mielellään kaikkia ja saattaa joskus tulla hyväksikäytetyksi. Tämä kolli ei kieltäydy parityöskentelystä, mutta kiertää kaukaa suuret kissa ryhmät. Tämä sympaattinen kissa on sosiaalinen, mutta liikku mieluiten läheisten ystäviensä, eikä kavereidensa kanssa. Tyhjäsydämen puhetaito ei ole mitään huippuaan ja sillä kollilla saatta lipsahtaa vääriä äänteitä tai kirjamia sanoihin josta jotkut nauraisivat tai alkaisivat pilkata kollia. Tämän takia tämä kissa karttaa puhumista tuntemattomille. Tyhjäsydän ei ole mikään riidanhaastaja tai sellainen joka sanoo päin naamaa rumasti. Hän yrittää olla kaikille avuksi, josta hän saattaa ottaa tressiä, jos joku sanoo hänelle että hän teki tämän asian väärin, eikä lopputulos mielytä. Hän ei sano melkein koskaan vastaan ja nöyrtyykin liian helposti toisten orjaksi.
Kollin opettelemisen into on huikaiseva ja hän saattaa rasittaa itseään liikaa sillä että yrittää olla kaikessa moitteeton. Jokiklaanilais kolli on itselleen liian ankara ja vaikka tietääkin ettei kukaan ei ole kaikessa paras vaan kaikilla on omat heikkoutensa.
Kolilla ei ole mitään hirveää hinkua päästä taistelemaan tai varsinkaan tappamaan muita kissoja. Taistelussa hän vain pyrkii puolustamaan vain klaaniaan. Tyhjäsydämen taistelutaidot eivät ole täydelliset, eikä kolli voimallakaan voittaisi vastustajaansa. Hän turvautuu enemmän nopeuteensa ja älyynsä. Melkein kaikki kissat voivat sanoa, että tämä kolli on ikäistään viisaampi. Jos hän ei fyysisillä taidoillaan voittaisi tämä kolli voi nopea- ja veitsen terävällä älyllään voittaa vastustajansa mutta mahdollisuudet ovat joskus siihen liian pienet. Tämä kolli ei koettele kissojen kärsivällisyyttä vaan toimii sääntöjen mukaan. Hänelle soturilaki on tärkeä, mutta Tähtiklaani vielä tärkeämpi. Tälle kollille Tähtiklaani on turva ja lohtu, johon voi aina turvautua. Hän uskoo sitä täydellä sydämellä ja toivoo pääsevänsä sinne kuolemansa jälkeen. Klaani ja klaanitoverien kunnossa oleminen on hänelle tärkeää. Siksi hän tekeekin jopa epämielyttävämpiä hommia vapaa ehtoisesti, jos löytää niille aikaa.
Vaikka tämä kolli on sympaattinen ja sosiaalinen, uusien ystävyyssuhteiden luominen on vaikeaa. Hän ei tahdo tulla petetyksi tai riitoihin. Jos hän suuttu, hän pitää mykkäkoulu loputtomiin, jos on tarvetta sellaiselle. Rakkaussuhteiden luominen on vielä vaikeampaa. Tyhjäsydän tahtoo löytää 'sen oikean', eikä rakastu sokeasti. Näissä asioissa hän on hyvin nirso. Kumppanin hakeminen saattaa kestää useampia kuita ja pennuille Tyhjäsydän löytää joskus sitten aikaa, kun tahtoo asettua paikoilleen.
Kokonaiskuvan saaminen ei ole tästä kollista vaikea erottaa, mutta hänen tunteensa jääköön useasti vain hänen omaksi tiedokseen.

Menneisyys: Tyhjäsydämen menneisyys ei ole kummoinen. Hän on puhtaasti klaanisyntyinen, normaali kissa jolla on vain vanhemmat. Hänen nimensä alkuliite 'Tyhjä' tulee siitä, että hänen emonsa tahtoi enemmän pentuja ja nimesi kollin tyhjän tunteensa mukaan. Tyhjäsydämen isä oli kuitenkin pojastaan iloinen ja vietti tämän kanssa enemmän aikaa kuin emonsa. Näin Tyhjäsydämestä tuli sosiaalinen ja sympaattinen kissa.

Emo: Utukuono, harmaa naaras valkoisella kuonolla ja vihreillä silmillä. Naaras on poissaoleva ja melko hiljainen. (elossa, Jokiklaani, npc)
Isä: Suosointu, tummanharmaa kolli mustilla raidoilla ja sinisillä silmillä. Rohkaiseva ja sosiaalinen kolli, vahvalla ja matalalla äänellä. (elossa, Jokiklaani, npc)
Voiko sukulaiset lisätä klaanit-sivuille?

Muuta: Tyhjäsydän on sulava uimari ja näppärä kalastaja. Taistelutaidot tai maallasaalistaminen on kollille vaikeaa. Nopeilla liikkeillä ja hiljaisilla askelillaan hän on hyvä vaanija, mutta voimaa tästä kollista ei hirveästi löydy ja hänen loikkansa ovat useasti hyvin tökeröitä. Kolli on perinyt isältään suht matalan äänen.

Toiveet: Rakastava kumppani, ehkä pentuja mutta toivoo, että hänen sukuaan vielä jatkettaisi.

Ropettaja: Tunnus

Nimi: Danger

14.04.2018 18:29
Oppilasnimi: Kekäletassu

Soturinimi: Kekälemieli

Sukupuoli: kolli

klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Kekälemieli on kovin erilainen hänen vanhemmistaan. Hän on väriltään kokonaan musta. Hän on solakka, hieman kalpea ja suurehko kolli. Kekäleellä on myös hieman suuremmat korvat. Hänellä on mutsa nenä, valkeat viikset ja oranssihtava silmien väri. Turkin pituus on vähän lyhyempää kuin normaali kissan turkin pituus, hännän ja niskan turkki on hieman pidempää. (Lehtikadon aikana turkki pitenee väliaikaisesti) Lihaksia näkyy eniten takakoivissa ja etujaloissa.

Luonne: Kekälemieli on huomattavasti tunteellinen kissa, varsinkin oppilas aikoina.
Hän on hiljainen, terävä ja hieman väkivaltaisempi. Yleensä hän pysyy alakuloisena ja ärtyneenä, syystäkin.
Kekälemieli on yksi niistä kissoista joita löydät haluavan tehdä asioille jotain. Kekäle uskoo asioiden muuttuvan vain jos asioille tekee jotain, vaikka ratkaisu olisikin taistelu... jolla hän yleensä uskoo ratkaisevansa asiat.
Kekäle on myös hyvin nokkela ja älykäs omalla tavallaan.

Menneisyys: Syntymästään asti Kekälemielen emo(Hopeapuro) ei ole pitänyt hänestä. Syy emon vihaan on ulkonäkö ja luonne, sillä pennun luonne on sekava ja ulkonäkö aivan erilainen kuin vanhempansa.
Emo uskoo Kekäleen olevan vain pettymys suvulleen.

Emo: Hopeapuro (keksitty)
isä: Bucky (kotikisu) (keksitty)
sisar: Pajutassu (keksitty)
(voidaan laittaa näkymättömiin)

Muuta: Loistava taistelutaito ja nopea liikkumaan.

Toiveet: Saada hänen perheensä asiat muuttumaan, hyvän mestarin, luotettavia ystäviä ja uskollisen kumppanin.

Ropettaja: Dana

Nimi: Puro

03.04.2018 17:05
Oppilasnimi: Purotassu
Soturinimi: Purohalla

Sukupuoli: Naaras
Klaani: Jokiklaani

Nimi: Zare

01.04.2018 17:13
Sudete// Hakemus hyväksytty, saat sitten aikanaan mestariksesi toiveesi mukaan Särkkäviiksen :3

Nimi: Sudete/Fullmoon

01.04.2018 14:41
Oppilasnimi: Spiraalitassu (aloitan pennusta)

Soturinimi: Spiraalisäde

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Spiraalisäde on pohjaväriltään tummahkon hiekanruskea. Hänellä on muutama tummempi raita etu-ja takajalkojensa yläosassa, sekä neljä hänen naamassaan, ja ne lähtevät hänen ulko- ja sisäsilmäkulmistaan poskille. Hänen vatsanalusensa on luonnonvalkoinen, ja samanvärisiä raitoja kulkee hänen jaloissaan, kaulan ympäri ja hännässään, luoden sinne 'kylkiluukuvion'. Hänen kuononsa on myös saman värinen. Spiraalisäteen erottuvin piirre on kuitenkin hänen selkärankansa kohdalta lähtevä, luonnonvalkoinen spiraali hänen kummassakin kyljessään, josta hän on saanut nimensä. Hänen tassunkärkensä ovat luonnonvalkoiset. Spiraalisäteellä on keskipitkä, vettähylkivä turkki ja hoikka rakenne. Turkki paksunee jonkun verran lehtikadon aikaan. Hän on perinyt isänsä vaaleanvihreät silmät.
Kuva: (väritys) https://i.redd.it/lj2jw5ogu2xy.jpg

Luonne: Spiraalisädettä kuvaa melko hyvin vain parilla sanalla; rauhallinen pasifisti. Hän ei pidä taisteluista klaanien tai kenenkään välillä, ja pyrkii aina selvittämään asiansa puheella. Hän on sympaattinen kaikkienkaveri-karvapallo, joka kuuntelee hyvin kaikkea ympärillään ja oikeastaan pitää riitojen selvittelystä. Oppilaana melko ujo toisia kohtaan, mutta pääsee siitä osin yli kasvaessaan vanhemmaksi. Vaikka Spiraali ei taistelemisesta tai raatelusta muuten pidäkään, hän yrittää silti parhaansa harjoituksissa ja puolustaa klaaniaan kun on pakko. Spiraalisäteellä on kuitenkin paha tapa peittää tunteensa saadakseen muut tyytyväisiksi. Hän kertoo totuuden yleensä vain perheelleen ja parhaille ystävilleen, jos heillekään, ja he yrittävät saada hänet oppimaan ulos tästä tavasta.

Menneisyys: Vaikka Spiraalisäteen isä onkin Jokiklaanista, hän syntyi Myrskyklaaniin ja tuntee itsensä täydeksi myrskyklaanilaiseksi.
Emo: Tuikeaskel
Isä: Kuuralumo (jokiklaanilainen)
Sisarukset: Tähtisumu
Emonemo: Joutsenaalto (kuollut)
Emonisä: Mustaturkki (kuollut)
Isänemo: ?
Isänisä: ?
Täti: Tähtituiske (kuollut)

Muuta: Sai joskus vanhempana oppilaana tietää totuuden isästään, ja teki parhaansa hyväksyäkseen sen. Tuikeaskel opetti Spiraalisäteen ja hänen siskonsa uimaan.

Toiveet: Mestariksi Särkkäviiksi? Ei ehkä niinkään paljon, mutta hyviä ystäviä. Kumppani? ;3

Ropettaja: Sudete/Fullmoon

Nimi: Zare

01.04.2018 12:56
Pumpuli// Hyväksytty, saat mestariksesi Valomyrskyn (jos se suinkaan Tähdelle sopii). Tervetuloa takaisin! :3
Varjolehti// Hyväksytty, tervetuloa takaisin! ^^
Tikru// Hyväksytty, saat mestariksesi Lätäkköloikan :3

Nimi: Tikru

30.03.2018 16:41
Oppilasnimi: Tuhkatassu
Soturinimi: Tuhkavarjo(?)
Sukupuoli: Kolli
Klaani: Jokiklaani
Ulkonäkö: (https://i.pinimg.com/originals/f6/40/00/f640005e866c8bca5573a9804fb94f5a.j pg)
Tuhkavarjo on solakka, kevytluinen ja sopusuhtainen kolli, jonka turkki on kokonaisuudessaan tasaisen tummanharmaan väristä. Turkki on hieman lyhyttä turkkia pidempi ja pörröisempi, muttei aiheuta vaikeuksia uimisessa – on myös vettä hylkivä. Kollin ulkomuoto on komea, symmetrisen täydellinen, vaikkei hän itseään pidäkkään mitenkään normaalia paremmannäköisenä.
Tuhkavarjo on lihaksikas, mutta voittaa vastustajansa useimmiten nokkeluuden ja viekkauden avulla.
Häntä, pää, korvat ja tassut ovat kooltaan sopusuhtaisia tämän vartalon kokoon. Pää on muodoltaan kolmionmuotoinen, ja silmät pyöreät ja harvinaisen väriset; metallinharmaat silmät sulautuvat hänen lähes kokonaan samanväriseen turkkiin, antaen pienen aavemaisen sävähdyksen. Nenä ja anturat ovat samaa harmaata, ja kynnet sekä hampaat puhtaan valkoiset.
Luonne: Luonteeltaan Tuhkavarjo on sellainen kissa, joka tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen, muttei välttämättä pidä henkilökohtaisesti edes jokaisesta klaanitoveristaan – harvoin kolli kuitenkaan antaa sen näkyä. Uusissa tilanteissa sekä uusien tuttavuuksien kanssa Tuhkavarjo on usein varovainen ja ehkä jopa hiljainen sivustaseurailija. Mutta ajan kuluessa kollista kouliutuu suhteellisen puhelias ja uskaltaa ottaa kantaa isoihinkin päätöksiin omilla mielipiteillään. Tuhkavarjon olemus on päällepäin ehkä hieman kylmänoloinen – vaikkakin silti mukava ja luotettava -, sillä hän pitää sitä ikään kuin omana suojakuorenaan. Hän ei yleensä päästä kissoja liian lähelle itseään, mutta se, ken pääsee Tuhkavarjon pintakuoren läpi, on ikuistanut itsensä kollin sydämeen. Viihtyy parhaiten yksin tai pienessä ryhmässä ympärillään tuttuja kissoja, mutta parhaimman yhteyksen Tuhkavarjoon saa kahdenkeskisesti. Kolli on nimittäin hyvin luotettava yksilö, ja kuuntelee mielellään toisten huolia sekä auttaa parhaansa mukaan. Omia asioitaan hän harvoin kenellekään jakelee ellei luota sataprosenttisesti kyseiseen kissaan.
Tuhkavarjo rakastaa syvällisiä keskusteluja, ja arvostaa viisautta ja järkevyyttä enemmän kuin mitään. Kolli ei niinkään välitä fyysisestä kontaktista ja on siksi esimerkiksi huono näyttämään tunteitaan, mutta henkinen yhteys on sitäkin tärkeämpi tälle kollille. Toisaalta tunteiden näyttäminen on paljon luontevampaa, kun ympärillä ei ole muita. Siispä, jos hän jostakin kissasta välittää, ei hän sitä välttämättä julkisesti näytä, vaan enemminkin osoittaa sen kahdenkeskisesti.
Hyvin oikeudenmukainen. Konflikteissa yrittää ratkaista kaiken ensin rauhallisesti puhumalla, mutta ei epäröi puolustaa klaaniaan ja sen jäseniä.
Menneisyys: Tuhkavarjo on kasvanut koko pentuaikansa kasvattiemonsa Lampihengen hoivassa, ja pitää tätä oikeana emonaan. Biologinen emo kuoli synnytykseen, eikä Tuhkavarjokaan olisi selvinnyt tähän elämään, ellei Esikkolampi olisi ollut niin taitava. Lampihengen kumppani Mustahäntä on myös ollut isommassa isän roolissa Tuhkavarjon elämässä, eikä kolli siksi ole kummoisissa väleissä oikean isänsä Seittinenän kanssa. Ei varsinaisia sisaruksia.
Muuta: Taitava uimari ja kalastaja.
Ropettaja: Tikru

Nimi: Varjolehti

30.03.2018 16:13
Oppilasnimi: Lumitassu
Soturinimi: Lumilieska
Sukupuoli: Naaras
Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Naaraan pohjaväri on valkoinen, mutta hänen turkissaan on erisävyisiä oransseja läiskiä. Naaraalla on kauniin meripihkan väriset silmät, juuri hänen turkkiinsa sopivaa kullan sävyä. Keskipitkä turkki. Naaraan kaikissa tassuissa on oranssit sukat, ja oikeassa etutassussa se ylettyy lapaan saakka. Hänen otsassaan on lieskan muotoinen läiskä, joka on vähän vaaleampi, melkein keltainen. Naaraan häntä on hyvin pöyheä ja paksu, kuin ketulla. Naaraan vatsa on hiukan vaaleampi kuin itse turkki. Jalat ovat sirot ja pitkät, tehden naaraasta nopean juoksijan. Naaras pitää turkkinsa aina puhtaana, ja se kiilteleekin usein aurongossa kauniisti.

Luonne: Naaraalla on hyvin ailahteleva luonne. Yhtenä hetkenä hän puhkuu intoa, toisena saattaa olla vihaisempi kuin päiväuniltaan herätetty mäyrä. Naaraan luonteen ja temperamentin johdosta häntä pelätään hiukan, eikä hänellä ole paljoa ystäviä. Ne vähät ovat kuitenkin sitäkin rakkaampia, yhtenä tärkeimmistä Lieskatassu. Naaras on aina pitänyt parantajan auttelemisesta, aivan kuten emonsa. Aina kun häneltä kysytään miksei hän mene parantajaoppilaaksi, hän vastaa ykskantaan että Esikkolammella on jo Sahramitassu, eikä hän sitäpaitsi voisi luopua soturin kohtalosta. Iloisena naaras on kuitenkin mukavaa seuraa. Naaras pelkää ja vihaa välillä itseään temperamenttinsä johdosta.

Perhe:
Emo: Varjolehti
Isä: Takiaisroihu
Sisarpuoli: Lieskatassu
Setä: Piikkikynsi

Muuta: Pitää sukeltelusta.
Tuli ikävä….

Toiveet: Haluaa korkeaan asemaan, ja kumppanin ja pentuja.

Ropettaja: Varjolehti (vanha Varjoturkki)

Nimi: Pumpuli

30.03.2018 12:37
Oppilasnimi: Rusakkotassu

Soturinimi: Rusakonloikka

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Rusakonloikka muistuttaa ulkonäöllisesti paljon Ikuisuusaskelta, mutta kolli omistaa solakamman ja jäntevämmän vartalon joka luontuu hyvin kulkemaan Myrskyklaanin metsissä. Kissalta löytyy lihaksia, mutta parhaiten ne näkyvät etujaloissa. Kooltaan tämä on ihan normaalin kissan kokoinen. Karvanlaatu on keskipitkää ja pohjaväriltään kolli onkin luonnonvalkoinen, oranssia häntää lukuunottamatta jossa komeilee mustia, leveitä raitoja. Luonnonvalkoinen väri muuttuu hiukan harmaamman sävyiseksi tassuissa pienen ravan ja mudan takia. Suvunsa ansiosta pidempää karvaa näkyy muun muassa hännässä, vatsassa sekä rinnassa. Turkkia on helppo hoitaa ja sukia, Rusakonloikka on tarkka turkin kunnostansa sillä se on hänelle tärkeä Lehtikadon aikaan. Alaselän kohdalla piirtyy yksi oranssi laikku. Rusakonloikan päälaella kuvio jatkuu, ja laskee vasempaa silmää kohti. Silmäkulmassa komeilee yksi tummempi raita. Rusakonloikan turkki soveltuu säähän kuin säähän, Hiirenkorvan ja Viherlehden aikaan turkista tulee kevyt ja hengittävämpi. Puolestaan Lehtikadon aikaan siitä tulee huomattavasti paksumpi ja siihen aikaan vuodesta karva lämmittää hyvin.
Rusakonloikan merenpihkan väriset silmät tuovat esiin kollin luonnetta, ja lisäävät lämpimän pilkkeen silmäkulmiin. Kissan polkuanturat ja nenä ovat vaaleanpunaiset, polkuanturat ovat kovat Myrskyklaanin maaston tuloksena. Terävät kynnet sekä pitkät viikset ovat emon suvun puolelta saatu toinen oiva lisä.
Pieni, viisto arpi on nähtävissä Rusakonloikan oikean tassun ulkopuoliseslla kohdalla. Arpi oli piikkipensaan tulos pentuaikojen uteliasuudesta.

Luonne: Rusakonloikka on monissa luonteenpiirteissänsä emonsa vastakohta. Tämä saattaa suuttua helposti, mutta yleensä ei näytä sitä kenellekkään vaan pitää tiedon itsellään. Kissa ei olekkaan edes pitkävihainen. Rusakonloikka on myös kovin ystävällinen, mutta hiljainen ja kärsivällinen. Kolli ei yleensä aloita keskustelua itse, ellei ole aivan pakko. Tämäkin on vain poikkeus ja riippuen tietysti kissasta.
Kolli mieluusti tarkkailee vierestä hiljaa, ja saattaa sujautella keskustelun väliin huomautuksia tai faktoja. Kollin läheisimpiin kuuluvien kissojen kanssa tilanne on aivan eri, tämä puhuu mieluusti, on kohtelias ja saattaa sujautella humoristisia lauseita sinne tänne. Tärkeimpiin luonteenpiirteisiin kuuluu kuitenkin vahva suojeluntahto, kohteliaisuus ja hiukan äkkipikaisuutta. Kolli saattaa olla joskus myös hyvin vilkas.
Rusakonloikka kunnioittaa soturilakia yli kaiken, kolli tahtoo osoittaa pääliköllensä ja koko klaanillensa olevansa kunniallinen soturi. Halveksuu kissoja jotka ovat pettäneet klaaninsa. Rusakonloikka ei tunne minkäänlaista 'vihaa' kotikisuja kohtaan sillä tietää itsekkin että hänessä virtaa kotikisun verta, kantaa jopa ylpeyttä siitä. Metsä on lähellä Rusakonloikan sydäntä, tämä on myös perinyt isältänsä pahan tavan 'karata' metsään aina silloin tällöin.

Menneisyys: Ikuisuusaskeleen ja Kaarnahännän ainoa poika, syntyi Myrskyklaaniin.

Emo: Ikuisuusaskel
Isä: Kaarnahäntä (keksitty)
Emonisä: Helläkajo
Emonemo: Kirkastähti
Isänemo: Yökukka (keksitty)
Isänisä: Ketunviiksi (keksitty)
Emonisänisä:Silakka
Emonisänemo: Oksakynsi
Tädit & Sedät: Piiskuvarjo, Sulkamyrsky, Iltarusko, Talvikkisydän, Vuoksimieli
Serkut: Ruokoväre & Sadeturkki, Leppähumina & Saarnituuli
Pikkuserkut: Hiillossydän
Muut: Liekkitähti, Minttutassu

Muuta: Viherlehden aikaan valkoinen karvapeite saattaa vaikeuttaa metsästämistä, Lehtikadon aikaan se on oiva peiteväri.

Toiveet: Syvänä toiveena tulla arvostetuksi ja taitavaksi soturiksi, kolli unelmoi joskus jopa yltävänsä päälikön asemaan. Rusakonloikka toivoo kaiken kukkuraksi hyvän elämän, oman uskollisen kumppanin ja mahdollisesti pentuja.

Ropettaja: Pumpuli

Kuva ulkonäköön: https://www.askideas.com/50-most-beautiful-turkish-van-cat-pictures/ (eka kuva)


-------------------------------------
Helläkajon info Tähtiklaaniin:

Pentunimi: Helläpentu

Oppilasnimi: Hellätassu

Soturinimi: Helläkajo

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Helläkajo omasi kerman eri sävyisen turkin jonka poikki komeili haaleita raitoja häntään asti, kollin rinta ja vatsa ovat valkoiset. Kirkkaan vihreät silmänsä on perinyt isältänsä. Kolli omasi lyhyet mutta terävät kynnet, sekä pitkän ja tuuhean hännän. Karvanlaatu oli pitkää, etenkin vatsan ja rinnan kohdalta. Kollin koko oli normaali ja hän omasi vahvat takajalat.

Luonne: Helläkajo on todella virkeä sekä energinen. Hyvin luotettava ja innostui heti pikkuasioista. Hänen omaperäinen huumorintaju kukoisti aina. Helläkajo noudatti hyvin soturilakia ja kunnioitti perhettänsä ja rakasti kumppaniansa. Kolli inhosi vettä sillä tämän pitkä turkki liimautui kiinni. Rakasti metsästämistä ja metsää, inhosi olla yksin.

Menneisyys ja kuolema: Syntyi Myrskyklaaniin Oksakynnen vanhimmaksi pennuksi noin minuutin nuoremman sisarensa Tuskapennun rinnalla. Helläkajo ei tiennyt olevansa kotikisun verta vasta kuin emonsa kuoleman jälkeen tavattuaan isänsä Silakan Myrskyklaanin metsän rajalla. Tämä oli ensin järkytys Helläkajolle ja Tuskatassulle mutta he omaksuivat asian hyvin nopeasti. Helläkajo tapasi Sinisielun, naaraan ollessa oppilas. Helläkajo sai yhteensä kuusi pentua Kirkastähden kanssa, kolli sai surmansa kolmen viimeisen pentunsa syntymän jälkeen Varjoklaanin hyökätessä Myrskyklaaniin. Helläkajo kuoli verenhukkaan ja haavoihinsa.

Jälkeläiset: Sulkamyrsky, Ikuisuusaskel, Piiskuvarjo, Talvikkisydän, Iltarusko, Vuoksimieli.

Emo: Oksakynsi
Isä: Silakka (kotikisu)
Sisar: Tuskatassu
Emonemo: Perhossielu
Emonisä: Pumpuliviiksi
Setä & Täti: Liekkitähti, Minttutassu
Serkut: ?

Muuta: Vahvat takajalat sekä loistava metsästystaito.

Toiveet: Eli toivomansa elämän, rakastettuna perheensä ympärillä ja kunnioitettuna kissana klaanissaan.

Ropettaja: Pumpuli

Hahmo luotu: 18.10.2014


Nimi: Zare

25.03.2018 11:47
Rölli// Hyväksytty, saat Varjolehden mestariksesi :3

Nimi: Rölli

25.03.2018 11:08
Oppilasnimi: Nopsatassu
Soturinimi: Nopsaraita
Sukupuoli: Naaras
Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: (Kuva: https://s9.postimg.org/oyzmexuun/kisu2.jpg , c) minä, Rölli)
Nopsaraita on ruumiinrakenteeltaan tyypillinen Jokiklaanin kissa, omilla pienillä mausteilla tietenkin. Hänellä on leveä, matala pää pitkällä nenänvarrella ja isohkolla kuonolla, ja se muistuttaa lyhytpäisen siamilaisen päätä. Kissan silmät ovat sopusuhtaiset, silmäänpistävän vihreät ja niiden ylöspäin kääntynyt muoto on lähellä mantelia. Nopsaraidan korvat ovat suuret eivätkä lainkaan jokiklaanilaisten tapaiset, ja ne estävät naarasta sukeltamasta kovin syvälle - vettä menee korviin vaikka ne olisi miten tiukasti taivutettu niskaa vasten.
Kehon rakenne näyttää sivulta tanakan neliömäiseltä johtuen Nopsaraidan uimarilla tyypillisistä lihaksikkaista lavoista ja reisistä. Keho ei kuitenkaan ole paksu vaan se on ylhäältä katsottuna sulavan ohut, mikä antaa naaraalle virtaviivaisuutta vedessä, muttei niinkään maalla. Hän ei ole nopea juoksija johtuen neliömaisesta rakenteesta, mutta puihin kiipeäminen onnistuu voimakkuuden vuoksi hyvin. Nopsaraidalla on myös uimarille tyypilliset, muita klaaneja suuremmat tassut, joiden varpaiden välissä on levittäessä näkyvät ihopoimut. Hänellä tosin on synnynnäisesti yksi ylimääräinen varvas kummassakin etujalassa johtuen polydactyliasta – liikavarpaisuudesta – jota Nopsaraita sairastaa. Kussakin varpaassa on toimiva kynsi. Ylimääräisen varpaan ansiosta naaras pystyy taittamaan kumpiakin sivussa olevia varpaita hieman sisäänpäin, ja näin ollen naaras pystyy heikosti tarttumaan vaikkapa saaliseen tai puun oksaan melkein kuin peukaloilla.
Nopsaraidalla on myös pitkä, turkin vuoksi paksuhko häntä, jota hän hyödyntää kuin normaali kissa – tasapainoiluun. Kissan turkki on laadultaan tiheää, lyhyttä ja aavistuksen karkeaa karvaa, joka jokiklaanilaisten tavoin hylkii tehokkaasti vettä, ja suojaa lisäksi hyvin mm. pölyltä.
Nopsaraidan pohjavärit ovat suklaanruskea ja valkoinen, puolet hänen kehostaan on ruskea ja puolet valkea. Naaraan kuononvarsi ja posket ovat beigenruskeat, muuten pää on ruskea. Kissan silmien alta lähtee valkoiset viirut kuin gepardeilla, jotka yltävät alaleukaan asti ja yhdistyvät kuonon etuosassa. Korvalehdet ovat tummemman ruskean väriset, korvien sisukset ovat tumman pinkehtävät ja kirkkaassa valossa sen verran läpikuultavat että suuren verisuonet näkyy. Naaraan kehon etuosa on puoleen selkään asti suklaanruskea, sen jälkeen se on lähes valkea häntää myöten. Vasemman takajalan kintereen yläpuolella on suurehko, ruskea pilkku. Saman kintereen alapuolelta jalka on lähes kokonaan ruskea. Myös oikean takajalan tassu on ruskea. Muiden jalkojen tassut ovat valkoiset beigellä reunustettuina. Kaikissa ruskeissa alueissa on mausteena päällä tummempia viiruja ja raitoja.
Lisäksi, Nopsaraidan polkuanturat ovat tummat ja ne halkeilevat iän myötä, ja kissan kynnet ovat läpikuultavan kellertävät.

Luonne: Oppilasaikanaan Nopsaraita on uhmakas ja kokeilee herkästi rajoja. Hän on jossain määrin kiusankappale, liiankin itsetietoinen nuorukainen, joka keksii jos jonkinmoisia ideoita, hyviä ja huonoja, joita naaras toteuttaa yritteliäästi ja usein yrittää yllyttää kavereitaankin niihin mukaan. Nopsaraidalla on taipumusta toimeliaisuuteen ja vankkumattomaan yritteliäisyyteen asiassa kuin asiassa, mutta näitä taitoja hän osaa hyödyntää oikein vain harjoituksissa. Nopsaraita on miellyttämisenhaluinen sellaisia kissoja kohtaan, jotka hän tuntee, ja näiltä neuvoja saadessaan naaras ottaa ne vakavasti. Nopsaraita häpeää jäädessään kiinni jostain joka ei miellytä hänen vanhempiaan, heitä kohtaan naaras on muutenkin nöyrä. Kielloilla on tosin tapana mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos etenkin nuorena, eikä hän näin ollen provosoidu helposti. Kuitenkin Nopsaraidan kasvaessa ikää ja älykkyyden löydettyä tiensä tämänkin kissan päähän nousee kunnioitus kokeneempia kohtaan pintaan.
Kun Nopsaraitaan tutustuu lähemmin, huomaa, että hän on melko vakavamielinen katti aika roimalla pöläyksellä sarkastisuutta. Naaras on suorapuheinen ja käyttää tätä ominaisuutta etenkin oikeiden ystävien ja feikkiystävien erottamisella. Hänen luottoaan on melko vaikea ansaita jos ei ole hänen kaltoin valmis puhumaan asioista suoraan. Hän myös oppilasaikanaan katsoo herkästi nuorempia kissoja alta kulmiensa, eikä oikein tahdo tulla toimeen pienempiensä kanssa. Myöhemmin Nopsaraidalle kehittyy motto "Ei ole kissaa karvoihin katsominen", mikä luo häneen uteliaisuutta muita klaaneja kohtaan ja näin ollen hänet voi löytää kokoontumisissa keskustelemassa muiden klaanien kissojen kanssa. Naaras ei kuitenkaan ole mikään sosiaalisuden perikuva, vaan hänen tietynlaisesta vakavuudesta johtuen Nopsavirta ei ole isojen porukoiden kissa. Hän tulee soturina toimeen melkein kenen kanssa tahansa, mutta vain pieni ja tiivis tukijoukko kissoja on Nopsaraidalle ihanteellinen vaihtoehto. Porukka, jonka kanssa voi jakaa juorut ja jonka jokainen kissa tuntee naaraan sen verran hyvin että kestää hänen sarkastisia heittojaan ja suoria mielipiteitään, sekä jotka jaksaa seurata Nopsaraidan elämää koko hänen matkansa ajan.
Nopsaraita on oikeastaan tunnetasolla hyvinkin älykäs jo oppilasaikana, vaikka tunteiden hallinta ei silloin ole vielä aivan kehittynytkään, eikä hän pehmeää puoltaan juuri näytä muille. Soturina Nopsaraita tunnistaa eri tunteensa hyvin, ja tietää kuinka hallita niitä. Hän itkee silloin kun itkettää, nauraa kun oikeasti naurattaa, ja leimahtaa vihaan kun sille on tarve. Naaras hallitsee myös sarkastisen nauramisen, jota hän aika ajoin käyttää virnuillen. Kannattaa muistaa, että Nopsaraita kantaa kaunaa ja pitkään silloin, kun hän kokee olonsa petetyksi tavalla tai toisella. Nopsaraidan uskomus Tähtiklaaniin ja elämän jatkumiseen on vahvaa lähes koko hänen elämänsä, ja se muodostaa ison osan hänen persoonallisuuttaan. Tosin oppilasaikana soturilain muistaminen ja noudattaminen on Nopsaraidalle ongelmallista, mikä johtaa hänet moniin ongelmiin. Loppujen lopuksi naaras voi vaikuttaa kylmänviileältä hiljaiselijältä, sillä hän antaa värikkäämmän puolensa näkyä vasta kun tuntee voivansa luottaa toiseen osapuoleen.

Menneisyys:
Sisarukset: Heinämarja (npc)
Isä: Ruokoraita (npc)
Emo: Simpukkapuro (npc)
Isänemo: Lampiturkki
Isänisä: Repohäntä
Emonemo: Laventelitäplä
Setä: Kivitassu

Nopsaraita on synnynnäinen jokiklaanilainen, jonka sukujuuret ovat kulkeneet klaaninsa tarinan mukana jo monta vuotta. Naaras syntyi Lehtikadon aikaan, kun maassa oli vielä lunta ja puut lehdettömiä. Hänellä on sisko, Heinämarja, ja hänen kanssaan Nopsaraita ovat luonteeltaan kuin yö ja päivä. Naaraan lähes saman ikäinen setä, Kivitassu, on hänen kanssaan samaan aikaan oppilaiden pesässä, mille kaksikko virnuilee usein – joko Kivitassun vanhemmat ovat ikäloppuja, tai sitten Nopsaraidan vanhemmat ovat vielä lapsia vanhempien tassuissa.

Muuta: Kuudennen varpaansa ansiosta Nopsaraita on hyvä metsästämään maalla ja kiipeämään puihin. Hieman heikompi uimaan, mutta kyllä hän pinnalla pysyy, ainakin jos vesi on virtaavaa. Sukeltamisongelmansa vuoksi Nopsaraita kehittyy iän myötä hyväksi maastasaalistajaksi, ja hän näin ollen kalastaa vain matalilla alueilla. Tietoja tullaan päivittämään pelin myötä. ((Ja miten päädyin? Selailin Zare sun DA-tiliä ja arvaa halusinko tulla takaisin? Joo!!))

Ropettaja: Rölli

Nimi: Zare

15.03.2018 14:45
Sude// Hyväksytty, saat mestariksesi Hunajalaikun :3

Nimi: Sudete/Fullmoon

14.03.2018 20:30
Oppilasnimi: Sihutassu

Soturinimi: Sihuloiske

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Sihu on naaraaksi suurikokoinen, lumivalkoinen kissa mustilla tiikerimäisillä raidoilla. Hänellä on keskikokoiset mantelinmuotoiset silmät, väriltään oranssihtavan meripihkanväriset. Sihun paksu turkki hylvii hyvin vettä, ja hän pitää uimisesta ja lumessa kieriskelystä todella paljon. Hänellä on mustat anturat ja nenä. Sihun turkki kiiltää aina, ja se tuntuu pehmoiselta. Hänellä ol lihaksikkaat etu- ja takajalat, joiden ansiosta hän ui ja juoksee hyvin. Hänellä on keskipitkä häntä.
(Kuva: https://avatars.mds.yandex.net/get-pdb/28866/79d80afc-9d32-4e9e-b052-094282 436b1b/s1200?webp=false)

Luonne: Sihu on rasavilli ja hieman uhkarohkea kissa, jolla ei ole mitään menetettävää. Hän löytää positiivista ihan kaikesta, eikä anna muiden mielipiteiden häiritä menoaan. Hän puhuu yleensä ajattelematta, mutta osaa kyllä pitää suunsa kiinnikin. Sihu ei hevillä pelkää, ja innostuu vaaran tunteesta. Hän pitää suurin piirtein koko klaania ystävinään, ja tunkeutuu aina mukaan keskuksteluihin eikä ymmärrä, miksi muut tappelevat keskenään. Muihin klaaneihin hän suhtautuu terveen epäilevästi, ja osaa olla livauttamatta klaanin sisäisiä asioita ympäriinsä. Sihu osaa olla tosissaankin, mutta tekee niin harvoin. Hän yleensä hyväksyy kaikki haasteet, kilpailunhalua ja pokkaa ei tältä kissalta puutu. Hän on aavistuksen hyperaktiivinen, eikä halua pysyä kauaa paikoillaan. Sellaisessa harvinaisessa tilanteessa, että Sihu sattuisi ihastumaan, hän flirttailee kohtalaisen avoimesti. Luonteestaan huolimatta Sihu on kuitenkin tunnollinen ja luotettava soturi ja ystävä, joka suojelee rakkaitaan ja kotiaan henkensä uhalla.

Menneisyys: Synnynnäinen jokilaanilainen.

Muuta: Moni kissa ei siedä Sihua hänen aktiivisuutensa vuoksi.

Toiveet: Ystäviä, jotka pitävät Sihusta sellaisena kuin hän on. Pitkä ja hauska elämä. Kumppani, ja mahdollisesti ehkä yksi pentue.

Ropettaja: Sudete/Fullmoon
//Toivottavasti tää on hyvä, ja pahoittelut jos sinne jonnekin on eksynyt Suhi Sihun sijasta cx

Nimi: Zare

14.03.2018 15:17
Micha// Hyväksytty, saat mestariksesi Pilviliidon ^^

 

©2018 Metsäketo - suntuubi.com