Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Jos hahmosi tiedot puuttuvat liittyneistä, kopioi hakemus tänne :3 Näin helpotat Yp:iden työtä. (Toki olisimme hirveän kiitollisia, jos joku jaksaisi hakea myös muiden ropettajien hahmojen tietoja... x3)

Jos hahmosi on vaihtanut klaania, laita tiedot tänne ja ilmoita //näiden// sisässä, mistä klaanista mihin hahmo pitäisi siirtää.

 1  2  3  4  5  > [ Kirjoita ]

Nimi: Rölli

22.04.2018 15:39
No niin, tässä se lopullinen kuva:
https://s7.postimg.cc/cihwygcez/resized_JPEG_1524400245270_1456750 983.jpg

Olisi kiva jos tästäkin linkistä voisi tehdä hyperlinkin ^^

Nimi: Rölli

22.04.2018 15:07
Ja unohdin sitten tietysti lisätä tulevat arvet Nopsan ulkonäköön. Tämän kohdan jos voisi sitten vielä lisätä ulkonäköön viimeiseksi, niin olisin kiitollinen:

Nopsaraita sai selkäänsä oppilasaikana kaksi haavaa, jotka eivät umpeutuneet täydellisesti vaan jäivät näkyviin karvattomiksi arviksi. Ne aiheutti koira, joka käydessään naaraan ja tämän mestarin Varjolehden kimppuun repäisi kulmahampaillaan nahkaa mukaansa Nopsaraitaa riuhtaistessaan.

Nimi: Rölli

22.04.2018 14:34
Voisikohan Nopsan tiedot päivittää seuraavasti? ^^

Uuden kuvan linkki:
https://s7.postimg.cc/hbwm5nzuz/Untitled6-1.jpg

Muokattu ulkonäkö:
Nopsaraita on ruumiinrakenteeltaan tyypillinen Jokiklaanin kissa, omilla pienillä mausteilla tietenkin. Hänellä on leveä, matala pää pitkällä nenänvarrella ja isohkolla kuonolla, ja se muistuttaa lyhytpäisen siamilaisen päätä. Kissan silmät ovat sopusuhtaiset, silmäänpistävän vihreät ja niiden ylöspäin kääntynyt muoto on lähellä mantelia. Nopsaraidan korvat ovat suuret eivätkä lainkaan jokiklaanilaisten tapaiset, ja ne estävät naarasta sukeltamasta kovin syvälle - vettä menee korviin vaikka ne olisi miten tiukasti taivutettu niskaa vasten.
Kehon rakenne näyttää sivulta tanakan neliömäiseltä johtuen Nopsaraidan uimarilla tyypillisistä lihaksikkaista lavoista ja reisistä. Keho ei kuitenkaan ole paksu vaan se on ylhäältä katsottuna sulavan ohut, mikä antaa naaraalle virtaviivaisuutta vedessä, muttei niinkään maalla. Hän ei ole nopea juoksija johtuen neliömaisesta rakenteesta, mutta puihin kiipeäminen onnistuu voimakkuuden vuoksi hyvin. Nopsaraidalla on myös uimarille tyypilliset, muita klaaneja suuremmat tassut, joiden varpaiden välissä on levittäessä näkyvät ihopoimut. Hänellä tosin on synnynnäisesti yksi ylimääräinen varvas kummassakin etujalassa johtuen polydactyliasta – liikavarpaisuudesta – jota Nopsaraita sairastaa. Kussakin varpaassa on toimiva kynsi. Ylimääräisten varpaiden ansiosta naaras pystyy taittamaan kumpiakin sivussa olevia varpaita hieman sisäänpäin, ja näin ollen naaras pystyy heikosti tarttumaan vaikkapa saaliseen tai puun oksaan melkein kuin peukaloilla.
Nopsaraidalla on myös pitkä, turkin vuoksi paksuhko häntä, jota hän hyödyntää kuin normaali kissa – tasapainoiluun. Kissan turkki on laadultaan tiheää, lyhyttä ja aavistuksen karkeaa karvaa, joka jokiklaanilaisten tavoin hylkii tehokkaasti vettä, ja suojaa lisäksi hyvin mm. pölyltä.
Nopsaraidan pohjavärit ovat suklaanruskea ja valkoinen, puolet hänen kehostaan on ruskea ja puolet valkea. Naaraan pää on ruskea. Kissan silmien alta lähtee valkoiset viirut kuin gepardeilla, jotka yltävät alaleukaan asti ja yhdistyvät kuonon etuosassa. Korvalehdet ovat tummemman ruskean väriset, korvien sisukset ovat tumman pinkehtävät ja kirkkaassa valossa sen verran läpikuultavat että suuren verisuonet näkyy. Naaraan kehon etuosa on puoleen selkään asti suklaanruskea, sen jälkeen se on lähes valkea häntää myöten. Vasemman takajalan kintereen yläpuolella on suurehko, ruskea pilkku. Saman kintereen alapuolelta jalka on lähes kokonaan ruskea. Myös oikean takajalan tassu on ruskea. Muiden jalkojen tassut ovat valkoiset beigellä reunustettuina. Kaikissa ruskeissa alueissa on mausteena päällä tummempia viiruja ja raitoja.
Lisäksi, Nopsaraidan polkuanturat ovat tummat ja ne halkeilevat iän myötä, ja kissan kynnet ovat läpikuultavan kellertävät.

Nimi: Zare

30.03.2018 14:00
_____________________________________________________

Nimi: Zare

14.03.2018 14:33
Uusi kuva Vaahteraiselle: https://aijaa.com/uw7SOL

Nimi: Hiekkamyrsky

02.03.2018 16:20
Voisitko vielä lisätä Kaurispennun esittelyyn luonteeseen seuraavan pätkän:
Hän on aika rohkea, koska hänelle aina sattuu ja tapahtuu kaikkea. Esimerkiksi päivässä hän pelaa sammalpalloa, häviää juoksukisan ja lopulta päätyy parantajanpesään. Kaurispentu näkee useimmiten vain painajaisia, koska hänellä on todella vilkas mielikuvitus. Kaurispentu voi nähdä terävähampaisten mäyrien partion leirin keskellä tai kiiluvasilmäisiä susia jopa pentutarhan seinillä.

//Kiitti :3//

Nimi: Sudete/Fullmoon

01.03.2018 21:11
Oho, pätkä unohtui jonnekin. Ennen sitä "kaikin puolin"-alkavaa lausetta pitäisi olla siis;

Hän keskittyy elämään nykyisyydessä, ei jää pitkäksi aikaa katkeraksi ja päästää kohtalaisen nopeasti irti kuolemista. Kovimmalle koetukselle tämän taidon laittoi Tuikeaskelen emon, Joutsenaallon kuolema. Aluksi hän ajatteli koston olevan tietyllä tavalla hyväksyttävää, mutta vaihtoi ajattelutapansa melkein tapettuaan kissan.

Nimi: Sudete/Fullmoon

01.03.2018 18:22
Heih! Muuttaisitko Tuikkeen luonteen seuraavaksi? :3

Luonne: Tuikeaskel on kiltti ja oikeudenmukainen kissa. Hän on erittäin epäitsekäs, ja tekee parhaansa asettaakseen muut edelleen. Kun hänen kanssaan ystävystyy, hänen puoleltaan se ystävyys pitää. Vaikka Tuikeaskel onkin yleensä rauhallinen ja mukava, lähimpien ystäviensä kanssa hän heittäytyy usein ilkikuriseksi, ja pilailee jonkin verran muiden kustannuksella. Hän ei pidä valehtelusta ja/tai salailusta, mutta pakon edessä tekee kumpaakin hyvin sulavasti. Hän uskoo Tähtiklaaniin ja tekee parhaansa noudattaakseen soturilakia, mutta saattaa vahingossa hairahtua seuratessaan enemmän sydäntään kuin aivojaan. Tuikeaskel pitää haaveilusta, ja vajoaa usein ajatuksiinsa vain havahtuakseen hetken kuluttua johonkin äkilliseen ääneeseen tai liikkeeseen. Vaikka hän onkin itse puhdasverinen myrskyklaanilainen, hän ei halveksi "kuraverisiä", eikä muitakaan klaaneja sen paremmin. Tuikeaskel on kova tuntemaan myötätuntoa muita kohtaan, vaikka he eivät olisikaan hänen klaanistaan, ja tekee parhaansa ymmärtääkseen kaikkien näkökulman. Hänen leikkisä ja kapinallinen puolensa tuppaa joskus ottamaan vallan iästä huolimatta, vaikka hän yleensä sääntöjä noudattaakin. Tuikeaskel tekee parhaansa ollakseen uskollinen klaanilleen, ystävilleen ja perheelleen. Kaikin puolin hän on miellyttävä ja sosiaalinen kissa, jonka seurassa on mukava olla.

Nimi: Zare

27.02.2018 20:02
________________________________________________________

Nimi: Hiekkamyrsky

27.02.2018 18:40
Voisitko lisätä tämän kuvan Kaurispennun (-tassun, -loikan) tietoihin, sinne ulkonäön alkuun?
https://www.google.fi/search?client=opera&hs=Kxj&biw=1527&bih=792&tbm=i sch&sa=1&ei=QnmVWrfxE4adsAfA4JjoAg&q=orange+cat+with+brown+eyes+and+stripes +on+the+head&oq=orange+cat+with+brown+eyes+and+stripes+on+the+head&gs_l=psy -ab.3...18077.31345.0.31572.46.33.13.0.0.0.173.2744.31j2.33.0....0...1c.1.6 4.psy-ab..0.1.91...0i30k1.0.wm06r4ESGL0#imgrc=wkPrLKc_env1KM:

Ja tämän myös sinne jonnekkin sopivaan kohtaan ulkonäköön (sulluissa olevia ei kiitos esittelyyn ;)

Turkki on normipituinen. Hännässä on tummanoransseja raitoja. (voisitko ystävällisesti pyyhkiä ne valkoiset pilkut?) Kaurispennun ryhti on suora.

Ja tämä luonteeseen:

(Voisitko laittaa siihen uskottavia tekosyitä sen hyviä tekosyitä -jutun tilalle?)
Kaurispentu rakastaa liikkumista, ja ennen kaikkea kilpailuja, kuten juoksukisat.
(voisitko vielä laittaa siihen riistapallon sammalpallon tilalle?)
Kaurispennulla riittää huumorintajua. Hän käyttää sitä huonon tappion unohtamiseen, kuten juoksukisoissa Tiikeripennulle.

-------

Ja kiitti vielä kerran, jos lisäät nämä ja poistat noita mainittuja kohteita ja/tai korvaat niitä. Ite en ajatellut kovin pitkälle, kun tein liittymisilmoitusta :3

Kiitti!

Nimi: Zare

24.01.2018 19:54
_____________________________________________

Nimi: Aurinkokajo

17.01.2018 16:26
Hei, kehtaisitko lisätä tämän linkin: http://aijaa.com/kE6WRF Aurinkokajon tietoihin. Se menisi mieluiten siihen ulkonäön alkuun. Linkissä siis Aurinkokajon kuva.
Kiitos jo etukäteen:)

Nimi: Lasipallo

13.01.2018 22:59
Taas täät Lasin saivartelua tänne vaihteeksi eli juu Katawiin haken korjasin. (No ainaki osan lopusta en löytäny virjeitä.)


Ulkonäkö : Kataw on ulkonäöltään hyvin paljon normaalia Varjoklaanilaista muistuttava, vaikka erakkoperheeseen syntyikin eikä tiedosta olevansa minkäänlaista sukua Varjoklaanille.

//...syntyikin. Eikä tiedosta...

Naaras on ruumiinrakenteeltaan hyvin roteva ja painaa myös sen mukaan suhteellisen paljon. Ei hänellä kuitenkaan huolta ole ylipainosta, sillä ruumiissa ei paljoa ylimääräistä ole.

//paljon ei paljoa. Paljoa on puhekieltä.

Näin voi myös päätellä nähdessään Katawin, ensimmäiseksi katse ei osuisi silmiin vaan naaraan ruumiilliseen massaan, sekä suuriin lihaksiin. Soturikoulutuksen jälkeen ne tulevat olemaan vahvat ja suojaamaan Katawia.

//suojaamaan Inkiväärikurkkua

Kuitenkin, lihasmassa tietyllä tapaa hidastaa naarasta, esimerkkinä toimikoot notkeuden väheneminen.

//öö toimiikoot?!?! What ei oo suomea

Turkki kropan päällä on lehtikadon aikaan hyödyllinen väline värinsä ja tuuheutensa takia, mutta hiirenkorvan aikaan yhtä kuin tuska. Se on paksua, pörheää ja pehmoista, oikein mukava lämmite. Huonoina puolina toimii kuitenkin myös se, että turkki imee itseensä todella paljon vettä, jonka jälkeen lämmöstä ei ole paljoa tietoa.

//paljon ei paljoa

Paksu turkki edellyttää myös pitkään kuivumisen ilman auringonvalon ottoa. Väriltään se on kellertävän valkoinen, osittain täysin valkoinen ja likaantuu samalla todella nopeasti. Kataw kuitenkin on hyvin siisti kissana ja huoltaa karvaansa parhaan mukaansa aina, kun ehtii.
Tassut ovat isot ja leviävät helposti vielä suuremmiksi. Niitä koristavat pitkät, kaarevat ja sileän terävät, vaaleat kynnet. Kataw tykkää pitää ne sileinä, onhan tuo tietyllä tavalla jopa hienostunut kissa eikä ainoastaan roskiksia tonkiva katurotta. Polkuanturat käpälissä ovat väriltään mustan ja pinkin sekoitteiset, kovat, joka taas edellyttää hyvää kestoa kävellä pitkiä matkoja kovalla pinnalla.
Häntä on pitkä, ruoskamainen ja tasapainottaa Katawia hyvin vahvojen takareisien kanssa. Hypytkin onnistuvat näin paljon paremmin.
Kasvot Katawilla ovat teräväpiirteiset. Leukaluut terävät ja otsapenger matala, luoden mystisen sekä viekkaan ilmeen naaraan olemukseen. Korvat taas ovat kolmiomaiset. Hieman kapeammat ja teräväpäiset, sisältä ihon väri on tumman pinkin sekoitteista. Älykkäät silmät ovat hyvin eloisat ja harvoin luettavissa, muodoltaan mantelin muotoiset. Värinä toimii haalean kellertävä sekä oranssi. Silmien jälkeen on kuono, suhteellisen pitkä, mutta sopusuhtainen.

//Silmien jälkeen on kuono. Suhteellisen pitä, mutta sopusuhtainen.

Sitä koristavat pitkät, valkoiset viikset ja tumman pinkki nenä.
Purukalusto Katawilla on vahva ja hampaat saattavat olla normaalia pienemmät, mutta todella terävät. Katawilla on kaulassaan kolme viiltojälkeä muistuttamassa häntä mikä hän todella on.
Kokonaisuudessaan Kataw on enemmän kollin näköinen tietyissä mitoissa, mutta omistaa silti naarasmaisuutta ruumiissaan. Ulkonäkö voi pettää, paitsi tämän kissan kohdalla. Hänen ulkonäkönsä on muotoiltu juuri siihen tarkoitukseen mitä antaa kuvastaakin.

Luonne : Sanotaanko niin, että Katawilla on kaksi hyvin toisiaan täydentävää puolta luonteessaan, joka tekee kissasta joskus jopa vaarallisen.
Katawin ensimmäinen puoli, se joka pukee naarasta suurimmaksi osaksi päivästä toiseen. Naaras on koulutettu pienestä pitäen kivikasvoksi, joten tuolle hymyileminen ja nauraminen ovat hyvin vieraita asioita. Se saattaa joidenkin mielestä olla huvittavaa tai huolestuttavaa, mutta joskus voisi luulla, että hänellä ei ole tunteita ollenkaan.

//Se saatta joidenkin mielestä olla huvittavaa tai huolestuttavaa. Joskus voisi luulla...


*toiveikkaana venaa seuraavaa raasua joka laittaa haken ja joutuu kohtaa lasin saivartelun...* ei läpäl mut joo 1/2hakee korjattu= halfway done!!!

Vastaus:

No kyllä sie tästäkin jo arvan saat :3

Nimi: Zare

08.01.2018 19:25
___________________________________

Nimi: Camo

08.01.2018 16:11
Soturinimi: Vaahterakasvo
Sukupuoli: Kolli
Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: http://www.catster.com/wp-content/uploads/2011/04/tabby-cat-black-gray-IMAG E.jpg
Vaahterakasvo on kasvettuaan suurikokoinen tai oikeastaan pitkäjalkainen kolli. Hän kasvaa kuitenkin hoikkana koko kasvuajan. Väriltään kolli on todella huomiotaherättävän näköinen, sillä väritys melkoisen on kontrastinen; hyvin, hyvin vaaleanruskeanvärisen pohjavärin päällä on täysin mustia tiikerinraitoja. Raidoitus on todella selkeää ja sitä esiintyy joka puolella turkkia. Turkki on paksua ja pehmeää, mutta aika lyhyttä. Vaahterakasvon pää on terävänmuotoinen eli karkeasti kolmiota muistuttava, mutta sen muotoa tasoittaa aavistuksen normaalia suuremmat korvat. Silmät ovat kauniit, meripihkanväriset ja nenä punaruskea.

Luonne: Kolli on luonteeltaan hyvin avoin, mikä tekee hänestä helposti lähestyttävän ja tutustuttavan. Hänellä onkin helppo temperamentti, joten myönteinen suhtautuminen uusiin tuttavuuksiin on osa hänen normaalia käyttäytymistä. Tämän takia Vaahterakasvo on harvoin varuillaan toisten kissojen seurassa, joka on myös hänen heikkoutensa – se tekee haavoittuvaiseksi. Ystävällinen suhtautuminen kaikkiin tasapuolisesti, kohteliaisuuden lisäksi, kuuluvat kollin luonteeseen. Vaikka Vaahterakasvo onkin hyvin myötämielinen ja myötäeläjä, osaa hän ilmaista myös omat mielipiteensä ja puolustaa itseään loukkaamatta kuitenkaan toista henkilöä. Kuten jo varmasti ymmärtää, Vaahterakasvo on lähes aina hyväntuulinen ja antaa harvoin vastoinkäymisten lannistaa itseään. Vaahterakasvo on myös aktiivinen, jolla tarkoitan halua osallistua kaikkeen mahdolliseen klaanitoimintaan. Kolli on alkanut kasvettuaan ottamaan asioita hieman vakavemmin, mutta on yhä oma eloisa ja iloinen itsensä.

Menneisyys: Vaahterakasvo on vereltään puhdas tuuliklaanilainen kuten emonsa Kirkaskasvo ja isänsä Varpusmyrsky. Hänellä on myös isoveli Tammiviilto.
Emo: Kirkaskasvo (kuollut
Isä: Varpusmyrsky
Veli: Tammiviilto

Muuta: Vaahterakasvo on nopea juoksemaan, kuten lähes jokainen Tuuliklaanin jäsen, mutta kollin nopeudelle ei aikuisiässä monikaan vedä vertoja. Hän vihaa yli kaiken uimista ja vettä. Vaahterakasvo on täysin uskollinen omalle klaanilleen, mutta ystävystyy helposti myös muiden klaanien jäsenten kanssa. Vaahterakasvo on saanut soturinimensä emonsa Kirkaskasvon mukaan, joka kuoli ankaran lehtikadon aikaan viheryskään.

Toiveet: Vaahterakasvo haluaa nousta oikeudenmukaisin tavoin klaaninsa suosioon ja täyttää isänsä Varpusmyrskyn odotukset; johtaa jonain päivänä Tuuliklaania muiden suurten päälliköiden joukossa.

Ropettaja: Camo

Kp: 216

//Lähinnä korjasin hakemuksen Vaahterakasvo nimellä c:

Nimi: Lasipallo

07.01.2018 20:57
Okei en saisi päivittää näitä näin usein mutta...
No any way tässä Varjosydämen päivitetyt tiedot

Varjosydän
Sukupuoli: Naaras 
Klaani: Varjoklaani 

Kuva:http://i66.tinypic.com/200wied.png

Ulkonäkö : Varjosydän on pieni kissa klaaneissa. Noin 10 kuisen kissan kokoinen täyskasvuisena. Tämän keho on täynnä arpia mutta se ei näy tiiviin turkin alta. Hyvin kevyt rakenteeltaan mutta kestävä taistelija. Hänen silmänsä näyttävät mustilta mutta ovat oikeastaan hyvin tumman, kylmän marinen siniset. Varjosydämen hampaat ovat hyvin terävät ja saavat ilkeää jälkeä aikaan. Hänen turkkinsa on pikimusta ja kiiltävä. Mutta ajanmittaan tämän kuonoon ilmestyy hopeisisa karvoja. Turkki on ohut, tiheä ja sileä sekä hyvin pehmeä. Hänellä on voimakkaat ja jäntevät lihakset jotka piirtyvät esiin ohuen turkin alta. Hänellä on epätavallisen pitkät kynnet, jotka ovat mustan ja harmaan kirjavat, aavistuksen sisäkäyrät ja terävät. Tämän käpälät ovat sirot. Hänellä on hyvin kevyt, sulavalinjainen ja siro ruumiinrakenne jonka ansiosta tämä on nopea ja pystyy juoksemaan lumenkin päällä kepeästi rikkomatta lumen pintaa.
Varjosydämmen häntä on pitkä, ohuen ja lyhyen karvan peittämä. Hänen kirsussa on tuhkanharmaita viiruja(arpia), jotka ovat Jääsielun opetus uskollisuudesta, nöyryydestä ja vastuusta. Hänellä on sopusuhtaiset korvat ja silmät. Tämä on jollain tapaa arvokkaan ja valppaan näköinen.

Luonne:
Hän on uskollinen ja luotettava. Ymmärrtäväinen ja puolueeton. Ylpeä ja sanansa mittainen. Varjosydämen on vaikea luottaa muihin klaaneihin ja suhtautuu heihin varauksella. Joskus turhankin kolea muita klaaneja kohtaan. Hän on hyvin tiukka rajoista ja tunkeilijat saavat tuntea sen turkisaaan. Varjosydän ei tunne sääliä tai ystävyyttä jos kuka tahansa uhkaa tämän perhettä ( =klaania) tai ylittää rajan. Yksi poikkeus löytyy tästäkin. Yhtäkään pentua tämä ei satuttaisi, kuolisi ennemmin.
Luottavainen varjoklaanilaisia kohtaan mutta luottamuksen kerran menetettyään sitä ei hevillä takaisin saa.
Varjosydän on ankara ja vaativa mutta silti lämmin mestarina.
Hän ymmärtää vitsien päälle mutta hänenkin huumorilla on rajansa. Monet tämän kommenteista ovat satkastisia. Varjosydän toimii aina niin kun on klaanille parasta. Hän monesti ajattelee aivan toista kun sano, tämä valitsee toisin sanoen taistelunsa tarkasti ja harkiten. Suurimman osan ajatuksistaan tämä pitää omana tietonaa ja näin hänestä voi saada nöyrän kuvan mutta tämä naaras ei ole kenenkään palvelija ja sen on osa saanut huomata varsin vikkelään. Tähtiklaani on Varjosydämelle kaikki kaikessa.
Osaa pitää kuononsa ummessa kun käsketään.
Hän on jo pentuna saanut huomata että vastuu on kannettava. Toissaalta hän on myös oppinut kantapään kautta että syvimpiä haavoja ei tehdä kynsin eikä hampain, ne haavat jäävät sydämmeen ja särähtävät kivuliaimmin. Varjosydän taistelee mielummin sanoin kun kynsin mutta ei epäröi taistella tarpeen vaatien.
Ulkopuolinen voi herkästi saada kolean kuvan Varjosydämestä, mutta jos vaivautuu tutustumaan naaraaseen on tämä lämmin ja mukava kissa.

Menneisyys : Ruusujalan ja Varjoterän tytär.
Tämä syntyi viherlehden lopussa siskonsa Leikotassun kanssa. Leikotassu kuitekin kuoli kun tämä Varjotassun yllyttämänä hyppäsi järveen. Varjosydän pitää itseään syyllisenä siskonsa kuolemaan vaikka oikeasti syynä oli kivi johon Leikotassun pää osui tämän hypätessä.
Varjosydämmen ensimmäisestä pentueesta vain yksi, Vaahterapilkku jäi henkiin. Hänen poikansa Silver (Ikuisuustassu) on hengissä mutta tämä ei tiedä siittä. Silver asuu kotikisuna kaukana klaaneista.
Hänen kumppaninsa on Sysiraita.
Tämä sai nimensä isänsä ja varjoklaanin enismmäisen päällikön mukaan. Varjosydän toivoi itse nimekseen aikanaan Varjosirpaletta.

Muuta: Varjosydän on erinomainen taistelija ja hänen pitkät kyntensä saavat aikaan ilkeää jälkeä. Hän pelkää vettä. Eikä pidä lumesta tai auringosta. Tälle Routamyrsy on ollut kuin isä.
Asioita joita ei kannata mainita hänen kuullen:
-Ikuisuustassu (kaipaa tätä ja mainitessa monesti muuttu hiljaiseksi ja varovaiseksi)
-Warui (Varjosydän ei arvosta tätä)

kiitos

-Lasi

Nimi: Höyhensiipi

06.01.2018 17:13
Tässä Keymiille Höyhensiiven, Hohtopennun, Puropennun ja Valkopennun ulkonäkölinkit:

Höyhensiipi: https://www.purina.fi/kissa/proplan/content/images/global/health-nutrition/ kitten-care/wvd-150817-0179-v1.jpg
HUOM! Päivitetty kuva! (Zare, voitko vaihtaa? Tässä samassa on myös oikea silmien väri.

Hohtopentu: http://www.bengalcat.fi/heidi.uotila/chiemeka-2%20copy.jpg
HUOM! Päivitetty kuva! (Voisitko Zare vaihtaa tämän entisentilalle?)

Puropentu: http://tub.tubgit.com/reimg/resize-img.php?src=http://tub.tubgit.com/images /paylxmskayg.jpg&h=450&w=728

Valkopentu: https://im.mtv.fi/image/1768826/portrait/333/555/1379fe71e15706c2e8baea07af 4ba558/rY/1246425.jpg

Nimi: Höyhensiipi

06.01.2018 17:12
Tässä Keymiille Höyhensiiven, Hohtopennun, Puropennun ja Valkopennun ulkonäkölinkit:

Höyhensiipi: https://www.purina.fi/kissa/proplan/content/images/global/health-nutrition/ kitten-care/wvd-150817-0179-v1.jpg

HUOM! Päivitetty kuva! (Zare, voitko vaihtaa? Tässä samassa on myös oikea silmien väri.
Hohtopentu: http://www.bengalcat.fi/heidi.uotila/chiemeka-2%20copy.jpg

HUOM! Päivitetty kuva! (Voisitko Zare vaihtaa tämän entisentilalle?)
Puropentu: http://tub.tubgit.com/reimg/resize-img.php?src=http://tub.tubgit.com/images /paylxmskayg.jpg&h=450&w=728

Valkopentu: https://im.mtv.fi/image/1768826/portrait/333/555/1379fe71e15706c2e8baea07af 4ba558/rY/1246425.jpg

Nimi: Zare

06.01.2018 14:49
_________________________________

Nimi: Sudete/Fullmoon

06.01.2018 00:08
Alrighty, tässä olisivat Kipinämyrskyn ja Lekkiraidan korjatut tiedot!

Kipinämyrsky

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Kipinämyrskyllä on liekinvärinen turkki. Se ei kauhean pitkä, mutta ei kyllä lyhytkään, ja se on pehmeä ja kevyt. Tassut ovat vaaleamman punaiset (vaaleamman punaisella en tarkoita vaaleanpunaista XD). Punainen turkki on täynnä vaaleampia raitoja, eli hän on aika lailla liekin näköinen. Ai niin, ja vielä hännän pää on vaalea!
Kipinämyrskyn silmät ovat vihreät, ja niissä on usein leikkisä pilke. Kasvot ovat "täydellisen" muotoiset. Kipinämyrsky on aika laiha. Hänellä on terävät valkoiset kynnet ja tuuhea häntä. Hän ei ole kauhean suuri, mutta voimakas. Vaikka hänellä on solakka ruumis, hänen lihaksensa silti näkyvät. Hän on aika kaunis kissa.

Luonne: Aika piikittelevä ja itsepäinen kissa. Haluaa olla aina paras kaikessa ja on kilpailuhenkinen. Ei pelkää isompia vastuksia vaan tykkää näyttää taitonsa ja tekee aina kaiken niin hyvin kuin pystyy. Ei halua tuottaa kenellekään pettymystä. Hän voi haastaa kenet vaan. Kipinämyrsky on myös hyvin nopea. Hämmästyttävän nopea. Hän rakastaa juoksemista ja saalistamista, mutta kaikista eniten hän pitää tappelemisesta eikä anna periksi koskaan. Hänellä on siis tulinen luonne. Aluksi hän saattaa näyttää tavalliselta naaraalta joka ei pärjäisi kovemman tason soturille, mutta jos totta puhutaan, niin Kipinämyrsky voi selventää ajattelukykyä. Hän ei pelkää rikkoa sääntöjä eikä alistu helpolla, mutta vihaa häviämistä ja ottaa sen hyvin raskaasti. Vaikka tämä itsepäinen kissa on vahva ja monitaitoinen ei hän malta keskittyä mihinkään ja säntää sinne tänne joutuen usein vaikeuksiin. Hän myös luulee olevansa paras kaikessa ja jos ei heti onnistu jossain jutussa hän saattaa menettää malttinsa. Kavereilleen hän on usein kiltti ja myötätuntoinen. Kumminkin tämän kovan kuoren alla on kissa, jolla ei ole mielestään varaa epäonnistua, ja välillä se saattaa hänet kovan paineen alle.

Menneisyys: Emo: Täpläsiipi, pohjaväri valkoinen ja valtavia harmaita laikkuja. Selkä melkein kokonaan harmaa ja kuono harmaa. Lempeä naaras. (Myrskyklaani)
Isä: Vain Täpläsiipi tietää kuka hän on, mutta ei kerro. Hän on vain paljastanut tämän olevan tuuliklaanista. (Tuuliklaani)

Muuta: TAIDOT, Hyvä taistelemaan ja metsästämään lintuja. Pelkää kumminkin vettä yli kaiken.

Ropettaja: Kipinä
Koulutetut oppilaat: Aurinkokajo
Oppilas: -
Kp: 685
Liekkipentu
Oppilasnimi: Liekkitassu
Soturinimi: Liekkiraita
Sukupuoli: Kolli
Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: (KUVA) Liekkiraita on verenpunainen kolli, jolla on suuret kynnet. Hän on tosiaan perinyt emoltaan turkin värin, mutta vielä vahvempana. Hänen turkkiaan raidoittavat kaikkialta paksut mustat tiikerinraidat. Silmät ovat vihreät. Tassujen päät ovat vaaleammat, kuin myös vatsa. Häntä on ohut, ja sen pää on täysin musta. Normaalia suurempikokoisempi. Hampaat kauniin valkoiset. Omaa lihaksikkaan vartalon, elikkä lihakset näkyvät selvästi. Korvat ovat kapeat ja pystyt.
Luonne: Rohkea, jopa hieman uhkarohkea. Liekkiraidalla on tarve näyttää selvästi taitojaan, ja hän uskoo olevansa parempi kuin muut, vaikkei tämä olisikaan totta. Pitää taistelutaitojen oppimisesta. Tykkää johtamisesta, joten on välillä pomotteleva. Ystäville osaa olla silti mukava. Tekee asioita omine lupineen, eikä paljoa varoituksista piittaa. Yleensä tekee tyhmiäkin asioita, tämä on osana sitä näyttämisen tarvetta. Liekkiraitaan on helppo ystävystyä, mutta hänen luottamuksensa on myös helppo menettää, ja sen takaisinsaaminen on vaikeaa. Suhtautuu ulkopuolisiin (Erakkoihin ja luopioihin) aggressiivisesti. Hakee paikkaansa “koviksien” joukosta.
Liekkiraita ei salli, että hänen ystäviään satutetaan, joten yleensä kollin kuullaankin sanovan: “Katsotkin ystävääni, niin olet kuollut!” Ainakin pentuna uskoo olevansa voittamaton, siksi ei paljoa pelkää. Hän voisi vaikka luulla osaavansa lentää. Huumorintajuinen ja hauska. Osaa myös kuunnella ystäviään. Ihastumisesta ja sellaisesta ei aluksi ainakaan tajua mitään. Tosiasiassa kolli on myös kiltti ja huomaavainen. Hän ei vain halua näyttää muiden silmissä heikolta. Kärsivällisyyttäkin häneltä löytyy. Iloitsee myös muiden voitoista. Toisin kun emonsa Kipinämyrsky, hän ei ole yhtä äkkipikainen ja arvaamaton. Kipinämyrsky saattaa suuttua vähän kaikesta, kun taas Liekkiraita ei juuri mistään. Oppilaiden koulutuksessa ei lipsu, mutta ei ole hirveän ankarakaan.
Menneisyys:
Emo: Kipinämyrsky
Isä: Varjokynsi
Sisko: Sinipentu
Setä: Kirpunloikka
Serkut: Hohtopentu, Valkopentu ja Puropentu
Emonemo: Täpläsiipi

Muuta: Ei erityisen nopea, mutta lihaksikas ja vahva. Aloitan pennusta (Vanha liittyjä). Alan kirjoittamaan tarinoita kun Liekkipentu syntyy.
Toiveet: -
Ropettaja: Kipinä//Toivottavasti tämä on hyvä :PP

Vastaus:

Arvan saat c:

Nimi: Zare

31.12.2017 12:49
_____________________________________________

Nimi: Ginger

30.12.2017 18:17
Korjauksena molempiin
Ropettaja : Lasipallo

Nimi: Ginger

28.12.2017 15:28
Näin tarpeelliseksi päivittää vähän Varjosydämen tietoja joten jos tähän vaihtaisi. Kiitos.

Varjosydän
Sukupuoli: Naaras 
Klaani: Varjoklaani 

Ulkonäkö: Varjosydän on pienin kissa klaaneissa. Noin 10 kuisen kissan kokoinen täyskasvuisena. Hyvin kevyt mutta kestävä juoksia. Hänen silmänsä näyttävät mustilta mutta ovat oikeastaan hyvin tumman marinen siniset. Hänen silmänsä eivät heijasta valoa juuri ollenkaan joten pientä mustaa hyökkääjää voi olla vaikea huomata ennenkun on liian myöhäistä. Myös hänen turkkinsa on pikimusta. Turkki on ohut, tiheä ja sileä sekä hyvin pehmeä. Hänellä on voimakkaat ja jäntevät lihakset jotka piirtyvät selkeästu esiin ohuen turkin alta. Hänellä on epätavallisen pitkät kynnet. Jotka ovat mustan ja harmaan kirjavat. Hänellä on hyvin kevyt, sulavalinjainen j siro naarasmainen ruumiinrakenne. Tämä on nopea ja pystyy joksemaan lumenkin päällä kepeästi rikkomatta lumen pintaa.
Varjosydämmen häntä on hyvin pitkä, ohuen ja pehmeän mustan karvan peittämä. Hänen kirsussa on tuhkanharmaita viiruja(arpia), jotka ovat Jääsielun aikaansaamia. Hänellä on sopusuhtaiset korvat ja silmät.

Luonne: Varjosydän on ehkä pieni mutta ei silti jää huomaamatta. Hän on tottelevainen,ahkera, taitava ja uskollinen soturi. Hän hoitaa tehtävänsä moitteetta. Hänen on vaikea luottaa kehenkään jota ei tunne tai kunnioita. Tunkeilijoita kohtaan hän on säälimätön. Hänen luottamustaan on kerran menetettyä vaikea saada takaisin. Varjosydän pitää pennuista. Hän uskoo vakaasti tähtiklaaniin ja soturilakiin. Suuttuessaan hän on hyvinkin terävä kielestään ja turhankin kolea tällöin. Yleensä lämmin ja helposti lähestyttävä kissa.
Vihollisiaan kohtaan hyvinkin salakavala.
Taistelee mielommin sanoin kun teoin mutta ei epäröi hyökätä.

Menneisyys : Ruusujalan ja Varjoterän tytär.
Tämä syntyi viherlehden lopussa. Hänellä oli sisko Leikotassu joka menehtyi nuorena ja Varjosydän on aina pitänyt itseään syyllisenä siskonsa kuolemaan. Varjosydämmen pennuista vain yksi, Vaahterapilkku jäi henkiin. Hänen poikansa Silver (Ikuisuustassu) on hengissä mutta tämä ei tiedä siittä. Silver asuu kotikisuna.
Hänen kumppaninsa on Sysiraita.
Tämä sai nimensä isänsä mukaan joka kuoli.

Muuta: Varjosydän on erinomainen taistelija ja hänen pitkät kyntensä saavat aikaan ilkeää jälkeä. Hän ei osaa uida lainkaan.

Toiveet: Ehkä jos mahdollista vielä toinen pentue.
Tavoitteena tehdä varjoklaanista vahva ja voimakas.

Nimi: Silver

26.12.2017 10:00
Unohtui mutta asuu ranskassa jos semmoinen maa sopii.

Nimi: Silver/Ikuisuusliekki

26.12.2017 03:02
Nimi: Silver
Lempinimi: pehmotassu
Nimet klaanissa: Ikuisuuspentu, Ikuisuustassu
Sukupuoli: Kolli (leikattu)
Klaani: kotikisu (ennen varjoklaani)

Ulkonäkö: 
Silver on hopean harmaa kolli jolla on tummempia juovia turkissaan. Karva on ohutta ja puoli pitkää hyvin hentoa. Hänen polkuanturansa ovat mustat ja pehmeät. Hänellä ei ole laikaan kynsiä. Tuuhea ja pitkä häntä on kuitenkin kokonaan hopeanharmaa. Joskus kuunvalossa turkin väri taittaa aavistuksen mustaan. Hän on pienehkö ja sirorakenteinen. Ei kuitenkaan yhtä pieni kun emonsa vaan häntä huomattavasti suurempi. Hänellä on sopusuhtaiset jalat ja suuret tassut. Hänellä on ilmava askellus ja pitkä häntä heiluu hiljalleen puolelta toiselle. Hänen jaden vihreät silmänsä näyttävät olevan jäätyneet sillä kuviointi on hyvin tarkkareunainen ja rosoinen. Hänellä on suuret korvat.

Luonne: Silver on huomionkipeä ja leikkisä kolli joka pitää jokaisesta joka rapsuttaa häntä. Hän on puhelias mutta turhautuu kun kukaan ei ymmärrä häntä. Joskus oppilas aikoina hän oli hiljainen mutta muutettuaan kauas klaaneista tämä pääsi yli siskonsa kuolemasta ja jatkoi elämäänsa kirkkain silmin. Silver on ymmärtäväinen ja oppii uusia asioita nopeasti. Hän kiinnostuu helposti ja kokeilee aina kaikkea. Tämän uteliaisuudella ei ole mitään rajaa.

Menneisyys
Pentuna Silverin sisko Pimeäpentu kuoli ja hän suri siskoaan kauan. Tämän toive toisensa jälkeen klaaneissa romuttui. Sen jälkeen kun kaksjalat hakivat hänet myytiin Silver kartanon tytölle, josta tuli Silverille hyvin rakas.
Silver uskoo yhä pyhästi soturilakiin vaikka elää kaukana kaukana klaaneista. Aina täyden kuun aikaan hän kiipeää kartanon torniin ja istuutuu ikkunalaudalle ja kertoo hopeahännälle tämän menneestä kuusta.
Joku ehkä uskoisi että tämä olisi katkera tai koittaisi karata. Näin ei kuitenkaan ole, Silver on tyytyväinen elämäänsä. Aluksi hän toki punoi ties mitä juonia mutta ajan myötä tämä oppi rakastamaan Melanieta ja kartanon väkeä kun omaa perhettään.

Emo: Varjosydän 
Emonemo: Ruusujalka 
Emonisä: Varjoterä 
Isä: Sysiraita 
Sisarukset: Vaahterapilkku, Hämäräpentu, Pimeäpentu ja Roihutassu

Muuta: hänen kaksijalka perheeseensä kuuluu
Melanie-pieni ruskeahiuksinen tyttö
Jacob- Melanien isä
Vanessa- Melanien emo
Ja pieni sekalainen määrä muita kaksijalkoja jotka pitävät huolen kartanosta.
Hänellä oli joskus kynnet mutta revittyään muutaman samettiverhon hänen kyntensä poistettiin. Siksi jotkut kutsuvat häntä myös pehmotassuksi.

Toiveet: 
Silver toivoi pienenä vielä ollessaan klaanikissa että pääsisi parantajaksi hänen toiveensa romuttui kuitenkin. Silver elää kissanpäiviä suuressa kartanossa Melanie tytön lemmikkinä. Hänen suurin toiveensa on päästä tähtiklaaniin kuoltuaan se ei kuitenkaan ole minun käpälissäni.

Ropettaja: Ginger
Mestari (klaaneissa): Varjosydän

// käyhän tämä. Onko kaikki tarpeellinen mukana, koitin kaiken kirjotta.

/// siirrätkö siis Varjoklaanista Kotikisuksi.

 

©2018 Metsäketo - suntuubi.com