Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Jos hahmosi tiedot puuttuvat liittyneistä, kopioi hakemus tänne :3 Näin helpotat Yp:iden työtä. (Toki olisimme hirveän kiitollisia, jos joku jaksaisi hakea myös muiden ropettajien hahmojen tietoja... x3)

Jos hahmosi on vaihtanut klaania, laita tiedot tänne ja ilmoita //näiden// sisässä, mistä klaanista mihin hahmo pitäisi siirtää.

 1  2  3  4  5  6  7  > [ Kirjoita ]

Nimi: Zare

06.01.2019 16:01
_________________________________________________

Nimi: Rölli

05.01.2019 17:04
Tässä olisi png-muotoisena samat kuvat. Itse ajattelin että tausta voisi olla läpinäkuvä, mutta jos koet, että valkotaustaiset kuvat on parempia, sitten käytä noita edellisiä ^^'
Nopsan:
https://ibb.co/Fw0bP40
Heinän:
https://ibb.co/WDx9 Gsf

Nimi: Rölli

05.01.2019 15:59
Tekaisin tässä ajan kuluksi Nopsalle ja Heinälle uudet kuvat, ja olisin kiitollinen jos ne voisi lisätä kisujen tietoihin ^^
Nopsaraita:
https://ibb.co/gy6K4jh
Heinämarja:
https://ibb.c o/kcMgBsC

Nimi: Kipinä

01.01.2019 20:27
Unohda tuo edellinen viesti... Haluun vaa ilmottaa et säteen soturinimeksi tulee Sädehäntä :)

Nimi: Kipinä

01.01.2019 19:32
Koska ilmeisesti voi ottaa nimiä jotka joku toinen on jo varannu, niin keksin viel vara nimet mun muillekki oppilaille.

Säteen nimeks tulee Sädehäntä, jos se otetaan niin sädekynsi

Pihkapennun varanimeksi tulee Pihkahäntä

Eli jos joku niitten "virallisista" nimistä varataan nii ota sit automaattisesti noi varanimet :)

Nimi: Kurre

03.12.2018 18:51
Nuo kaksi kollia jos siis saisi lisätyksi Varjoklaanin keksittyihin niin olisin ikionnellinen, kiitos :'3

Nimi: Kurre

03.12.2018 18:50
Kärppäjalka: Kullanruskea ja vaaleanruskeatäpläinen kolli valkoisella kuonolla ja tassuilla. Silmät vihertävänsiniset. Klaanilleen uskollinen soturi, joka on kokenut elämässään paljon. Kekälekukan ja Kaikutassun enopuoli. Tulitassun mestari.

Tulitassu: Valkoinen pehmeäturkkinen kolli, jonka turkissa on sekaisin tulenpunaisia, mustia, oransseja ja ruskeita täpliä. Häntä on kokonaan näiden värien kirjoma, ja silmät ovat kullankeltaiset. Muuten kiltti ja lempeä kolli ei pelkää puolustautua sanallisesti ja fyysisesti, jos häntä tai hänen läheisiään uhataan millään tavalla. Juuriltaan ja sydämeltään puhdas varjoklaanilainen, joka jäi jo pienenä pentuna orvoksi. Kärppäjalan oppilas.

Nimi: Aalto

30.11.2018 14:44
Yritän saada tuota Palon kuvaa toimimaan vielä kerran...
https://aijaa.com/VdnzYt

Nimi: Aalto

21.11.2018 20:05
Ei vaikuta toimivan sekään, elle ongelma sitten ole koneessani, mutta annettaan sitten olla...

Nimi: Aalto

21.11.2018 20:03
Nyt vasta huomasin, ettei Palotassun (Tuuliklaani) hakemukseen laittamani kuvalinkki toimikaan, niin tässä on sama kuva eri paikasta. Toivottavasti tämä toimii: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/85/Orange_and_white_tabby_ cat-Portrait-Hisashi-02.jpg

Nimi: Lasipallo

26.10.2018 14:54
En tiedä miten tätä ei oo lisätty varjoon jo mutta taisin unohtaa mainita sillon. En tiedä anyway. Tässä Kalmasydämen tiedot Leikon sisko, Varjotähden tytär jne jen.

Kalmasydän: lämmin sydämminen hiljainen naaras. Kalmasydämen turkki on musta. Tuhkanharmaat raidat kiertävät tämän tassuja vaakatasossa. Naaras omistaa emonsa marinen siniset silmät.

Nimi: Zare

09.10.2018 17:49
______________________________________________________

Nimi: Kurre

03.10.2018 20:03
Lokin laumaan uusi jäsen:

Riika: Sirorakenteinen ja laiha, sileä- ja lyhytkarvainen tummanruskea naaras, jonka turkki on lähes mustien leoparditäplien peitossa. Jaloissa, kasvoissa ja hännässä esiintyy täplien sävyisiä ohuita juovia, ja kuonon kärki sekä vatsa ovat pääsävyä aavistuksen verran vaaleammat. Silmät ovat hennosti oranssiin taittuvan meripihkaiset. Älykäs, pitkäpinnainen oikeamielisyyteen pyrkivä neiti, joka välittää läheisistään kovasti ja haluaa edesauttaa laumansa hyvinvointia niin paljon kuin mahdollista. Sievästä ulkomuodosta huolimatta taitava taistelija ja jäljittäjä. Reykjavikin ja kotikissa Fionan lyhyestä suhteesta syntynyt tytär.

Nimi: Kipinä

30.09.2018 20:16
Zare unohdin ilmoittaa ettälisäisitko kun kerkeät Liekille tietoihin vasempaan takajalkaan arven, jonka sai silloin Taon lauman taistelussa

Vasemmassa takajalassi pitkä arpi, jonka sai Taon-lauman taistelussa.

Nimi: Zare

21.09.2018 18:46
Uusi kuva Särkälle (jälleen :'D)
https://aijaa.com/9vSJcj

Nimi: Zare

21.09.2018 18:46
_____________________________________

Nimi: Tikru

08.09.2018 10:33
Tuuliklaaniin:

Huomenvälke: Keskikokoinen, valkoinen naaras, jolla on selässä suuria, mustia laikkuja. Päälaella musta 'hattu'. Korvat, häntä ja nenä myös mustat. Lempeä, mutta itsevarma naaras, joka ei pelkää puolustaa klaaniaan ja läheisiään henkensä uhalla. Varpusmyrskyn kumppani.

Nimi: Aurinkokajo

06.09.2018 13:23
Kröhöm.... Siis tässä uusi kuva Auringolle:

https://www.shutterstock.com/fi/image-photo/maine-coon-c at-portrait-1039837516?src=pHtJu5GFo9G-oKMzTrkMOA-1-42

//Sori, äskeisessä viestissä linkkiin tuli aukko o.O//

Nimi: Aurinkokajo

06.09.2018 13:19
Tässä olisi myös uusi kuva Auringolle ja kuvat Haukalle ja Kyyneleelle.

Aurinko: https://www.shutterstock.com/fi/image-photo/maine-coon-cat-portrait-1039837 516?src=pHtJu5GFo9G-oKMzTrkMOA-1-42

Haukka: https://warriorsroamingtheforest.webs.com/oakpaw.jpg

Kyynel: http://www.susanssin.com/pics/Myy28102008_2.jpg

Nimi: Aurinkokajo

06.09.2018 13:14
//Tässä olisi Auringon päivitetyt tiedot;)//

Soturinimi: Aurinkokajo

Sukupuoli: naaras

Klaani: Myrkyklaani

Ulkonäkö: (Kuva) Aurinkokajo on haalea oranssinpunerva naaras punaisilla raidoilla. Hänellä on valkoinen kuono, kaula, rinta, vatsa ja tassut. Valkoinen alue kuonossa on hieman pienempi kuonon oikealla puolella. Silmät ovat kauniin mantelinmuotoiset, väriltään auringonkeltaiset ja ne tuikkivat iloisesti. Kuono ja polkuanturat naaraalla ovat punaruskeat ja ne pistävät mukavasti silmään valkean karvoituksen keskeltä. Korvat ovat tavallista suuremmat ja ne kuulevat hyvin asioita. Niiden päissä on myös pienet oranssit tupsut. Aurinkokajon jalat ovat hivenen pidemmät kuin muilla kissoilla yleensä, mikä tekee hänestä joskus hieman kömpelön. Niistä on myös hyötyä. Naaras on nopea ja sähäkkä liikkeissään ja saa loistavan ponnistusvoiman takajalkoihinsa. Näin ollen naaras on nopea juoksemaan. Aurinkokajon puolipitkä tuuhea karvapeite pysyy hyvin puhtaana ja on korvaamaton lämmike lehtikadon aikaan. Hän ei ole lihaksikas, kuten klaanitoverinsa. Sen sijaan hän on solakka. Aurinkokajolla on yksi huomattavan kokoinen arpi kuonosta rintaansa, joka naaraan onneksi peittyy lähes kokonaan tuuhean turkin alle.

Luonne: Aurinkokajo on terhakka ja pippurinen pakkaus. Hän on aina iloinen ja huumorintajuinen. Aurinkokajo yrittää olla paras kaikessa, ja jos ei onnistu heti, suutahtaa helposti. Aurinkokajo ei ole pitkävihainen, ja hänen mielialansa vaihtelevat usein. Tunteensa naaras näyttää silmiensä kautta. Ärsyyntyy todella helposti, eikä pidä pomottelusta. Yleensä kuitenkin hän vain nauraa ja pelleilee. Annetut tehtävät ja klaanin askareet naaras hoitaa kuitenkin huolellisesti ja niin hyvin kuin voi. Periksiantamattoman luonteensa takia hänellä menee helposti sukset ristiin muiden kanssa. Hän kuitenkin myöntää virheensä ja pyytää anteeksi, jos siihen on aihetta. Nauravainen, positiivinen ja huolehtiva persoona. Ja ennen kaikkea hyvä ystävä sellaisella, joka sen ansaitsee.

Menneisyys: Aurinkokajo ei ole kokonaan puhdasverinen, vaan hänellä on Tuuli- ja Jokiklaanin verta isoisältään Suistohaukalta.
Syntyi myöhäisen lehtisateen aikoihin ja vietti pentu- ja oppilasaikansa riehuen parhaan ystävänsä Pisarasydämen kanssa. Koko Myrskyklaani huomasi, kun kaksikko säntäsi ulos pentutarhasta ja alkoi rajuun leikkitappeluun tai keksimään kolttosiaan. Oppilaaksi tultuaan Aurinkokajo löysi vielä yhden sydänystävän, Höyhensiiven, ja niinpä kolmikosta tuli erottamattomat. Varttui soturiksi mestarinsa Kipinämyrskyn johdolla ja sai pian oman oppilaankin, Katajaturkin. Jonkin aikaa soturina oltuaan menetti ihaileman isoisänsä Suistohaukan. Löysi myös tosirakkautensa Vaahterasumu-nimisestä kollista. Siihen aikaan metsässä suurimpana uhkana olivat kaksijalat, ja monien muiden kissojen tavoin Aurinkokajo kaapattiin ja teljettiin kissatarhaan. Klaanien lähettämä pelastuspartio, jonka apuna oli kaksijalassa asustava Taon lauma, pelasti kuitenkin kaapatut ja seurue palasi metsään. Ei mennyt kuitenkaan kauan, kun uusi onnettomuus kohtasi metsää. Valtava tulipalo tuhosi kaikkien klaanien reviirit ja tappoi monia klaanilaisia, myös Aurinkokajon sukulaisia. Myös Pisarasydän menehtyi, mikä sai Aurinkokajon suuren surun valtaan. Koska reviireille ei voinut enää palata, neljä klaania lähti matkaan löytääkseen klaaninvanhimpien tarinoista tutun reviirin.

Emo: Talvioturkki (kuollut)
Isä: Setriviiksi (kuollut)
Veljet: Niemiviiksi, Leijonakynsi (kuolleet) Haukkapolte, Pyökkiturkki
Siskot: Liljavälke, Hietatuuli (kuolleet)
Siskonpoika: Niemiturkki (Liljavälkkeen ja Mustikkaraidan pentu)
Veljenpojat ja –tyttäret: Tiikeripentu, Kuurapentu (kuolleet), Kaurispentu ja Kyynelpentu (Haukkapoltteen ja Pisarasydämen pennut), sekä Susiturkki (kuollut) ja Korppihäntä (Niemiviiksen ja Kärppälumon pennut)
Eno ja tädit: Varpuspentu, Lehtiturkki ja Taimiselkä (kuolleet)
Puolienot ja -tädit: Routamieli, Ilvesroihu, Kirkasväre, Jäkäläkukka, Minkkihäntä (kuolleet), Kivirouta, Särkkäviiksi ja Tavisade (Suistohaukan ja Vatukkatuhkan pennut)
Emon serkut: Niittylumo ja Vehnäturkki (Pikkupuron ja Mustaukkosen pennut)
Pikkuserkut: Vatukkatassu (Niittylumon ja Vesikallion pentu), Huomenpentu (Vehnäturkin ja Orapihkan pentu)
Emon vanhemmat: Suistohaukka ja Lumikkotaival (kuolleet)
Isän vanhemmat: Poltesielu ja Vatukkatuhka (kuolleet)

Muuta: Aurinkokajo on nokkela, ketterä ja nopea juoksija. Aivan kuten tavalliset kissat, hän on hyvä saalistamaan ja taistelemaan. Saattaa olla hivenen kömpelö pitkien jalkojensa takia. Ei pelkää vettä, mutta ei myöskään pidä, kun turkki muuttuu painavaksi märkänä ja kuivuu hitaasti.

Toiveet: Haluaisin Kipinämyrskyn oppilaaksi. Tavoitteena on päästä mahdollisimman korkeaan arvoon klaanissa. Rakastava kumppani olisi ihana saada. Pentue vielä harkinnassa, riippuu siitä riittääkö Aurinkokajon kärsivällisyys ja lempeys.

Ropettaja: Aurinkokajo

Koulutetut oppilaat: Katajaturkki

Klaaneihin: Oranssinpunertava, raidallinen naaras, valkealla kuonolla, rinnalla, vatsalla ja tassuilla. Auringonkeltaiset silmät, suuret korvat ja hieman normaalia pidemmät jalat. Temperamenttinen mutta huumorintajuinen soturi. Talvioturkin ja Setriviiksen tytär, Haukkapoltteen pentuetoveri, Vaahterasumun kumppani.

Nimi: Zare

12.08.2018 23:21
____________________________________________________

Nimi: Tikru

12.08.2018 17:01
Vaahterakasvo
Sukupuoli: Kolli
Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: (Kuva) Vaahterakasvo on kasvettuaan suurikokoinen tai oikeastaan pitkäjalkainen kolli. Hän kasvaa kuitenkin hoikkana koko kasvuajan. Väriltään kolli on todella huomiota herättävän näköinen, sillä väritys melkoisen on kontrastinen; hyvin, hyvin vaaleanruskeanvärisen pohjavärin päällä on täysin mustia tiikerinraitoja. Raidoitus on todella selkeää ja sitä esiintyy joka puolella turkkia. Turkki on paksua ja pehmeää, mutta aika lyhyttä. Vaahterakasvon pää on terävänmuotoinen eli karkeasti kolmiota muistuttava, mutta sen muotoa tasoittaa aavistuksen normaalia suuremmat korvat. Silmät ovat kauniit, meripihkanväriset ja nenä punaruskea. Kolli osallistui Hiirenkorvan-Viherlehden aikoihin järjestettyyn pelastuspartioon, ja sai taistelusta lapaansa pahan arven sekä oikea korva repeytyi.

Luonne: Kolli on luonteeltaan hyvin avoin, mikä tekee hänestä helposti lähestyttävän ja tutustuttavan. Hänellä onkin helppo temperamentti, joten myönteinen suhtautuminen uusiin tuttavuuksiin on osa hänen normaalia käyttäytymistä. Tämän takia Vaahterakasvo on harvoin varuillaan toisten kissojen seurassa, joka on myös hänen heikkoutensa – se tekee haavoittuvaiseksi. Ystävällinen suhtautuminen kaikkiin tasapuolisesti, kohteliaisuuden lisäksi, kuuluvat kollin luonteeseen. Vaikka Vaahterakasvo onkin hyvin myötämielinen ja myötäeläjä, osaa hän ilmaista myös omat mielipiteensä ja puolustaa itseään loukkaamatta kuitenkaan toista henkilöä. Kuten jo varmasti ymmärtää, Vaahterakasvo on lähes aina hyväntuulinen ja antaa harvoin vastoinkäymisten lannistaa itseään. Vaahterakasvo on myös aktiivinen, jolla tarkoitan halua osallistua kaikkeen mahdolliseen klaanitoimintaan. Kolli on alkanut kasvettuaan ottamaan asioita hieman vakavammin, mutta on yhä oma eloisa ja iloinen itsensä.

Menneisyys: Vaahterakasvo on vereltään puhdas tuuliklaanilainen kuten emonsa Kirkaskasvo ja isänsä Varpusmyrsky. Hänellä on myös isoveli Tammiviilto.
Emo: Kirkaskasvo (kuollut)
Isä: Varpusmyrsky
Veli: Tammiviilto

Muuta: Vaahterakasvo on nopea juoksemaan, kuten lähes jokainen Tuuliklaanin jäsen, mutta kollin nopeudelle ei aikuisiässä monikaan vedä vertoja. Hän vihaa yli kaiken uimista ja vettä. Vaahterakasvo on täysin uskollinen omalle klaanilleen, mutta ystävystyy helposti myös muiden klaanien jäsenten kanssa. Vaahterakasvo on saanut soturinimensä emonsa Kirkaskasvon mukaan, joka kuoli ankaran lehtikadon aikaan viheryskään.

Toiveet: Vaahterakasvo haluaa nousta oikeudenmukaisin tavoin klaaninsa suosioon ja täyttää isänsä Varpusmyrskyn odotukset; johtaa jonain päivänä Tuuliklaania muiden suurten päälliköiden joukossa.

Ropettaja: Tikru
Koulutetut oppilaat: Liekkisydän
Oppilas: -
Kp: 830

Nimi: Varjolehti

11.08.2018 08:51
Päivittelin Lumen hakea

Nimi: Lumitassu
Soturinimi: Lumilieska
Sukupuoli: Naaras
Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Naaras on pohjaväriltään puhtaanvalkoinen. Hänen otsassaan on vaaleanoranssi, lähes keltainen lieskan muotoinen läiskä. Jokaisessa naaraan tassussa on kirkkaanoranssi sukka, joka ylettää oikeassa etujalassa lapaan saakka. Toinen puoli naamasta on oranssi niin, että vasen korva on oranssi, ja vasen silmä on valkoisen ja oranssin rajalla. Vasen poski on kuitenkin oranssi. Naaraan oikean eli valkoisen korvan päässä on oranssia, ja vastaavasti oranssin korvan pää on valkoinen. Myös naaraan hännänpää on oranssi. Häntä on pitkä ja pörheä. Naaraan vasemmalla lautasella (takajalan yläpuolella) on suuri oranssi läiskä. Oikeassa kyljessä taas on kiekurainen, vaakasuora oranssi raita. Hänen kyntensä ja hampaansa ovat puhtaanvalkoiset. Kuono ja polkuanturat ovat vaaleanpunaiset. Naaras on lihaksikas, mutta siro. Hän liikkuu vedessä hyvin tassujensa ja ruumiinsa muodon johdosta. Silmät tällä naaraalla ovat kauniin luonnonvihreät, ja niissä on usein pilke. Naaraalla on vasemmassa lavassa arpi, joka ei koskaan kunnolla parantunut metsäpalosta.

Luonne: Naaraalla on hyvin ailahteleva luonne. Hänen reaktionsa ja sanansa riippuvat paljon tilanteesta, joten hän ei ole kovin ennaltaennustettava. Naaras on useimmissa tilanteissa suorasukainen, eikä epäröi sanoa sanottavaansa. Huomiosta hän taas ei pidä. Naaras sulautuisi paljon mieluummin varjoihin ja pysyttelisi nurkassa. Naaraalla ei ole paljoa ystäviä, mutta ne vähät sitäkin tärkeämpiä, ehdottomasti tärkeimpänä Tuhkaviiksi, joka on auttanut naaraan läpi monen tiukan tilanteen. Usein naaraan suruun sekoittuu vihaa, ja silloin naaras tiuskii kaikille ympärillään. Häntä täytyy vain ymmärtää, antaa anteeksi ja tarjota uusia tilaisuuksia. Ehkä hän vielä joskus oppii.

Menneisyys: Lumipentu syntyi Varjolehdelle ja Takiaisroihulle (myöhemmin -tähti), ja kasvoi turvallisessa ja tutussa ympäristössä. Naaraan oppilasaikana alkoi kuitenkin kissoja kadota yhä enemmän, ja syyllisiksi uskottiin kaksijalat. Myös Lumitassun oma emo kaapattiin, ja tämän isä lähti partioon pelastamaan häntä. Hän palasi kuitenkin kesken, sillä klaanin edellinen päällikkö kuoli.

Ei kauaa pelastuspartion paluun jälkeen metsässä riehui tulipalo. Lumitassu joutui todistamaan peräti viiden kissan kuolemaa, ja tämä traumatisoi häntä syvästi. Myös naaras itse haavoittui, eikä haava koskaan parantunut kokonaan.

Perhe:
Emo: Varjolehti
Isä: Takiaisroihu (-tähti)
Puolisisar: Lieskalumi

Nimi: Tikru

06.08.2018 16:49
Varjoklaaniin muutama keksitty:

Aamutoive: Kaunis, tulenoranssi naaras, jonka turkki on puolipitkää. Meripihkanväriset suuret silmät. Hyvin lempeä ja huolehtivainen. Pakkashuurun kumppani, Saniaistassun emo.

Pakkashuuru: Harmaavalkoinen, normaalinkokoinen kolli. Kaulus, rinnust ja kasvot valkoiset, sekä jokaisessa jaloissa valkoiset sukat. Siniset silmät. Ystävällinen ja rohkea luonteeltaan. Aamutoiveen kumppani, Saniaistassun isä.

Hallatuuli: Valkoinen turkki. Jalkoja, häntää ja päätä koristaa eri sävyn ruskeat juovat. Vaaleanhailakat siniset silmät. Energinen haaveilija. Aurinkotassun emo.

Nimi: Kurre

03.08.2018 23:56
Keksittyjä Myrskyklaaniin:

Hirvenhuuto: Punaruskea kolli valkoisella kuonolla ja vatsalla, sekä mustilla korvilla. Omaa vaaleanmeripihkaiset silmät. Äärettömän uskollinen soturilaille ja omalle klaanilleen. Vaskitsakynnen ja edesmenneen Mansikankukan poika, sekä edesmenneen Hohtosilmän isä.

Suomusiipi: Hopeanharmaa-valkoinen tabbynaaras kirjavilla, sinivihertävänharmailla silmillä. Vesikallion ja Tulihelmen emo. Menetettyään kumppaninsa on muuttunut araksi ja herkäksi, mutta on silti oikeamielinen ja lämminsydäminen soturi.

Tulihelmi: Liekinvärinen naaras tummemmilla raidoilla ja valkoisella kuonolla, rinnalla, vatsalla ja tassuilla. Silmät ovat tummanmeripihkaiset. Ärtyisä, riitaa haastava ja teräväkielinen, joka ei anna kenenkään hyppiä nenilleen. Rakastaa kuitenkin Hiekkakynttä enemmän kuin mitään.

Tummakajo: Yönmusta naaras valkoisella vasemmalla etutassulla ja kullankeltaisilla silmillä. Ystävällinen ja avulias, mutta ei pelkää ilmaista mielipiteitään. Edesmenneen Kuunlumon tytär ja edesmenneen Kanjonikorren sisarentytär. On salaa ihastunut parhaaseen ystäväänsä Väijykärkeen.

Hiekkakynsi: Hiekanruskea kolli tummemmilla raidoilla ja valkoisella kuonolla, rinnalla, vatsalla ja tassuilla. Silmät ovat tummanmeripihkaiset. Rauhallinen soturi joka pyrkii ottamaan kaiken ja kaikki huomioon. Tulihelmen ja edesmenneen Kanjonikorren poika. Tummakajon ja Vatukkatassun serkku.

Kirsikkatassu: Valkoinen naaras, jonka turkissa on vaaleanoransseja laikkuja. Häntä on kokonaan tummanpunaoranssi ja pienten punaruskeiden viirujen peitossa. Silmät ovat Mansikankukalta perityt vaaleanmeripihkaiset. Rohkea ja myötätuntoinen. Kettuväijyn ja edesmenneen Rikkakasvon tytär.

Tiheätassu: Kullanvaalea paksuturkkinen kolli tummemmilla tiikerinraidoilla ja tummanlehdenvihreillä silmillä. Hiljainen ja hieman juro persoona. Kirsikkatassun pikkuveli.

 

©2019 Metsäketo - suntuubi.com