Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Jos hahmosi tiedot puuttuvat liittyneistä, kopioi hakemus tänne :3 Näin helpotat Yp:iden työtä. (Toki olisimme hirveän kiitollisia, jos joku jaksaisi hakea myös muiden ropettajien hahmojen tietoja... x3)

Jos hahmosi on vaihtanut klaania, laita tiedot tänne ja ilmoita //näiden// sisässä, mistä klaanista mihin hahmo pitäisi siirtää.

 1  2  3  4  5  6  7  > [ Kirjoita ]

Nimi: Zare

09.10.2018 17:49
______________________________________________________

Nimi: Kurre

03.10.2018 20:03
Lokin laumaan uusi jäsen:

Riika: Sirorakenteinen ja laiha, sileä- ja lyhytkarvainen tummanruskea naaras, jonka turkki on lähes mustien leoparditäplien peitossa. Jaloissa, kasvoissa ja hännässä esiintyy täplien sävyisiä ohuita juovia, ja kuonon kärki sekä vatsa ovat pääsävyä aavistuksen verran vaaleammat. Silmät ovat hennosti oranssiin taittuvan meripihkaiset. Älykäs, pitkäpinnainen oikeamielisyyteen pyrkivä neiti, joka välittää läheisistään kovasti ja haluaa edesauttaa laumansa hyvinvointia niin paljon kuin mahdollista. Sievästä ulkomuodosta huolimatta taitava taistelija ja jäljittäjä. Reykjavikin ja kotikissa Fionan lyhyestä suhteesta syntynyt tytär.

Nimi: Kipinä

30.09.2018 20:16
Zare unohdin ilmoittaa ettälisäisitko kun kerkeät Liekille tietoihin vasempaan takajalkaan arven, jonka sai silloin Taon lauman taistelussa

Vasemmassa takajalassi pitkä arpi, jonka sai Taon-lauman taistelussa.

Nimi: Zare

21.09.2018 18:46
Uusi kuva Särkälle (jälleen :'D)
https://aijaa.com/9vSJcj

Nimi: Zare

21.09.2018 18:46
_____________________________________

Nimi: Tikru

08.09.2018 10:33
Tuuliklaaniin:

Huomenvälke: Keskikokoinen, valkoinen naaras, jolla on selässä suuria, mustia laikkuja. Päälaella musta 'hattu'. Korvat, häntä ja nenä myös mustat. Lempeä, mutta itsevarma naaras, joka ei pelkää puolustaa klaaniaan ja läheisiään henkensä uhalla. Varpusmyrskyn kumppani.

Nimi: Aurinkokajo

06.09.2018 13:23
Kröhöm.... Siis tässä uusi kuva Auringolle:

https://www.shutterstock.com/fi/image-photo/maine-coon-c at-portrait-1039837516?src=pHtJu5GFo9G-oKMzTrkMOA-1-42

//Sori, äskeisessä viestissä linkkiin tuli aukko o.O//

Nimi: Aurinkokajo

06.09.2018 13:19
Tässä olisi myös uusi kuva Auringolle ja kuvat Haukalle ja Kyyneleelle.

Aurinko: https://www.shutterstock.com/fi/image-photo/maine-coon-cat-portrait-1039837 516?src=pHtJu5GFo9G-oKMzTrkMOA-1-42

Haukka: https://warriorsroamingtheforest.webs.com/oakpaw.jpg

Kyynel: http://www.susanssin.com/pics/Myy28102008_2.jpg

Nimi: Aurinkokajo

06.09.2018 13:14
//Tässä olisi Auringon päivitetyt tiedot;)//

Soturinimi: Aurinkokajo

Sukupuoli: naaras

Klaani: Myrkyklaani

Ulkonäkö: (Kuva) Aurinkokajo on haalea oranssinpunerva naaras punaisilla raidoilla. Hänellä on valkoinen kuono, kaula, rinta, vatsa ja tassut. Valkoinen alue kuonossa on hieman pienempi kuonon oikealla puolella. Silmät ovat kauniin mantelinmuotoiset, väriltään auringonkeltaiset ja ne tuikkivat iloisesti. Kuono ja polkuanturat naaraalla ovat punaruskeat ja ne pistävät mukavasti silmään valkean karvoituksen keskeltä. Korvat ovat tavallista suuremmat ja ne kuulevat hyvin asioita. Niiden päissä on myös pienet oranssit tupsut. Aurinkokajon jalat ovat hivenen pidemmät kuin muilla kissoilla yleensä, mikä tekee hänestä joskus hieman kömpelön. Niistä on myös hyötyä. Naaras on nopea ja sähäkkä liikkeissään ja saa loistavan ponnistusvoiman takajalkoihinsa. Näin ollen naaras on nopea juoksemaan. Aurinkokajon puolipitkä tuuhea karvapeite pysyy hyvin puhtaana ja on korvaamaton lämmike lehtikadon aikaan. Hän ei ole lihaksikas, kuten klaanitoverinsa. Sen sijaan hän on solakka. Aurinkokajolla on yksi huomattavan kokoinen arpi kuonosta rintaansa, joka naaraan onneksi peittyy lähes kokonaan tuuhean turkin alle.

Luonne: Aurinkokajo on terhakka ja pippurinen pakkaus. Hän on aina iloinen ja huumorintajuinen. Aurinkokajo yrittää olla paras kaikessa, ja jos ei onnistu heti, suutahtaa helposti. Aurinkokajo ei ole pitkävihainen, ja hänen mielialansa vaihtelevat usein. Tunteensa naaras näyttää silmiensä kautta. Ärsyyntyy todella helposti, eikä pidä pomottelusta. Yleensä kuitenkin hän vain nauraa ja pelleilee. Annetut tehtävät ja klaanin askareet naaras hoitaa kuitenkin huolellisesti ja niin hyvin kuin voi. Periksiantamattoman luonteensa takia hänellä menee helposti sukset ristiin muiden kanssa. Hän kuitenkin myöntää virheensä ja pyytää anteeksi, jos siihen on aihetta. Nauravainen, positiivinen ja huolehtiva persoona. Ja ennen kaikkea hyvä ystävä sellaisella, joka sen ansaitsee.

Menneisyys: Aurinkokajo ei ole kokonaan puhdasverinen, vaan hänellä on Tuuli- ja Jokiklaanin verta isoisältään Suistohaukalta.
Syntyi myöhäisen lehtisateen aikoihin ja vietti pentu- ja oppilasaikansa riehuen parhaan ystävänsä Pisarasydämen kanssa. Koko Myrskyklaani huomasi, kun kaksikko säntäsi ulos pentutarhasta ja alkoi rajuun leikkitappeluun tai keksimään kolttosiaan. Oppilaaksi tultuaan Aurinkokajo löysi vielä yhden sydänystävän, Höyhensiiven, ja niinpä kolmikosta tuli erottamattomat. Varttui soturiksi mestarinsa Kipinämyrskyn johdolla ja sai pian oman oppilaankin, Katajaturkin. Jonkin aikaa soturina oltuaan menetti ihaileman isoisänsä Suistohaukan. Löysi myös tosirakkautensa Vaahterasumu-nimisestä kollista. Siihen aikaan metsässä suurimpana uhkana olivat kaksijalat, ja monien muiden kissojen tavoin Aurinkokajo kaapattiin ja teljettiin kissatarhaan. Klaanien lähettämä pelastuspartio, jonka apuna oli kaksijalassa asustava Taon lauma, pelasti kuitenkin kaapatut ja seurue palasi metsään. Ei mennyt kuitenkaan kauan, kun uusi onnettomuus kohtasi metsää. Valtava tulipalo tuhosi kaikkien klaanien reviirit ja tappoi monia klaanilaisia, myös Aurinkokajon sukulaisia. Myös Pisarasydän menehtyi, mikä sai Aurinkokajon suuren surun valtaan. Koska reviireille ei voinut enää palata, neljä klaania lähti matkaan löytääkseen klaaninvanhimpien tarinoista tutun reviirin.

Emo: Talvioturkki (kuollut)
Isä: Setriviiksi (kuollut)
Veljet: Niemiviiksi, Leijonakynsi (kuolleet) Haukkapolte, Pyökkiturkki
Siskot: Liljavälke, Hietatuuli (kuolleet)
Siskonpoika: Niemiturkki (Liljavälkkeen ja Mustikkaraidan pentu)
Veljenpojat ja –tyttäret: Tiikeripentu, Kuurapentu (kuolleet), Kaurispentu ja Kyynelpentu (Haukkapoltteen ja Pisarasydämen pennut), sekä Susiturkki (kuollut) ja Korppihäntä (Niemiviiksen ja Kärppälumon pennut)
Eno ja tädit: Varpuspentu, Lehtiturkki ja Taimiselkä (kuolleet)
Puolienot ja -tädit: Routamieli, Ilvesroihu, Kirkasväre, Jäkäläkukka, Minkkihäntä (kuolleet), Kivirouta, Särkkäviiksi ja Tavisade (Suistohaukan ja Vatukkatuhkan pennut)
Emon serkut: Niittylumo ja Vehnäturkki (Pikkupuron ja Mustaukkosen pennut)
Pikkuserkut: Vatukkatassu (Niittylumon ja Vesikallion pentu), Huomenpentu (Vehnäturkin ja Orapihkan pentu)
Emon vanhemmat: Suistohaukka ja Lumikkotaival (kuolleet)
Isän vanhemmat: Poltesielu ja Vatukkatuhka (kuolleet)

Muuta: Aurinkokajo on nokkela, ketterä ja nopea juoksija. Aivan kuten tavalliset kissat, hän on hyvä saalistamaan ja taistelemaan. Saattaa olla hivenen kömpelö pitkien jalkojensa takia. Ei pelkää vettä, mutta ei myöskään pidä, kun turkki muuttuu painavaksi märkänä ja kuivuu hitaasti.

Toiveet: Haluaisin Kipinämyrskyn oppilaaksi. Tavoitteena on päästä mahdollisimman korkeaan arvoon klaanissa. Rakastava kumppani olisi ihana saada. Pentue vielä harkinnassa, riippuu siitä riittääkö Aurinkokajon kärsivällisyys ja lempeys.

Ropettaja: Aurinkokajo

Koulutetut oppilaat: Katajaturkki

Klaaneihin: Oranssinpunertava, raidallinen naaras, valkealla kuonolla, rinnalla, vatsalla ja tassuilla. Auringonkeltaiset silmät, suuret korvat ja hieman normaalia pidemmät jalat. Temperamenttinen mutta huumorintajuinen soturi. Talvioturkin ja Setriviiksen tytär, Haukkapoltteen pentuetoveri, Vaahterasumun kumppani.

Nimi: Zare

12.08.2018 23:21
____________________________________________________

Nimi: Tikru

12.08.2018 17:01
Vaahterakasvo
Sukupuoli: Kolli
Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: (Kuva) Vaahterakasvo on kasvettuaan suurikokoinen tai oikeastaan pitkäjalkainen kolli. Hän kasvaa kuitenkin hoikkana koko kasvuajan. Väriltään kolli on todella huomiota herättävän näköinen, sillä väritys melkoisen on kontrastinen; hyvin, hyvin vaaleanruskeanvärisen pohjavärin päällä on täysin mustia tiikerinraitoja. Raidoitus on todella selkeää ja sitä esiintyy joka puolella turkkia. Turkki on paksua ja pehmeää, mutta aika lyhyttä. Vaahterakasvon pää on terävänmuotoinen eli karkeasti kolmiota muistuttava, mutta sen muotoa tasoittaa aavistuksen normaalia suuremmat korvat. Silmät ovat kauniit, meripihkanväriset ja nenä punaruskea. Kolli osallistui Hiirenkorvan-Viherlehden aikoihin järjestettyyn pelastuspartioon, ja sai taistelusta lapaansa pahan arven sekä oikea korva repeytyi.

Luonne: Kolli on luonteeltaan hyvin avoin, mikä tekee hänestä helposti lähestyttävän ja tutustuttavan. Hänellä onkin helppo temperamentti, joten myönteinen suhtautuminen uusiin tuttavuuksiin on osa hänen normaalia käyttäytymistä. Tämän takia Vaahterakasvo on harvoin varuillaan toisten kissojen seurassa, joka on myös hänen heikkoutensa – se tekee haavoittuvaiseksi. Ystävällinen suhtautuminen kaikkiin tasapuolisesti, kohteliaisuuden lisäksi, kuuluvat kollin luonteeseen. Vaikka Vaahterakasvo onkin hyvin myötämielinen ja myötäeläjä, osaa hän ilmaista myös omat mielipiteensä ja puolustaa itseään loukkaamatta kuitenkaan toista henkilöä. Kuten jo varmasti ymmärtää, Vaahterakasvo on lähes aina hyväntuulinen ja antaa harvoin vastoinkäymisten lannistaa itseään. Vaahterakasvo on myös aktiivinen, jolla tarkoitan halua osallistua kaikkeen mahdolliseen klaanitoimintaan. Kolli on alkanut kasvettuaan ottamaan asioita hieman vakavammin, mutta on yhä oma eloisa ja iloinen itsensä.

Menneisyys: Vaahterakasvo on vereltään puhdas tuuliklaanilainen kuten emonsa Kirkaskasvo ja isänsä Varpusmyrsky. Hänellä on myös isoveli Tammiviilto.
Emo: Kirkaskasvo (kuollut)
Isä: Varpusmyrsky
Veli: Tammiviilto

Muuta: Vaahterakasvo on nopea juoksemaan, kuten lähes jokainen Tuuliklaanin jäsen, mutta kollin nopeudelle ei aikuisiässä monikaan vedä vertoja. Hän vihaa yli kaiken uimista ja vettä. Vaahterakasvo on täysin uskollinen omalle klaanilleen, mutta ystävystyy helposti myös muiden klaanien jäsenten kanssa. Vaahterakasvo on saanut soturinimensä emonsa Kirkaskasvon mukaan, joka kuoli ankaran lehtikadon aikaan viheryskään.

Toiveet: Vaahterakasvo haluaa nousta oikeudenmukaisin tavoin klaaninsa suosioon ja täyttää isänsä Varpusmyrskyn odotukset; johtaa jonain päivänä Tuuliklaania muiden suurten päälliköiden joukossa.

Ropettaja: Tikru
Koulutetut oppilaat: Liekkisydän
Oppilas: -
Kp: 830

Nimi: Varjolehti

11.08.2018 08:51
Päivittelin Lumen hakea

Nimi: Lumitassu
Soturinimi: Lumilieska
Sukupuoli: Naaras
Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Naaras on pohjaväriltään puhtaanvalkoinen. Hänen otsassaan on vaaleanoranssi, lähes keltainen lieskan muotoinen läiskä. Jokaisessa naaraan tassussa on kirkkaanoranssi sukka, joka ylettää oikeassa etujalassa lapaan saakka. Toinen puoli naamasta on oranssi niin, että vasen korva on oranssi, ja vasen silmä on valkoisen ja oranssin rajalla. Vasen poski on kuitenkin oranssi. Naaraan oikean eli valkoisen korvan päässä on oranssia, ja vastaavasti oranssin korvan pää on valkoinen. Myös naaraan hännänpää on oranssi. Häntä on pitkä ja pörheä. Naaraan vasemmalla lautasella (takajalan yläpuolella) on suuri oranssi läiskä. Oikeassa kyljessä taas on kiekurainen, vaakasuora oranssi raita. Hänen kyntensä ja hampaansa ovat puhtaanvalkoiset. Kuono ja polkuanturat ovat vaaleanpunaiset. Naaras on lihaksikas, mutta siro. Hän liikkuu vedessä hyvin tassujensa ja ruumiinsa muodon johdosta. Silmät tällä naaraalla ovat kauniin luonnonvihreät, ja niissä on usein pilke. Naaraalla on vasemmassa lavassa arpi, joka ei koskaan kunnolla parantunut metsäpalosta.

Luonne: Naaraalla on hyvin ailahteleva luonne. Hänen reaktionsa ja sanansa riippuvat paljon tilanteesta, joten hän ei ole kovin ennaltaennustettava. Naaras on useimmissa tilanteissa suorasukainen, eikä epäröi sanoa sanottavaansa. Huomiosta hän taas ei pidä. Naaras sulautuisi paljon mieluummin varjoihin ja pysyttelisi nurkassa. Naaraalla ei ole paljoa ystäviä, mutta ne vähät sitäkin tärkeämpiä, ehdottomasti tärkeimpänä Tuhkaviiksi, joka on auttanut naaraan läpi monen tiukan tilanteen. Usein naaraan suruun sekoittuu vihaa, ja silloin naaras tiuskii kaikille ympärillään. Häntä täytyy vain ymmärtää, antaa anteeksi ja tarjota uusia tilaisuuksia. Ehkä hän vielä joskus oppii.

Menneisyys: Lumipentu syntyi Varjolehdelle ja Takiaisroihulle (myöhemmin -tähti), ja kasvoi turvallisessa ja tutussa ympäristössä. Naaraan oppilasaikana alkoi kuitenkin kissoja kadota yhä enemmän, ja syyllisiksi uskottiin kaksijalat. Myös Lumitassun oma emo kaapattiin, ja tämän isä lähti partioon pelastamaan häntä. Hän palasi kuitenkin kesken, sillä klaanin edellinen päällikkö kuoli.

Ei kauaa pelastuspartion paluun jälkeen metsässä riehui tulipalo. Lumitassu joutui todistamaan peräti viiden kissan kuolemaa, ja tämä traumatisoi häntä syvästi. Myös naaras itse haavoittui, eikä haava koskaan parantunut kokonaan.

Perhe:
Emo: Varjolehti
Isä: Takiaisroihu (-tähti)
Puolisisar: Lieskalumi

Nimi: Tikru

06.08.2018 16:49
Varjoklaaniin muutama keksitty:

Aamutoive: Kaunis, tulenoranssi naaras, jonka turkki on puolipitkää. Meripihkanväriset suuret silmät. Hyvin lempeä ja huolehtivainen. Pakkashuurun kumppani, Saniaistassun emo.

Pakkashuuru: Harmaavalkoinen, normaalinkokoinen kolli. Kaulus, rinnust ja kasvot valkoiset, sekä jokaisessa jaloissa valkoiset sukat. Siniset silmät. Ystävällinen ja rohkea luonteeltaan. Aamutoiveen kumppani, Saniaistassun isä.

Hallatuuli: Valkoinen turkki. Jalkoja, häntää ja päätä koristaa eri sävyn ruskeat juovat. Vaaleanhailakat siniset silmät. Energinen haaveilija. Aurinkotassun emo.

Nimi: Kurre

03.08.2018 23:56
Keksittyjä Myrskyklaaniin:

Hirvenhuuto: Punaruskea kolli valkoisella kuonolla ja vatsalla, sekä mustilla korvilla. Omaa vaaleanmeripihkaiset silmät. Äärettömän uskollinen soturilaille ja omalle klaanilleen. Vaskitsakynnen ja edesmenneen Mansikankukan poika, sekä edesmenneen Hohtosilmän isä.

Suomusiipi: Hopeanharmaa-valkoinen tabbynaaras kirjavilla, sinivihertävänharmailla silmillä. Vesikallion ja Tulihelmen emo. Menetettyään kumppaninsa on muuttunut araksi ja herkäksi, mutta on silti oikeamielinen ja lämminsydäminen soturi.

Tulihelmi: Liekinvärinen naaras tummemmilla raidoilla ja valkoisella kuonolla, rinnalla, vatsalla ja tassuilla. Silmät ovat tummanmeripihkaiset. Ärtyisä, riitaa haastava ja teräväkielinen, joka ei anna kenenkään hyppiä nenilleen. Rakastaa kuitenkin Hiekkakynttä enemmän kuin mitään.

Tummakajo: Yönmusta naaras valkoisella vasemmalla etutassulla ja kullankeltaisilla silmillä. Ystävällinen ja avulias, mutta ei pelkää ilmaista mielipiteitään. Edesmenneen Kuunlumon tytär ja edesmenneen Kanjonikorren sisarentytär. On salaa ihastunut parhaaseen ystäväänsä Väijykärkeen.

Hiekkakynsi: Hiekanruskea kolli tummemmilla raidoilla ja valkoisella kuonolla, rinnalla, vatsalla ja tassuilla. Silmät ovat tummanmeripihkaiset. Rauhallinen soturi joka pyrkii ottamaan kaiken ja kaikki huomioon. Tulihelmen ja edesmenneen Kanjonikorren poika. Tummakajon ja Vatukkatassun serkku.

Kirsikkatassu: Valkoinen naaras, jonka turkissa on vaaleanoransseja laikkuja. Häntä on kokonaan tummanpunaoranssi ja pienten punaruskeiden viirujen peitossa. Silmät ovat Mansikankukalta perityt vaaleanmeripihkaiset. Rohkea ja myötätuntoinen. Kettuväijyn ja edesmenneen Rikkakasvon tytär.

Tiheätassu: Kullanvaalea paksuturkkinen kolli tummemmilla tiikerinraidoilla ja tummanlehdenvihreillä silmillä. Hiljainen ja hieman juro persoona. Kirsikkatassun pikkuveli.

Nimi: Lasipallo

01.08.2018 00:36

Päivittelin varjon tietoja vähäsen nyt päälliköksi kun nousi. :)

Varjotähti
Sukupuoli: Naaras
Klaani: Varjoklaani

Kuva:http://i66.tinypic.com/200wied.png

Ulkonäkö:
Varjotähti on merkillisen pieni naaras. Koostaan huolimatta hänet huomataan helposti arvokkaista piirteistään ja olemuksestaan.
Varjotähti omaa lyhyen, tiiviin, pikimustan turkin joka sopii täydellisesti soiseen maastoon sillä se hylkii vettä eikä päästä häntä heti kastumaan. Muttei kastuessaan ole painava. Turkki on kirjaimellisesti musta ilman mitään merkkejä, vain kuono hopeutunut ajan mittaan sävy sävyyn tuhkanharmaa viiruiseen kuonoon. Viirut ovat itseasiassa arpia oppilasajoilta. Arpia tällä naaraalla riittää mutta suurin osa peittyy tiheän tuekin alle. Vain toisen lavan yli kulki hopeinen arpi muistona suuresta taistelusta taon lauman rinnalla aikana järvellä ennen muuttoa metsiin.
Varjotähden häntä on pitkä ja tuuhea, näyttää vähän huvittavalta niin pienellä kissalla. Korvat ovat sirot mutta pitkät karvat reunustavat niitä. Korvista kuonoon päin seuraavan ovat Varjotähden lähes mustan näköiset silmät, varjoklaanin hämärillä metsästysmailla näyttävät silmät aika poikkeuksetta mustilta mutta oikeasti ne ovat hyvin kylmän ja tumman siniset.
Varjotähden tassut ovat sirot ja sopusuhtaiset. Polkuanturat ovat pehmeät ja mustat, ukkospolulla kävely saa anturat rikki samaten kivikkoinen maasto mutta varjoklaanin hiukan soiselle reviirille ne sopivat paremmin kun hyvin. Kynnet ovat tiikerin kirjavat harmain tummin raidoin. Kynnet ovat pitkät ja kaarevat sekä hyvin terävät. Varjotähti on hyvin tarkka puhtaudestaan mutta saattaa hyvin kuumina päivinä liikkua mutaisena sillä mutakuori suojaa häntä auringolta reviirin vähä puisissa osissa, tummassa turkissa ei ole mukavaa auringon paisteessa ja siksi hän pitääkin eniten varjoisista tai sateisista päivistä. Turlin alta esiin piirtyy hennosti jäntevät ja voimakkaat lihakset. Varjotähden ruumiin rakenne on siro, sulavalinjainen ja kevyt. Tämän ansiosta hän pystyy liikkumaan lumen ja jänkän päällä vaivattomasti.


Luonne:
Varjotähti on oikeudenmuikainen päällikkö vaikka oikeudenmukaisuus ei aina tunnu reilulta kaikkien mielestä. Soturilakia hän noudattaa hyvin pilkulleen eikä yleensä suhtaudu niin myönteisesti ystävyyssuhteisiin muiden klaanien kanssa sillä hän näkee ne loppu tuloksessa heikkoutena taistelussa. Klaaninsa eteen hän tekisi mitä vain. Pennut ovat hänen silmissään viattomia olivat syntyjään sitten mitä vain. Varjotähti harvoin lähettää oppilaita taistelemaan sillä ei itse halua puollustaa reviiriään taikka klaaniaan ketään vastaan joka ei ole vannonut vaikka kuolevansa klaaninsa tähden, tämä ei tarkoita ettei tunkeilijoita ajeta pois mutta hän ei hyökkää oppilaan kimppuun jos vain voi sen välttää.
Varjotähdellä on vankkumaton usko tähtiklaaniin ja tietää sen valaisevan hänen polkuaan loppuun saakka.
Hän pitää kovaati pennuista vaikkei itse enään tahtoisikkaan pentutarhaan kuningattareksi. Kumppaniaan Pimeävarjoa ja pentujaan hän rakastaa kovasti. Varapäällikköään ja parantajiaan hän kuuntelee aina ennen päätöksen tekoa. Emona hän on hyvin huolehtivainen joskus turhankin äidillinen.
Varjotähti pitää kovasti keskustelemisesta ja jos jotain on sydämmellä saa hänen kanssaan ilomielin tulla vaihtamaan kieliä. Hän mielellään kuuntelee klaaniaan.
Pentuna jo hän oppi että vastuu on kannettava ja että kun käsketään niin kuono pidetään ummessa ja näitä Varjotähti odottaa myös klaanin muilta jäseniltä.
Aika on opettanut tälle pienikokoiselle naaraalle että syvimpiä haavoja ei tehdä kynsin ja nämä haavat särähtävät kivuliaimmin.
Mestarina Varjotähti ankara ja vaativa. Hän ei ole ilkeä mutta hyvin tiukka. Koska itse hän on taitava taistelija ovat monesti hänen oppilaansa ennemmin taisteluharjoituksissa kun metsästämässä. Varjotähti on kestävä ja armoton taistelija eikä anna haavoje tai loukkaantumisien hidastaa matkaa.
Päivän päätteeksi hän on mukava, oikeudemuikainen, jämpti, ylpeä, päättäväinen, rauhallinen ja sitkeä.
Varjoklaanilaisia kohtaan luottavainen mutta luottamuksen kerran menetettyä sitä ei hevillä takaisin saa. Ulkoa hänestä voi saada kolean kuvan, mutta jos vaivautuu tutustumaan häneen saa Varjotähdestä luotettavan ystävän.


Menneisyys:
Varjopentu syntyi ankaran lehtikadon aikaa. Ruusujalalle varjoklaaniin. Nimensä Varjopentu sai Varjoklaanin ensimmäisen päällikön Varjotähden ja isänsä Varjoterän mukaan. Aikanaan oppilaana Varjotassu toivoi soturinimekseen Varjosirpaletta mutta Ruohotähti nimesi hänet Varjosydämmeksi. Oppilas aikojensa aikana hänen siskonsa Leikotassu hukkui järveen kun hyppäsi jään läpi järveen mutta löi päänsä ja menetti tajuntansa veden alla. Varjotähti itse ei pidä umisesta eikä vedestä, silti usein hän tuli järven rantaan katselemaan auringonlaskua tuuliklaanin maitten taakse. Hänen mestarina toimi sen aikainen varapäällikkö Jääsielu jolta hän sai opetuksen nöyryydestä ja tottelevaisuudesta. Näitä opettavaisia arpia hän kantaa yhä kirsussaan.
Varjosydämen ensimmäinen kumppani oli Sysiraita jonka kanssa hän sai yhden pentueen josta elossa on enään heidän tytär Vaahterapilkku. Sysiraita kuitenkin petti varjosydämmen ja Varjoklaanin ja hänet häädettiin klaanista, myöhemmin Sysiraita alkoi käyttää erakkonimeä ruoko.
Nykyään Varjosydämen kumppani on Pimeävarjo ja heidän pennuistaan elossa on Kalmasydän ja Leikopuro.
Vähän ennen klaanien muuttoa metsiin sieppasivat kaksijalat kissoja kaupunkiin ja klaanit lähettivät pelastuspartion pelastamaan kadonneet kissat. Tämän partion aikana Varjosydän tutustui taon laumaan ja sai suuren arpensa kylkeensä. Kaksijalat paikkasivat ja ompelivat hänen haavansa mutta kyljessä oleva tikki aukesi matkalla kotiin eikä siksi parantunut yhtä siististi kun muut.
Varjotähti nimettiin päälliköksi suuren tulipalon jälkeen kun varjoklaani oli menettänyt päällikkönsä ja parantajansa. Suuren tulipalon takia klaanit muuttivat metsiin ja Varjotähti oli yksi neljästä päälliköstä jotka johtivat klaanit uusille metsästys maille. Hänen ensimmäinen varapäällikkönsä oli Haukkataivas mutta Leikopuro murhautti hänet erakolla joka on tappavan tunnettu kynsistään koska halusi itse varapäälliköksi. Tämän jälkeen Leikopuro toimi hänen varapäällikkönään kunnes murha selvivi ja hänet erotettiin klaanista. Varjotähden kolmas varapäällikkö on Piiskaviima. Monet vanhemmat soturit pitivät tätä tähtiklaanin enteenä tappavasta päälliköstä ja hiljalleen alettiin hänestä puhua kalmanpäällikkönä sillä hänen hallitessaan viidettä auringonnousua oli hänellä ollut enemmän varapäälliköitä kun monella muulla päälliköllä oli ollut koko ikänä.
Varjotähdestä on olemassa ennustus joka täyttyy mitä kamalimmlla tavalla aikojen kiristyessä tiukaksi.
"Veri veren, marja marjalta, saapuu pimeys"


Muuta: Varjotähti on erinomainen taistelija, mutta kun saalistamiseen tulee hän on lähempänä keskiverto tasoa kun erinomaista. Ihan hyvin hän pärjää saalisaessa suurimmaksi osaksi saaliiksi jää lintuja hänen kohdallaan. Hänen suurinta herkkuaan ovat kerma ja lohi, metsäriistasta ehdottomasti kyyhkyset. Kotikisuksi hän ei suostuisi, ennemmin kuolisi kun astuisi jalallaankaan kaksijalkaan. Kaloista yleensä hän ei erityisemmin pidä mutta taon lauman juhlissa maistettu puoliraaka lohi oli herkullista. Nirsoilematta silti syö mitä vain riistaa kun sitä on saatavilla huolehtien ensin että kaikki muut ovat saaneet ensin.

Emo: Ruusujalka
Isä: Varjoterä
Sisko: Leikotassu
Pennut: Vaahterapilkku,Leikopuro,Kalmasydän (silver, Taivalkoski, Pimeäpentu, Hämäräpentu ja Roihutassu, Kuurapentu kuolleita)
Pentujenpennut: Warui, Huurreruusu, Riekosielu, Virtasydän ja Sädepentu
Kumppani: Pimeävarjo

Toiveet: elää onnellisena ja päästä tähtiklaaniin, nähdä rakkaansa. Tehdä Varjoklaanista vahva ja voimakas.

Nimi: Sudete/Fullmoon

24.07.2018 17:01
Tässä on siis Marblen/Marmoritassun tiedot Jokiklaanin keksittyihin :D

Marmoritassu: Kaunis ja lihaksikas kotikisupohjainen bengal-rotukissa jäänsinisillä silmillä. Marmori on kiltti, päättäväinen, positiivinen ja innokas luonteeltaan.
Kuva: https://aijaa.com/n8Eo9o

Nimi: Zare

20.07.2018 14:36
Särkälle uusi kuva: https://aijaa.com/ntiwze

Nimi: Kipinä

11.07.2018 11:45
Juu, eli Liekkitassun ulkonäköön:

Arpi vasemmassa takajalassa, tuli taistellessa Taon lauman rinnalla.

Nimi: Kurre

04.07.2018 19:02
Juups, eli Aurinkokajolle nippelitietoa Kekälekukan sukulaisista. Yritin selittää asiat niin ettei menisi osaltani ihan jaaritteluksi, toivottavasti saa selvää :D

Emo: Värelehti

Isä: Ruohotähti (soturinimeltään Ruohokynsi. Vanhempiensa sukutaustoista huolimatta syntynyt Varjoklaanissa ja elänyt sen jäsenenä koko ikänsä. Sinikellohäiveen kasvattipoika.)

Isoveli: Haukkataivas (Kekäleen pentuetoveri)
Pikkuveli: Vaahteraloimu (ainoa pentu vanhempiensa toisesta pentueesta)
Pikkusisko: Kaikutassu (soturina/parantajana Kaikuvalo, ainoa pentu vanhempiensa kolmannesta pentueesta)

Veljenpoika: Viistoraita (Vaahteraloimun ainoa jälkeläinen)

Täti: Kidekuu (Ruohotähden pikkusisko samasta pentueesta ja hyvin läheinen veljensä kanssa. Sinikellohäiveen kasvattitytär. Halusi ennen oppilaaksi nimitystään muuttaa isänsä luo erakoksi ja pyysi silloista Ruohopentua mukaansa. Kolli kuitenkin kieltäytyi lähtemästä, sillä oli kuullut Sinikellohäiveeltä Ruskakatseen toivoneen pentujensa elävän Varjoklaanissa ja halusi kunnioittaa biologisen emonsa toivetta. Kide ei lopulta pystynyt jättämään veljeään ja päätti hänen takiaan jäädä klaaniin.)

Enopuolet: Kastanjapentu (Tammiroihun ja Tuikekukan poika. Kuollut, Tähtiklaanin jäsen), Kärppäjalka (Tammiroihun ja Sammalkasteen poika)

Emonisä: Tammiroihu (kuollut, Tähtiklaanin jäsen. Rosmariinitähden kasvattipoika.)

Emonemo: Täpläruoho (juuriltaan puhdas jokiklaanilainen, mutta muutti Varjoklaaniin rakastuttuaan Tammiroihuun ja huomattuaan odottavansa tämän pentuja. Kuollut, Tähtiklaanin jäsen.)

Isänisä: Silen (syntyjään erakko, mutta omaa juuria Jokiklaaniin. Kuollut, Tähtiklaanin jäsen. Oli syntymästään lähtien mykkä ja kommunikoi mm. viittomalla häntänsä avulla.)

Isänemo: Ruskakatse (syntyjään kotikisu, entiseltä nimeltään Carmelita. Kuollut, Tähtiklaanin jäsen. Menehtyi pari päivää pentujensa syntymän jälkeen.)

Isotädit: Unikkotähti (soturinimeltään Unikkoväre. Tammiroihun pikkusisko ja pentuetoveri, sekä Rosmariinitähden kasvattitytär. Kuollut, Tähtiklaanin jäsen), Viviana (Ruskakatseen pikkusisko ja pentutetoveri, status tuntematon)

Isosedät: Argo, Samuel (Ruskakatseen pikkuveljet ja pentutetoverit, kummankin status tuntematon), Apollon (Silenin veli, kuollut, Tähtiklaanin jäsen)

Isotätipuoli: Helmitäplä (syntyi Varjoklaanissa, mutta muutti oppilaana Myrskyklaaniin. Tammiroihun ja Unikkoväreen pikkusiskopuoli Graniittitähden kautta. Omaa hyvin läheiset välit Värelehden kanssa.)

Emon isän isä: Graniittitähti (soturinimeltään Graniittiturkki. Kuollut, Tähtiklaanin jäsen)

Emon isän emo: Valosydän (kuollut, Tähtiklaanin jäsen. Juuriltaan puhdas varjoklaanilainen. Menehtyi synnytettyään pentunsa.)

Emon emon isä: Kuuraviiksi (kuollut, Tähtiklaanin jäsen)

Emon emon emo: Viimaverso (kuollut, Tähtiklaanin jäsen)

Isän isän isä: Metsä (syntyjään Jokiklaanista, mutta muutti nuorena soturina erakoksi. Kuollut, Tähtiklaanin jäsen.)

Isän isän emo: Comet (syntyjään Jokiklaanista, mutta muutti nuorena soturina erakoksi kumppaninsa Metsän kanssa. Kuollut, Tähtiklaanin jäsen.)

Isän emon isä: Don (syntyjään kotikisu. Status tuntematon.)

Isän emon emo: Carmen (syntyjään kotikisu. Status tuntematon.)

Isoisoeno: Varjopentu (Valosydämen pikkuveli. Kuollut, Tähtiklaanin jäsen.)

Isoisotäti: Luna (Carmenin isosisko ja pentuetoveri. Syntyjään mykkä. Status tuntematon.)

Emon isän isän isä: Hiili (kuollut, Tähtiklaanin jäsen. Synnyinjuuret ovat hämärän peitossa, mutta hänen tiedetään eläneen kotikisuna ja loppuelämänsä erakkona.)

Emon isän isän emo: Tuhkakynsi (kuollut, Tähtiklaanin jäsen. Juuriltaan puhdas varjoklaanilainen. Menehtyi tuntemattomasta syystä Graniittitähden ollessa kolmen kuun ikäinen.)

Emon isän emon isä: Kurkijalka (kuollut, Tähtiklaanin jäsen)

Emon isän emon emo: Savihäntä (kuollut, Tähtiklaanin jäsen)

Isoisoisotäti: Lilja (Hiilen sisko ja pentuetoveri. Status tuntematon.)

Emon serkut: Räntäturkki, Vuonohelmi, Veistosjalka, Lehväpilke, Roihuaskel (Unikkotähden ja Tunturihallan pennut, joista Vuono ja Lehvä ovat naaraita. Roihu on vanhempiensa ainoa pentu toisesta pentueesta ja samanikäinen Värelehden kanssa. Serkukset ovatkin erittäin läheisiä, melkein kuin sisaruksia. Viisikosta Lehvä on kuollut ja nykyään Tähtiklaanin jäsen.)

Pikkuserkut: Unikkovirta (Räntäturkin tytär, yksi Kekäleen parhaista ystävistä), Routamyrsky, Pakkashuuru ja Hallatuuli (Roihuaskeleen pojat ja tytär)

Pikkuserkun pentu: Saniaistassu (Pakkashuurun poika)

Emon serkkupuoli: Suomusiipi (Helmitäplän tytär)

Pikkuserkkupuolet: Vesikallio, Tulihelmi (Suomusiiven poika ja tytär)

Pikkupikkuserkkupuoli: Hiekkatassu (Tulihelmen poika)

Isän serkut emon puolelta: Aithra, Rein, Reykjavik, Hylas (Argon tyttäret ja pojat), Hector (Samuelin poika)

Isän serkut isän puolelta: Koivuraita, Spuma (Apollonin tytär ja poika. Kummankin nykyinen status on tuntematon)

+ Tietoa Metsäsielun sukulaisista:

Isä: Kaihosilmä - Tummanruskea kolli keltaisilla silmillä. Syntyjään puhdas varjoklaanilainen. Luopio, jonka Graniittitähti karkoitti klaanista. Status tuntematon.

Emo: Verimarja - Hoikka musta naaras valkoisella kuonolla ja tassuilla, arpisella keholla ja sinivihreillä silmillä. Syntyi erakoksi, mutta sai Mustaturkilta klaanikissalle sopivan nimen ja soturikoulutuksen. Kuollut, arvellaan olevan Pimeyden metsän jäsen.

Emon isä: Mustaturkki – Kokonaan yönmusta kolli sinivihreillä silmillä. Syntyjään Varjoklaanista. Toimi klaaninsa varapäällikkönä Lieskatähden aikoihin ennen Graniittiturkkia. Luopio, joka on kuollut ja vaeltaa nykyään Pimeyden metsässä.

Emon emo: Chiara - Erakkonaaras, joka hylkäsi ainoan pentunsa menetettyään mielenkiintonsa tämän hoitamiseen. Nykyinen status on tuntematon.

Nimi: Zare

23.06.2018 13:28
______________________________________________________

Nimi: Kipinä

17.06.2018 12:48
Oho, siis nyt toimiva linkki

https://www.ssesy.fi/@Bin/274650/Image2.jpeg

Linkki vielä nimessä varmuuden vuoksi

Nimi: Kipinä

14.06.2018 23:42
Ajattelin että lisäisit tämän kuvan Kipinämyrskyn hakeen. https://www.google.com/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&ved=2ahUK EwiwmOPygdTbAhXEDZoKHaBfB8AQjRx6BAgBEAU&url=https%3A%2F%2Fwww.eurooppalaisk issat.fi%2Feurooppalaiskissa%2Fkuviolliset%2Ftiikerikuvioiset%2Fcremehopeat iikeri-eur-es-23%2F&psig=AOvVaw1z8153U5ymSr-T873kgvGy&ust=1529095201255949 r

Ja voisitko myös lisätä ulkonäköön tämän:
Vanhemmalla iällä turkki muuttuu vaaleammaksi, jota koristaa oranssit raidat.

Nimi: Tikru

09.06.2018 09:55
Jax: https://media.istockphoto.com/photos/young-black-cat-picture-id508316832?s= 2048x2048
Jax on koko musta kolli pitkillä jaloilla ja virtaviivaisella olemuksella. Silmät ovat pistävän oranssit. Hän on melko äkkipikainen, epäilevä ja oman pään mukaan toimivaa sorttia, eikä kovin usein tule toimeen uusien kissojen kanssa. Perhe on hänelle kuitenkin todella tärkeä. Keskimmäinen sisaruksistaan Sagasta, Keithistä, Cameronista ja Filippasta.

Keith: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRc1E0sAqVlMn5ug3oVuWY ul0gR71MeQ1Mk7SvuSyEeHylDStWqYw
Nuori kolli, jonka turkki on tummahtavan ruskea, mustan tabby-kuvion peittämä. Rinta, kaula, vatsa sekä tassun kärjet ovat puhtaan valkoiset. Silmät ovat ruskeat. Luonteeltaan Keith on hyvin arvokas ja harkitseva, mutta ystävällinen. Vanhin omasta pentueestaan ja Jaxin, Cameronin, Filippan ja Sagan veli.

Cameron: http://img14.deviantart.net/917d/i/2009/202/3/8/kitten_adn_plums_by_bogdanb oev.jpg
Cameron omistaa ruskean, tabby-kuvioisen turkin. Selässä kuvioinnin raidat ovat leveitä. Valkea rinta, vatsa, kuono ja tassut. Vaaleanruskeat silmät. Kolli on todella vilkas ja seikkailunhaluinen hulluttelija. Aina hyvällä tuulella ja keksimässä jotakin kivaa tekemistä. Toisiksi nuorin pentueestaan ja Jaxin, Keithin, Filippan ja Sagan veli.

Filippa: http://t07.deviantart.net/U4I3L5Iaf4_tEPtIqxvBuaKj8_A=/fit-in/300x900/filte rs:no_upscale():origin()/pre13/e90a/th/pre/i/2008/273/6/b/black_and_cat_by_ bitzu.jpg
Lähes täysin musta kolli pienellä läikällä valkoista maalia rinnassa ja etutassujen välissä. Harmaansiniset suuret silmät. Filippa on hyvin samankaltainen luonteeltaan kuin veljensä Keith ja onkin toiseksi vanhin pentueestaan. Cameronin, Keithin, Jaxin ja Sagan veli.

Fallon: http://www.bengalcatworld.com/home/wp-content/uploads/2012/02/bengal-cats-a nd-kittens-028.jpg
Fallon on bengal-rotukissa ja hyvin kaunis sellainen. Naaraalla on hoikka, virtaviivainen keho ja hän on hieman normaalia bengal-kissaa pienempi. Silmät ovat vaaleat, turkin väriin sointuvat. Luonteeltaan Fallon on ystävällinen, reilu ja välittävä.


//Muutama kisse erakkoihin/kotikisuihin :3

Nimi: Zare

04.06.2018 22:16
____________________________________________________________

Nimi: Miksu

31.05.2018 10:30
Eli ncp-hahmoja näkyviksi, mitä luin blogista...

(Jokiklaani)

Suoraita: Ruskehtava iso kolli. Kellertävät silmät. Mukava klaanitovereille. Vieroksuu klaanin ulkopuolisia. Omenatassun eno.

(Tuuliklaani)

Kukkavirta: Harmaa naaras, jolla pienesti erottuvaa valkoista karvoitusta. Meripihkan väriset silmät. Tukee Savutukki aika ajoin. Ystävällinen, vaikka ei siedä asioiden salaamisesta. Savuturkin ja Liljamielen emo.

Liljamieli: Hopeanvalkoinen naaras, jolla on pieni valkoisia kuvioita. Sinertävät silmät kuin isällään Piikkiviiksellä. Kadehtii pikkusisartaan. Mukava ystävilleen. Kukkavirran tytär. Savuturkin sisar.

 

©2018 Metsäketo - suntuubi.com