Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >
 Tautiepidemia
18.10.2018 19:15 | Zare

Edellisessä postauksessa tätä vähän sivusinkin, ja myös chatissa on tullut hieman puhetta tästä. Nyt kun klaanit alkavat hiljalleen asettua reviireilleen (mistä saa kirjoittaa vapaasti), on aiheesta aika tehdä virallinen postaus:

Klaanien keskuuteen puhkeaa tautiepidemia melkein heti uusilla reviireillä

Perusidea on tämä: koska bakteeristo ja ympäristö ovat erilaiset uusilla reviireillä, aiheuttaa tämä jonkinlaisen tautiepidemian klaaneihin. Enimmäkseen kaksijaloilta jääneet luonnottomat aineet ja muutenkin uudenlainen ympäristö aiheuttavat sen, että riistalla on erilainen bakteeristo kuin järven riistalla. Siksipä tämä bakteeristo on kissoille uutta, ja saa näiden elimistön puolustuskannalle (biologian tunti loppuu tähän, mutta toivottavasti ymmärsitte). Taudilla ei ole siis varsinaista syytä, ja se iskee suurimmaksi osaksi heikoimpiin, kuten vanhuksiin ja pentuihin. Myös vaelluksen heikentämät ja loukkaantuneet kissat kuuluvat riskiryhmään. Hyväkuntoiset, terveet soturit saavat korkeintaan vatsanväänteitä "uudenlaisesta" riistasta. Siitä huolimatta ketä tahansa voi ehdottaa "tapatettavaksi", sillä keksittyjä on erityisesti Myrskyklaanissa edelleen paljon. 

Tauti alkaa levitä jokaisessa klaanissa pari päivää reviireille asettumisen jälkeen, ja pysyttelee klaanien keskuudessa muutaman viikon. Kyseessä ei ole raivoisa epidemia, joka aiheuttaisi monta kuolemaa päivässä, vaan pikemminkin flunssan kaltainen, voimat vievä tauti. Siksi se ei tosiaan olekaan vaarallinen terveille sotureille. Kissoille paastoaminen on kuitenkin vaarallista, joten  myös normaalikuntoinen kissa saattaa kuolla. Kuitenkin enimmäkseen ennestään heikon vastustuskyvyn ja perusterveyden omaavat vanhukset, loukkaantuneet ja pennut ovat vaarassa menehtyä. Tauti heikentää perusterveyttä ja asettaa riskiryhmät myös alttiiksi muille taudeille, minkä johdosta osa kuolemista johtuukin viheryskän kaltaisista sairauksista. 

Tauti katoaa klaanien keskuudesta parin viikon kuluttua, kun kissojen elimistöt ovat tottuneet uuteen ympäristöön. 


Sitten tämän "tapahtuman" perimmäiseen syyhyn: keksittyjen harventamiseen. Olen listannut alle ehdotuksia niistä keksityistä, jotka itse kokisin riskiryhmään kuuluviksi tai ylimääräisiksi ja jotka näin ollen kuolisivat tautiin, mutta päätös ei tietenkään ole lopullinen. Ilmoitattehan siis kommenteissa, jos haluatte säästää jonkun hahmoista - tai vastaavasti tapattaa jonkun listalta puuttuvista.

Myrskyklaani:
Vinhatähti
Haukkakynsi
Yksimyrsky 
Ikuisuusaskel
Rusakkotassu
Harmiopentu
Huomenpentu
Kyynelpentu
Täpläsiipi

Jokiklaani: 
Utukuono
Viistotassu
Puolitassu
Käpypentu
Lehtikynsi

Tuuliklaani:
Sadetähti
Hopeapuro
Kekäletassu
Kaarnapentu

Varjoklaani:
Liljaaskel
Huuhkajatassu
Virtatassu
Ruostetassu
Oliivipentu


( Päivitetty: 04.12.2018 18:08 )

 - Zare | Kommentit (7)Kommentoi Kokoontuminen!
01.12.2018 17:32 | Zare

Koska minulla ei ole erityisemmin aikaa jaaritella (koneen akku on loppumassa eikä pistoketta lähimaillakaan), listaan lyhyesti kokoontumiseen lähtevät hahmot. Kokoontumisesta saa kirjoittaa 1.12. - 6.12.

 

Myrskyklaani:
Tavisade
Pujopilkku
Kivirouta
Kipinämyrsky
Aurinkokajo
Väijykärki
Tiheätassu
Rusakkotassu
Kirsikkatassu
Vinhatähti ei sairastumisensa vuoksi osallistu kokoontumiseen. Tavisade ei kommentoi asiaa sen suuremmin, ilmoittaa vain, että Vinhatähti on hieman kipeä ja toipuu kyllä.
 

Jokiklaani:
Takiaistähti
Suosointu
Sahramiloiste
Kuuralumo
Utukuono
Tuhkaviiksi
Nopsaraita
Heinämarja
Lumitassu
Sihutassu
Poltetassu
Uikkutassu

 

Tuuliklaani:
Jokitaival
Hiirikuono
Palotassu
Kukkavirta
Tihkutuuli
Savuturkki
Vaahterakasvo
Riikkitassu
Korretassu
Sadetähti ei osallistu sairastumisensa vuoksi kokoontumiseen. Jokitaival on yhtä vaitelias sairauden vakavuudesta kuin Tavisadekin. 

 

Varjoklaani:
Varjotähti
Piiskaviima
Laventelikasvo
Tomusydän
Viistoraita
Kotkankatse
Liekkitassu
Saniaistassu
Aurinkotassu
Kuolotassu
Ruostetassu

 

Klaanien edustajat nostavat klaaneissa leviävän sairauden kunnolla esille, kun tajuavat kahden päällikön sairastuneen samanaikaisesti, ja tätä kautta saadaan tietää, että jokaisessa klaanissa on sairastuneita. Tämä nousee kokoontumisen pääpuheenaiheeksi perinteisien ilmoitusten ohella.


( Päivitetty: 04.12.2018 18:06 )

 - Zare | Kommentit (1)Kommentoi Joulukalenteri!
15.11.2018 09:57 | Zare

- EDIT: Joulukalenteri on nyt julkaistu, löydän linkin siihen Tarinat-osion ylätunnisteesta -

 

 

Hassua puhua tästä aiheesta kun ulkona ei ole lumihiutalettakaan ja sivustolla on yhä syysulkka, mutta marraskuussahan tässä mennään :D Siispä on aika ilmoittaa alkuvalmistelut joulukalenteria varten.

Metsäkedon joulukalenteri alkaa perinteitä noudattaen 1.12. ja päättyy 31.12. Ideana on se, että joka päivä n. klo 17-19 avataan luukku, jonka takaa löytyy jonkinlainen palkinto. Jokainen liittynyt saa nyt etukäteen varata kaksi luukkua. Palkinnot eivät muutu mitä lähemmäs joulua mennään tai vastaavaa, vaan voit oikein hyvin saada samantasoisen palkinnon sekä ensimmäisestä että 23. luukusta. Kommentoi siis alas, minkä päivän luukun haluat! Poikkeuksena toimivat luukut 6, 24 ja 25; nämä luukut ovat kaikille yhteisiä, eikä niitä saa varata. 

Muuten, tiedän että ainakin parilla teistä on syntymäpäivä joulukuun aikana. Varaahan siis oman päiväsi luukku, niin saatan dropata jotain ekstraa mukaan ;3

En nyt avaa tätä tapahtumaa etukäteen tämän enempää, joten alkakaahan varailla niitä luukkuja kommenteissa ^^ Muista vilkaista aiemmat kommentit läpi, sillä en välttämättä ole ehtinyt päivittää kaikkia varauksia tähän listaan. 

-

 

-

- - - Varjo Elder

 

Höyhen

Kurre 5. 6. Aurinko Aalto Miksu

 

Tikru

11. Lasi Elder Rölli Kurre 16.

 

17.

Rölli Aalto Aurinko Lasi 22. Miksu

 

24.

25. Varjo Tikru 28. 29. 30.

 

Höyhen

- - - - - -

 

 


( Päivitetty: 01.12.2018 16:06 )

 - Zare | Kommentit (11)Kommentoi Kokoontuminen!
31.10.2018 16:11 | Zare

On metsäreviirien ensimmäisen kokoontumisen aika. Kokoontumisesta saa kirjoittaa 4.11. asti, ja aiheena on suurimmaksi osaksi se, ovatko kaikki klaanit tyytyväisiä uusiin reviireihinsä ja ovatko he sopeutuneet metsään. Klaanit ovat olleet uusilla reviireillä muutamia päiviä, joten jonkinlainen käsitys reviireistä on jo saatu. Tautiepidemia ei ole vielä ilmennyt, joten siitä ei ole myöskään mainintaa. Epidemiasta saa alkaa kirjoitella heti kokoontumisen jälkeen.

Kokoontumiseen lähtijät on listattu alla. Puhumisjärjestystä ei ole yhtä tarkasti kuin aiemmin, klaanipäälliköt pikemminkin juttelevat keskenään ja klaanilaisten kanssa. Kokoontumisen aloittaa Varjotähti. 

Myrskyklaani:
Vinhatähti
Tavisade
Hohtolehti
Suomusiipi
Virnalaukka
Hallakasvo
Aurinkokajo
Pyökkiturkki
Liekkitassu
Kirsikkatassu
Vatukkatassu
 

Jokiklaani:
Takiaistähti
Suosointu
Sahramiloiste
Toivetuuli
Lieskalumi
Tuhkaviiksi
Nopsaraita
Taivalrusko
Omenatassu
Lumitassu
Puolitassu

 

Tuuliklaani:
Sadetähti
Jokitaival
Hiirikuono
Palotassu
Varpusmyrsky
Vaahterakasvo
Savuturkki
Juuriturkki
Riikkitassu
Varpustassu
Korretassu

 

Varjoklaani:
Varjotähti
Piiskaviima
Laventelikasvo
Tiikeriliekki
Pihkaviiru
Hallatuuli
Hunajakynsi
Vuolastassu
Sädetassu
Aurinkotassu
Ruostetassu
 

Lyhyestä virsi kaunis, sitten vain kirjoittelemaan :3


( Päivitetty: 31.10.2018 16:19 )

 - Zare | Kommentoi Klaanien johtoporras
03.10.2018 16:20 | Zare

Ajattelin hieman käydä läpi klaanien päällikkö- ja parantajatilannetta ihan vain kartoittaakseni, missä mennään ja kerätäkseni tiedot yhteen paikkaan. Päällikköajan raja on siis virallisesti 6kk, mutta tästä on joustettu erityisesti nyt tämän muuton ja epäaktiivisemman ajan vuoksi. Parantajille taas ei ole aikarajaa, ja listaankin vain sen, onko parantajaoppilaiden paikkoja vapaana yms. 

 

Myrskyklaani

Vinhatähti || Joko Vinhatähti tai Tavisade väistyy paikaltaan heti, kunhan keksin kenestä tulee seuraava varapäällikkö.

Pujopilkku ja Hohtolehti || Pujopilkku tulee väistymään paikaltaan heti uusilla reviireillä, koska menetti hajuaistinsa palossa. Tämän jälkeen Hohtolehden oppilaan paikka on vapaa.

Jokiklaani

Takiaistähti || Aloitti kesäkuun loppupuolella, saa siis olla päällikkönä ensi vuoden alkuun. Kahdeksan henkeä jäljellä, menetti yhden hengitettyään liikaa savua metsäpalossa.

Sahramiloiste || Ei oppilasta, paikka vapaana

Tuuliklaani

Sadetähti || Aloitti Vinhatähden kanssa samaan aikaan, joten Jokitaipaleesta saisi oikeastaan jo tulla päällikkö. Hän voisi vaikka menehtyä siihen tautiin, joka klaanien parissa tulee kiertämään heti kun uusille reviireille on saatu asetuttua (siitä enemmän toisessa postauksessa). Joku Tuuliklaanista on vapaa kirjoittamaan tästä. Sadetähdellä on siis vain yksi henki, koska Sirpaletähti ei virallisesti jättänyt paikkaansa vaan lähti omille teilleen, jolloin Sadetähti ei saanut yhdeksää henkeään. Henkien määrä ei ole klaanin tiedossa.

Hiirikuono ja Palotassu || Hiirikuono saa rauhassa kouluttaa Palotassusta parantajan, joten vapaita parantajanpaikkoja ei ole.

Varjoklaani

Varjotähti || Aloitti elokuun alussa, joten päällikköaikaa riittää helmikuun alkuun asti.

Laventelikasvo || Ei oppilasta, paikka on vapaana.

 


( Päivitetty: 18.10.2018 19:15 )

 - Zare | Kommentit (1)Kommentoi
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >RSS

 

©2018 Metsäketo - suntuubi.com