Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Alakategorioihin tarinat. Pari ohjetta:

Puhe "näiden" sisään - ei vuorosanaviivaa. 

Ajattelu *näiden* sisään.

Pisteet ja pilkut, sekä muut välimerkit. 

Näistä verotamme tietysti tarpeen vaatiessa, sekä huomautamme. Kirjoitamme minä-muodossa, eli olet kuin olisit itse kissa jolla roolaat. Aikamuoto on imperfekti, eli mennyt.

Myrskyklaani Jokiklaani Tuuliklaani Varjoklaani Tähtiklaani Erakot ja kotikisut 

Synttäriarvonta

 

Erotusuhalla

Kuukauden Kirjoittaja

Tiedot poistetaan automaattisesti, jos ei ole kirjoittanut kahteen viikkoon. Tämä koskee erityisesti päälliköitä, varapäälliköitä ja parantajia.

Lomat tai muut tauot voi ilmoittaa Lomalla?-kohtaan. Muista ilmoittaa myös lomasi pituus!

Jos olet eroamassa, laita tänne siitä ilmoitus, mutta listaa hahmosi Muuta --> Poistetut hahmot-kohtaan.


Alla olevaan vieraskirjaan kysymyksiä Yp:ille tai muille ropettajille.

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Lasipallo

18.01.2018 17:23
Ilmestyn taas viisastelemaan sulle, sorry.

1 )
Synkkätaival: Yönmusta naaras valkoisin käpälin. Keltaiset silmät ja useampia arpia kehossa. Roihutassun mestari.

//roihu on kuollut

2)
Aurinkohehku: Vaaleanruskea naaras jolla on valkoisia merkkejä kehossaan sekä eloisat vihreät silmät. Vaahteratassunmestari.

//
1, se on Vaahteratassun (huomaa väli) mestari.
2,Vaahtera on soturi


3)
Värelehti: Väre on keskikokoa hivenen pienempi, hoikka ja selvälinjainen naaras.

//ei väre vain Värelehti

Ulkomuodostaan huolimatta naaraalta löytyy lihaksiakin mutta ne eivät korostu liiaksi. Turkki on pääosin hieman puolipitkää lyhyempää, mutta pitkässä ja tuuheassa hännässä se on pidempää, kuten myös rinnassa ja kaulassa muodostaen kuin leijonan harjaksen. Väreen turkista löytyy monenlaisia värejä ja hän on emonsa tapaan kilpikonnakuvioinen.

//ei väreen vaan värelehden.

Naaraan pohjaväri on tummaa, miltei tammenruskeaa, ja siellä täällä kehoa on täplitettynä niin sileä- kuin teräväreunaisia, eri puiden lehtiä muistuttavia läikkiä joiden väri vaihtelee vaalean kullanruskeasta kauniin punaruskeaan. Hännässä nämä värit esiintyvät tasapaksuina mutta rosoreunaisina rinkuloina vuorotellen eri värisinä. Lumenvalkoista löytyy myös, ja sitä esiintyy Väreen kaikissa tassuissa, hännän alaosassa, vatsassa, kuonossa ja kolmiota muistuttavana alueena silmien välissä kärjistyen melkein otsan puoliväliin.

//ei väreen vaan värelehden

Näyttävä esiintymä valkoista on kaulassa ja rinnassa, johon väri muodostaa leijonanharjasta muistuttavan kaulurin. Moniväristä karvaa koristaa kaiken lisäksi valkoiset terälehtiä muistuttavat pilkut, jotka ovat kuin levittäytyneet koko naaraan turkille.

// kuin sana on ylimääräinen

Nenä on pieni ja väriltään vaaleanpunainen. Huomattavin piirre Väreessä on mantelia muistuttavat, eloisat ja lempeät silmät, joiden väri on kauniin vaaleansininen.

//se on Värelehdessä eikä väreessä

Sävy tummenee hieman silmien ulkoreunoille mentäessä, ja silmien koko väri vaalenee ja tummenee hieman päivällä ja pimeässä.

//ylimäräinen pilkku "ulkoreunoille mentäessä, ja silmien..." eli pilkku pois!
Mutta sillon se kuulostas kummaliselta koska liian monta ja sanaa. Joten:
pilkku pois
Piste tilalle
Ja sana pois
Ja iso alkukirjain

Naaras saa monesti kuulla omaavansa Graniittitähden silmät.

______________________

Nyt mää lähen kirjoittelemaan varjolla palaan illalla kiusaa sua z

Nimi: Peuraloikka

15.01.2018 18:18
En tiedä onko tämä virhe, mutta..

Osiossa "Synttäriarvonta" kohdassa 'Tehtävät' ensimmäisessä lauseessa (Voin antaa pyydettäessä liittyneille..jne), puuttuu piste..

Ei muuta :3


/Toivottavasti sitä ei oltu sanottu viel cx/

Vastaus:

En tosiaan itsekään tiedä onks tää varsinaisesti virhe, kun noita on tulvimalla joka paikassa :D Joskus muistan laittaa pisteen, joskus en laita, kun kyseessä on tommonen "listaus". Mutta koska olen tästä ennenkin arvan antanut, niin annanpa sen myös sinulle ~

Nimi: Camo

15.01.2018 17:03
Tähtitaivas, viekun ylätunnisteesta löytyy tietoviekku, joka on tarkoitettu tietojen muokkaamiselle c:

Nimi: Tähtitaivas

15.01.2018 15:49
Toivottavasti tää on oikee paikka mut muutan Valon tietoja, koska lyhyys rasitti (vaikka ei siitä ulkonäöstä ainakaan mitään hirveen pitkää tullu) ja haluun muuttaa luonnetta (kokonaan). Lisäks muokkaan haken jo valmiiks soturinimelle.

Ulkonäkö: Valomyrskyllä on vaalea, lähes valkoinen turkki. Karvat ovat melko pitkiä ja ne ovat tummempia tyvestä. Hänen turkkinsa on rakenteeltaan pörröinen ja tuuhea. Valomyrskyn etutassu ja hännänpää ovat väriltään hopeanharmaita. Hänen silmänsä ovat kirkkaat ja väriltään ne muistuttavat meripihkaa. Hänellä on musta kuono, joka erottuu selvästi vaaleasta turkista. Hänen korvansa ovat melko suurikokoiset, sekä muodoiltaan terävät, ja häntä on keskipituinen, sekä tuuhea. Valomyrskyllä on melko pitkät, terävät kynnet. Ruumiinrakenteeltaan naaras on pörröisen turkin alla hyvin hoikka. Valomyrsky on muutenkin pienikokoinen naaras ja hänen jalkansa ovat melko lyhyet. Pieni koko vaikuttaa negatiivisesti naaraan voimaan.

Luonne: Valomyrsky on ahkera ja kiltti, mutta hänen on vaikeaa saada ystäviä ujoutensa vuoksi. Hän noudattaa aina päällikön käskyjä, sekä soturilakia ja yrittää hoitaa kaikki tehtävänsä huolella. Jos naaras epäonnistuu, hän alkaa helposti sättimään itseään. Hän on hieman surumielinen ja jos hän kokee olevansa huono, hänestä tulee helposti itsetuhoinen. Valomyrsky uskoo vahvasti Tähtiklaaniin. Kokoontumisissa Valomyrsky ei yleensä ole ensimmäisenä tutustumassa muihin, mutta jos hänelle tullaan juttelemaan, hän on ystävällinen ja kohtelias, vaikkakin hieman vähäpuheinen. Hän yrittää aina löytää etua klaanille ja ystävilleen, jos niitä saa. Jos hänelle tulee juttelemaan, hänen luottamuksensa saa helposti, mutta se vaatii sen, että on hänelle ystävällinen.Valomyrsky rakastuu helposti, mutta hän on tottunut pitämään tunteensa sisällään. Hän ei pidä valehtelemisesta, mutta jos se on eduksi, hän myös valehtelee. Naaras menettää melko helposti malttinsa ja hän on hyvin herkkä, mutta hän ei halua itkeä muiden edessä. Yleensä hän sanoo lähtevänsä kävelylle, mutta oikeasti hän menee järven rantaan itkemään ja rauhoittumaan. Hänen näkökulmansa on, että kaikissa on jotain hyvää, eikä hän tahdo vahingoittaa muita fyysisesti, eikä henkisesti ilman syytä. Ainoa poikkeus on hänen mielestään hän itse.

Jos voisit Zare muuttaa nää kohdat :))

Vastaus:

Kuten Camo jo sanoikin, on näille oma paikkansa vieraskirjan Tietovieraskirja-kategoriassa, mutta voin minä nämä tästäkin lisätä :3

Nimi: Peuraloikka

14.01.2018 14:35
Viimeisimpään tarinaani, olisiko mahdollista, jos se poistettaisiin? Itseni mielestä hypin paikasta toiseen, ja tarinani oli huono. En sääli itseäni, vaan olen rehellinen. Jos poistaminen ei ole mahdollista, en halua kuitenkaan, että tarinaa arvostellaan taikka se vaikuttaisi muiden taikka minun tarinoihini.. Eli kuin sitä ei olisikaan..

~Kiitos~

Vastaus:

Jos kerran niin haluat. Tarinasi on nyt poistettu ~

Nimi: Peuraloikka

14.01.2018 14:29
Korjaus edelliseen*

Että, jotta, koska..yms. ETEEN TULEE PILKKU!!

Ainiin, huomasin, että ilmeisesti laitoit nämä että saisit arpoja, joten olen pahoillani, että tulin kommentoimaan :(

Vastaus:

Älä turhaan pahoittele, säästit minulta aika lailla vaivaa kommentillasi cx

Nimi: Peuraloikka

14.01.2018 14:21
Höyhensiipi// En tiedä saanko vastata tähän mutta minun mielipiteeni on tässä:
1. Pilkku on syystäkin, sillä tuossa on " luettelo", sillä siinä kerrotaan silmien ulkonäöstä yli yhdellä adjektiivilla. Sen voisi kuitenkin kirjoittaa "Mustavalkoinen naaras joka omaa vaaleat ja meripihkanväriset silmät" Itse kirjottaisin sen pilkun kanssa ^^ En silti väittäisi sinun olevan väärässä, sehän riippuu yksinomaan siitä, miten on tottunut kirjoittamaan :3

2. Tämä on minullekin hiukan vaikea.. Sanoisin, että tuon voi kirjoittaa kummin vain, pilkulla tai ilman. Riippuu edelleen puhetyylistä ja siitä, miten on tottunut kirjoittamaan. Sanat, joiden jälkeen tulisi olla pilkku, ovat "että, jotta, koska, kun, jos, vaikka, kuin" Mutta toki monien muidenkin sanojen jälkeen tulee olla pilkku :3 (Joo nyt tää menee oppitunniks Anteeks xc)

3. Tähän vastaan, että tuo on mielestäni hyväksyttävä nimi, sillä minun käyttäjänimeni on Peuraloikka, joka on kirjoitettu liittyneisiin "Peuranloikka" Joten.. Why not? Siis.. Joo en tiiä oliko toi ihan kauheen hyvä perustelu mutta.. Ihsm :D

Toivottavasti nuo turhanpäiväiset höpöttelyt auttoivat edes jäniksenloikan verran?

Terveisin: Peuraloikka

Vastaus:

Komppaan ~

Nimi: Höyhensiipi

13.01.2018 10:29
Moi! :)

''Mansikankukka: Mustavalkoinen naaras vaaleilla, meripihkaisilla silmillä. Kohtelee nuorempia klaanilaisia kuin omia pentujaan, ja on toiminut monelle sijaisemona. Kettuväijyn emo. Auttaa kuningattaria, ei omia pentuja.''

1. Onko tuossa yksi ylimääräinen pilkku vai olenko minä väärässä? (kolmannen ja neljännen sanan välissä)

''Kettuväijy: Punaisenruskea naaras tummemmilla jaloilla ja korvilla. Vatsa ja rinta ovat vaaleat ja etutassut valkoiset. Silmät tummanvihreät, ja korvat täynnä pieniä lovia. Kokenut, hyväsydäminen soturi.''

2. Onko tuossakin ylimääräinen pilkku? ''Silmät tummanvihreät, ja korvat täynnä pieniä lovia.

3. (Tätä en huomauta arvan toivossa) Eikös ''mansikankukka'' tarkoita oikeaa asiaa? Sehän ei ole oikeasti yhdyssana, mutta lasketaanko se samanlaiseksi kuin esim. Lumihiutale?

Terveisin Höyhensiipi

Vastaus:

Mitkään näistä eivät mielestäni ole virheitä. Ensimmäiseen ja toiseen saatkin perustelut Peuraloikan viestistä :3 Mansikankukka on mielestäni hyväksyttävä nimi, kuten esimerkiksi Linnunliito ja Ketunkynsikin. Ne ovat genetiivimuotoisia sanoja, jotka voi käytännössä kirjoittaa sekä yhteen että erikseen, useimmiten erikseen. Jotennn hyväksyn kyllä nuo "omistusmuotoiset" nimet, elleivät ne ole aivan selkeästi yhdyssanoja (järvenselkä, kuunnousu tms).

Nimi: Sudete/Fullmoon

12.01.2018 09:45
(Keksitylle saa antaa kuvan? Z, pystytkö pliis pistää Kuuralumolle tän;
https://i.pinimg.com/736x/31/0f/fe/310ffe2f75930c4c5959c1461a1c7e33 .jpg
Kiitos!)

Vastaus:

Jops ~

Nimi: Varjoturkki

10.01.2018 12:07
Hei Zare, jos NPC-hahmoilla voi olla kuvia (ja jos ei-liittynyt voi niitä ehdottaa), niin laittaisitko Jokiklaanin Varjotassulle tämän:
http://aijaa.com/gSVbjz

Vastaus:

Lisään ~

Nimi: Sudete/Fullmoon

08.01.2018 20:07
Heiih Z

Millon tollasen tähdellinen palkinto-vaihdon voi tehdä? Sanoin tämän jo chatissa, mutta vaihdan viisi arpaa siis siihen erikoislupaan (kytee mielessä semmonen ajatus, että nää vaihdetaan itse arvontapäivänä, MUTTAH meni jo)

Aanyway, pystyisitkö mitenkään lisäämään seuraavan kissan Jokiklaanin keksittyihin? :'3

Kuuralumo: Harmaan- ja valkoisenkirjava, sileäturkkinen nuori kolli vaaleanvihrein silmin.

Vastaus:

Jep, vaihdetaan arvontapäivänä :3 Erityisarvat (kaksi arpaa yhteen) saa vaihtaa heti, mutta nämä "suoraan otettavat" saavat odottaa arvontapäivään asti - kyseinen viisi arpaa siis lasketaan normaalisti siihen 15 arvan kokonaismäärään, toisin kuin erityisarvoissa.
Lisään tuon hahmon kyllä ~

Nimi: Tähtitaivas

06.01.2018 19:13
"Takiaisroihu: Komea vaaleanruskea laikukas kolli. Hänen kehonsa on täynnä tummanruskeita ja mustia laikkuja, mutta Kollin nenänpää on valkoinen. Kollin hännässä ei ole laikkuja vaan se on vaalean kullanruskea. Vasemmassa takajalassa hänellä on valkoinen sukka. Kollin oikeassa korvassa on musta laikku. Silmät ovat syvän meripihkan väriset. Oikea etujalka on kollilla kokonaan musta, melkein lapaani asti. Kollilla on valkoinen laikku hännänpäässään. Kolli on lihaksikas ja vankka. Jalat kollilla ovat kohtalaisen pitkät, joten hän voi juosta hieman muita klaanilaisiaan nopeammin. Hänellä on kummassakin silmäkulmassaan musta juova jotka kulkevat hänen poskilleen. Hänen nenänsä on vaaleanpunainen. Kollin vasen korva on repeytynyt irti, vain pieni kappale on edelleen paikallaan. Varjotassun mestari."

1. Mutta Kollin nenänpää on valkoinen.
Tietääkseni sana "kolli" kirjoitetaan pienellä.

2. Hänellä on kummassakin silmäkulmassaan musta juova jotka kulkevat kulkevat hänen poskilleen.
Itse kirjoittaisin "Hänellä on kummassakin silmäkulmassaan mustat juovat, jotka kulkevat hänen poskilleen." (Huomaa pilkku.)

Muutama mitätön vireh xD

Vastaus:

Kaksi arpaa, vaikken ollutkaan itse noita kirjoittanut vaan ne oli alunperin liittyneen hakemuksesta cx

Nimi: Sudete/Fullmoon

06.01.2018 00:17
Terve taas ~

Muuta -> Yrtit ja sairaudet -> Leskenlehden kohdalla lukee halkeilleissiin :P

Vastaus:

Vaikka nämäkin ovat suoraan kopioitu Nelipuulta, on tuo kyllä täysi kirjoitusvirhe ja pakko korjata cx Siispä yksi arpa ~

Nimi: Siiri/Kipinä

05.01.2018 22:59
Hähää! Nauran Zare kun sä itket! >:3 Kärsi lapsoseni sillä löysin kirjotusvirheen! *Repäisee arvan kädestä*

VIEKKU-> LINKINVAIHTOJA EI ENÄÄ OTETA-> Alapuolella lukee "Määrä on jo niin suuri, etten näe järkeä ottaa uusia"

.

.

.

Tan tan taa! Puuttuu PISTE! Kauheaa, miten saatoit!

...

"Sori ei ollu tarkotus haukkuu..."

*Viaton ilme*


"Saanko mä nyt sen arvan?" *Toiveikas!*

Vastaus:

Pisteet, ikuinen riesa. Voitit, saat tästä yhden arvan cx

Nimi: Lasipallo

05.01.2018 21:22
"Tänne linkinvaihtopyynnöt, tervehdykset ja muut asiat joille ei muualta paikkaa löydy"

Tälleen lukee viekun ylälaidassa. En tiiä saivartelenko mutta pakko laittaa.
Zare lause alkaa isolla kirjaimella ja loppuu pisteeseen!

-Lasi

Vastaus:

Hups *palaa takaisin ala-asteelle*
Yksi arpa cx

Nimi: Siiri/Kipinä

05.01.2018 20:37
Ahaa! Nyt löysin virheen! Klaanit- myrskyklaani- Säröpoltteen kohdalla lukee _Hunajatassun mestari_ Vaikka hunajatassu on poistettu liittyneistä eikä nay keksittynä hahmona!

Hähää! Arpa tänne!

Vastaus:

Shush, Hunaja on näkymätön npc >:3 Et saa *ottaa arpansa takaisin*

Nimi: Siiri/Kipinä

05.01.2018 20:27
Haluaisin huomauttaa virheestä klaanit kohdassa, jossa lukee jokseenkin niin, että jos päällikkö, varapäällikkö tai parantaja ovat merkittynä sinisellä, niin ne ovat liittyneiden hahmoja, minusta kaikki hahmot ovat kirjoitettu sinisellä. Ovatko kaikki siis liittyneitä? Tää ei saata olla mikään sivuston virhe, vaan siirin näsäviisastelus XD

Vastaus:

Nauran tälle, mutta ehkäpä annan sen arvan nyt kuitenkin x3 Dang CSS, petit minut sinisellä fontillasi. Menenpä selventämään tuota tilannetta hieman ~

Nimi: Fìli

05.01.2018 19:02
"Soturilaki, Yrtit ja sairaudet" < Muuta -kohdassa. Yrtit pitäisi varmaankin olla pienellä alkukirjaimella?

(^ samalla mainitsen niinkin pienestä asiasta, kuin että yrtit ja sairaudet -kohdassa on perässä piste, vaikka muissa ei. En ehkä itsekään laskisi virheeksi, mutta haluat ehkä sen ottaa pois :D)

"Maustekirveli- Suurilehtinen, hyvältä tuoksuva valkokukkainen kasvi, jota kasvaa erityisesti Käärmekivien lähellä. Lehdet estävät pureskeltuna ja haavalle levitettynä tulehduksen tai parantavat sitä. Juurta voi käyttää pureskeltuna mahavaivoihin." < tästäkään en mene vannomaan, että onko virhe, mutta Käärmekiviä ei järvireviireiltä löydy.

(PS: "Täältä löydät keksityt kissat, kuten soturit,( oppilaat, kuningattaret ja klaaninvanhimmat. Päällikkö, varapäällikkö ja parantaja ovat merkittyjä sinisellä jos ne ovat liittyneitä. Tästä osiosta et löydä liittyneitä sotureita, oppilaita jne. Klikkaa oman klaanisi kohdalle." < Klaanit- osiossa pilkutusvirhe, eli jos -sanan edestä puuttuu pilkku ^^ )

Vastaus:

Ensimmäinen ja toinen hyväksyttäviä, kaksi arpaa :3
Tuosta maustekirveli-kohdasta en oikein osaa sanoa, kun tiedot on kuitenkin suoraan tuolta Nelipuun sivustolta enkä haluaisi muuttaa sieltä otettuja tietoja, jos ymmärrät mitä ajan takaa? Tiedot on suoraan kopioitu, joten pidän ne myös alkuperäisessä muodossa.
Viimeinen hyväksytty myös, yhteensä siis kolme arpaa cx

Nimi: Sudete/Fullmoon

05.01.2018 14:15
Olen ihan toivoton tässä. Anteeksi, että pistän näitä tänne, mutta en haluu spämmiä chattiin..

Liittyminen-kohdan kokemuspisteet-osiossa lukee tarinoiden kp-rajan olevan 50. Eikös se ole 60 vai olenko tyhmä?

Pentuhakemuksen sivulla lukee Musita, pentujen määrä-kohdassa. Tämä nyt on vain lyöntivirhe, mutta sanonpahan anyway

Parantajaksi?-sivulla lukee, että parantajahahmo poistetaan, jos on ollut kirjoittamatta 15 päivää. Tarinat-sivulla lukee, että määräraja on kaksi viikkoa. Pieni ristiriita vain, mutta laitan nyt kaikkea mitä löydän. Anteeksi.

Vastaus:

Kolme arpaa :3

Nimi: Lasipallo

05.01.2018 11:35
Varjoklaanissa väärä varapäällikkö; )

-Lasi

Vastaus:

Kas, sekin päässyt unohtumaan :D Arvan tästä ansaitset ~

Nimi: Sudete/Fullmoon

05.01.2018 00:06
Okei Zare, kahlasin Joen ja Myrskyn keksittyjä läpi ja löysin ainakin nämä;
- Tulihelmi puuttuu kokonaan Myrskyn keksityistä (Kuoliko se? Sen tiiän et Kanjoni ja Hohto kuolee, eiks vaa? Jos Hohto ei kuole, Myrskyssä on kaksi Hohtoa)
- Jokiklaanissa on kaksi Lampi-alkuista kissaa, Soturi Lampihenki ja kuningatar Lampiturkki
- Joen parantajaoppilaan tiedoissa lukee "Riekkotassun sisar", vaikka Riekko on soturinimensä saanutkin (Riekkotäplä)

That's all for now, Sude the Nipohamsteri poistuu~

Vastaus:

Viimeisestä saat yhden arvan :3

Nimi: Zare

04.01.2018 22:40
____________Lisäykset ja muutokset tehty ~ _________________

Nimi: Siiri/ Kipinä

03.01.2018 12:45
Alempi on siis lisättävää liekin luonteeseen

Nimi: Siiri/ Kipinä

03.01.2018 12:44

Tosiasiassa kolli on myös kiltti ja huomaavainen. Ei vain halua näyttää muiden silmissä heikolta. Kärsivällisyyttäkin löytyy. Iloitsee myös muiden voitoista. Toisin kun emonsa Kipinämyrsky, hän ei ole yhtä äkkipikainen ja arvaamaton. Kipinämyrsky saattaa suuttua vähän kaikesta, kun taas Liekkiraita ei juuri mistään. Oppilaiden koulutuksessa ei lipsu, mutta ei ole hirveän ankarakaan.

Nimi: Siiri/ Kipinä

02.01.2018 22:23
Teen päivitetyn version äskeisestä:

Susitassu: Leobardikuvioinen naaras jonka turkki on hopean harmaa. 

Jos kuva voi olla keksityilläkin niin laita tämä http://animal-jam-clans-1.wikia.com/wiki/File:Beautiful-Fluffy-Kittens-Beng al-X-Munchkin-lilianmoor1-gt-G-gt-M-gt-A-gt-I-gt-L-gt-gt-C-gt-O-gt-M-540dae 56c95946b054c2.jpg

(Laitoin ton vieöä ettei se katoo alas, siis susitassun tiedot)

 

©2018 Metsäketo - suntuubi.com