Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >
 Klaanien johtoporras
03.10.2018 16:20 | Zare

Ajattelin hieman käydä läpi klaanien päällikkö- ja parantajatilannetta ihan vain kartoittaakseni, missä mennään ja kerätäkseni tiedot yhteen paikkaan. Päällikköajan raja on siis virallisesti 6kk, mutta tästä on joustettu erityisesti nyt tämän muuton ja epäaktiivisemman ajan vuoksi. Parantajille taas ei ole aikarajaa, ja listaankin vain sen, onko parantajaoppilaiden paikkoja vapaana yms. 

 

Myrskyklaani

Vinhatähti || Aloitti tämän vuoden alussa, joten hänen olisi pikkuhiljaa aika väistyä paikaltaan. Asetanpa ehdottomaksi aikarajaksi nyt vaikka tämän vuoden lopun. Varapäälliköstä sen verran, että Tavisade voi väistyä joko ennen tai jälkeen Vinhatähden, minulle sopii miten vain. Jos Fíli siis haluaa valita seuraavan päällikön, ilmoittakoon minulle, niin tapatan Tavisateen ennen Vinhatähden väistymistä.

Pujopilkku ja Hohtolehti || Pujopilkku tulee väistymään paikaltaan heti uusilla reviireillä, koska menetti hajuaistinsa palossa. Tämän jälkeen Hohtolehden oppilaan paikka on vapaa.

Jokiklaani

Takiaistähti || Aloitti kesäkuun loppupuolella, saa siis olla päällikkönä ensi vuoden alkuun. Kahdeksan henkeä jäljellä, menetti yhden hengitettyään liikaa savua metsäpalossa.

Sahramiloiste || Parantajaoppilaan paikka ei ole vapaa, sillä Kipinä on ymmärtääkseni aikeissa tehdä Puolitassusta parantajan?

Tuuliklaani

Sadetähti || Aloitti Vinhatähden kanssa samaan aikaan, joten Jokitaipaleesta saisi oikeastaan jo tulla päällikkö. Hän voisi vaikka menehtyä siihen tautiin, joka klaanien parissa tulee kiertämään heti kun uusille reviireille on saatu asetuttua (siitä enemmän toisessa postauksessa). Joku Tuuliklaanista on vapaa kirjoittamaan tästä. Sadetähdellä on siis vain yksi henki, koska Sirpaletähti ei virallisesti jättänyt paikkaansa vaan lähti omille teilleen, jolloin Sadetähti ei saanut yhdeksää henkeään. Henkien määrä ei ole klaanin tiedossa.

Hiirikuono ja Palotassu || Hiirikuono saa rauhassa kouluttaa Palotassusta parantajan, joten vapaita parantajanpaikkoja ei ole.

Varjoklaani

Varjotähti || Aloitti elokuun alussa, joten päällikköaikaa riittää helmikuun alkuun asti.

Laventelikasvo || Ei oppilasta, paikka on vapaana.

 


 - Zare | Kommentit (1)Kommentoi Palon jälkeen
04.08.2018 15:58 | Zare

Selostan nyt suurinpiirtein seuraavien viikkojen tapahtumat metsäpaloon ja muuttoon liittyen. Etenemme hitaasti, jotta kaikilla olisi mahdollisuus kirjoittaa jokaisesta vaiheesta rauhassa, ja hitaan tahdin vuoksi en listaa erotusuhalla olevia kertaakaan ennen kuin klaanit ovat uusilla reviireillä. Jos siis et itse keksi kirjoitettavaa muutosta tai taon luona olemisesta, voit hyvin jättää kirjoittamisen toistaiseksi vähemmälle ja ottaa lomaa kysymättäkin.
EDIT: Sivusto palaa normaaliin aikarytmiin 8.10., jolloin myös listaan erotusuhkalaiset (todennäköisesti löyhemmillä kriteereillä kuin normaalisti, mutta kuitenkin).

Niille jotka eivät tunne lyhennyksiä: URL tarkoittaa nettimaailmaa ja IRL oikeaa maailmaa (in real life). URL merkitsee siis tässä tapauksessa kissojen / ropemaailman aikaa ja IRL meidän ropettajien todellisen elämän aikaa.

Seuraavien tarinoiden tapahtumapaikkana olisi hyvä olla Taon päämaja. (= Sulon koti). Kissat viettävät siellä URL neljä päivää tekemättä mitään, yrittäen toipua menetyksistään ja vammoistaan. Kunnossa olevat kissat käyvät metsästämässä läheisessä metsässä / pelloilla. Uudet varapäälliköt yms. nimitetään toisen/kolmannen päivän aikana, kun alkaa vaikuttaa siltä, ettei puuttuvia kissoja enää palaa elossa.
Viidennen päivän aamuna jokaisesta klaanista lähtee kolmen kissan joukko tarkistamaan reviirien kunnon. Loki lähettää omasta laumastaan mukaan kaksi kissaa. Tähän päivään asti kissat eivät ole vielä miettineet edes muuton mahdollisuutta, sillä he toivovat edes osan reviireistä olevan yhä kunnossa. 
Partion palatessa lohduttoman raportin kanssa ajatus muutosta alkaa kiertää klaanien keskuudessa. Täysin uusien reviirien etsiminen olisi riskialtista, joten klaanit päättävät palata metsäreviireille. Heillä on tiedossa vain klaaninvanhimpien tarinoista tuttu reitti vuorten yli, mutta taolaiset pelastavat heidät tältä vaikealta matkalta: Jotkut taolaisista tietävät, että suuri ukkospolku johtaa täsmälleen samaan suuntaan. Niinpä klaanilaiset päättävät luottaa uusiin ystäviinsä, ja matkata ukkospolun reunaa pitkin. Matkan alkupätkä kulkee kaksijalkojen peltojen läpi. Kissat keskustelevat asian halki huolella, lepäävät ja antavat loukkaantuneiden toipua mahdollisimman paljon ennen lähtöä. 

Matkaan lähdetään yhdeksännen päivän iltapäivänä. Noudatamme tämän kartan antamaa kuvaa matkasta. Reika ja Ollie lähtevät saattamaan klaanilaisia vaakasuorasti läpi kaksijalkojen peltojen, eroten heistä Suuri ukkospolku -tekstin kohdalla olevassa risteyksessä (jossa klaanit myös yöpyvät). Ohjeeksi klaanit saavat seurata ukkospolkua mahdollisimman suoraan, aina nousevaa aurinkoa kohti matkaten. Kissat kulkevat turvallisen välimatkan päässä ukkospolusta, pysytellen kuitenkin vakaasti näköetäisyydellä "tienviitastaan". 

Matka kestää yhteensä URL kaksi päivää (kaksijalkalasta korkokiville). Matkan ensimmäinen pätkä kuljetaan ripeällä vauhdilla, sillä kaksijalkojen peltojen keskellä on vaarallista päivisin, mutta siitä eteenpäin klaanit kulkevat aika verkkaisesti mukana olevien loukkaantuneiden vuoksi. Klaanit eivät tunnista varmasti Korkokiviä, mutta yöpyvät siellä, jolloin klaanipäälliköt saavat merkin Tähtiklaanilta. Korkokiville saavutaan URL yhdennentoista päivän iltana. Tämän jälkeinen reviirienjako ja muut muodollisuudet kestävät usean päivän.
Reviirit jaetaan ensin suurpiirteisesti, ja ensimmäisessä virallisessa kokoontumisessa (joka pidetään poikkeuksellisesti keskellä kuukautta) klaanit keskustelevat siitä, ovatko sovitut reviirit olleet sopivat. 

Kun klaanit saapuvat Korkokiviltä lähdettyään Nelipuulle, leiriytyvät he toistaiseksi siihen. Päälliköt lähettävät partion kiertämään alueen ja valitsemaan alustavat reviirirajat. Kyseisen partion kokoonpano on seuraava:

Myrskyklaani: Tavisade, Hallakasvo ja Hirvenhuuto

Jokiklaani: Suosointu, Mustahäntä ja Nopsaraita

Tuuliklaani: Jokitaival, Tihkutuuli ja Vaahterakasvo

Varjoklaani: Piiskaviima, Pimeävarjo ja Hunajakynsi

Lokin lauma: Toby (ei osallistu reviirijakoon, seuraa vain mukana nähdäkseen uudet reviirirajat).

Partio kiertää metsäalueen alkaen Nelipuulta, kiertäen Varjoklaanin reviirin kautta Myrskyklaanin alueelle, sieltä Jokiklaanin ja lopuksi Tuuliklaanin alueelle, palaten Nelipuulle seuraavan päivän auringonhuippuna. He sopivat reviirirajat, jotka löytyvät etusivulta Reviirit-linkistä; kyseiset rajat jäävät siis myös virallisiksi rajoiksi. 

 

YHTEENVETO (URL)

Pv1  || Metsäpalolta pakeneminen

Pv2-4 || Partio käy tarkistamassa reviirit

Pv5-8 || Valmistautumista matkaan

Pv9 || Matkaan lähtö ja risteykseen saapuminen

Pv9-11 || Vaellus ja Korkokiville saapuminen

Pv12 -> || Reviirijako ja reviireille asettuminen

Vaiheet, joista voi tällä hetkellä kirjoittaa, on merkitty kursiivilla

 

Uusvanhojen reviirien tiedot löytyvät nyt etusivulla olevasta linkistä!


( Päivitetty: 01.10.2018 21:47 )

 - Zare | Kommentit (5)Kommentoi Päivityksiä ja ilmoiteltavaa
28.08.2018 18:17 | Zare

Ensinnäkin, muistakaa pitää edellistä postausta silmällä: päivitän sinne kaikki metsäpaloon ja muuttoon liittyvät asiat!
 

Tässä on muutamia uudistuksia ja lisäyksiä, joita olen tässä viime päivien aikana värkännyt:

 1. Klaanit-osiosta löytyvät nyt sekä keksityt että liittyneet. Tämän johdosta myös liittymishakemukseen on tehty lisäys "Klaaneihin", jotta saatte haluamanne tiedot myös lyhennettyyn versioon, joka sitten lisätään Klaanit-osioon. Tähän liittyen: jos joku on tyytymätön klaaneissa näkyviin tietoihin hahmostaan, laittakoon Tietoviekkuun uuden kuvauksen. Olen hyvin saattanut jättää pois jotain, jonka itse koet tärkeänä osana kissasi ulkonäköä tai luonnetta.
 2. Lisää hakemusmuutoksia klaaneihin liittyen: Pentuhakemus tehdään tästä lähin myös keksityille kissoille. Tämä helpottaa huomattavasti uusien npc-hahmojen lisäämistä Klaaneihin. 
 3. Vielä samaan aiheeseen: jos vielä joku tietää käyttävänsä tarinoissaan hahmoa, jonka tietoja ei löydy klaaneista, olisi mukavaa jos hän viitsisi lisätä kyseisen kissan tiedot Tietoviekkuun, jotta saan ne itse lisättyä Klaaneihin.
 4. Etusivulle on ilmaantunut kaksi uutta linkkiä, joista vain toinen on toiminnassa. Sivuinfosta löydät Metsäkedon sisällysluettelon. Täällä alkaa olla sen verran paljon kategorioita, että koin tarpeelliseksi listata ne kaikki yhteen ja samaan paikkaan. Saatan vielä joskus lisätä sivulle suorat linkit mainittuihin kategorioihin, mutta toistaiseksi linkkejä ei ole.
  Reviirit-teksti ei vielä toistaiseksi ole edes linkki, mutta tulen mahdollisimman pian lisäämään siihen linkin sivulle, jolle tulen uuden reviirikartan lisäämään. Saa nähdä, milloin saan aikaiseksi tehdä sen loppuun...
 5. Erotusuhkaan ja meneillä olevaan tapahtumaan liittyen: Alan listata erotusuhkalaisia aikaisintaan 15.9. Siihen asti saatte siis olla kirjoittamatta lupia kysymättäkin. Olisi kuitenkin mukava, jos tulisitte näyttämään kuonoanne tänne silloin tällöin, jotta mahdolliset kysymykset saadaan esitettyä ja kuulumiset vaihdettua ~

Lyhyestä virsi kaunis, en jaarittele tämän enempää. Zare kiittää ja kuittaa ~


 - Zare | Kommentoi Kuivuus ja metsäpalo
21.06.2018 19:34 | Zare

Lyhyestä virsi kaunis: Pitkään jatkunut kuivuus kärjistyy lopulta metsäpaloksi, joka leviää koko järven ympärystään. Palo lähtee Tuuliklaanin alueelta, läheltä Hevospaikkaa (kaksijalkojen vuoksi). Tuli leviää vauhdilla ja voimakkaasti, eivätkä joetkaan estä sen kulkua. Niinpä palo pääsee leviämään jokaisen klaanin alueelle, eikä yksikään metsäkissa ole siltä turvassa. 
Näin ollen älkää kirjoittako tarinoihinne sateesta. Tästä lähin aina metsäpaloon saakka ei sada paljoakaan. Joskus voi tihuttaa hieman, mutta sekään ei paljon auta kasveja. Klaaneja koettelee jonkin aikaa kuivuuden aiheuttama niukkuus ennen metsäpaloa.


EDIT: Kaikki kissat on nyt käyty läpi, eikä muutoksia mielellään enää tehdä. Listassa ovat tällä hetkellä vain kuolevat kissat, ja kissan nimen perässä on sen ropettajan nimi, joka kuolemasta kirjoittaa. "Varauksia" saa laittaa kommentteihin, eikä kissan tarvitse olla edes oman hahmosi läheinen. Olisi mukava, jos mahdollisimman monelle kissalle löytyisi kirjoittaja, jotta "ainiin sekin kuoli" -tyyppiset menehtymiset saataisiin minimoitua.

Huomautus: Varaamasi kissan ei tarvitse olla edes samasta klaanista omasi kanssa, sillä kissat joutuvat pakenemaan toisten klaanien reviirien halki.

Ehdotuksena ajankohdaksi on tämän kuun viimeinen viikko, eli palosta saisi alkaa kirjoittaa heti 30.7.

Palo alkaa hevospaikalta ja leviää järven molemmin puolin. Kissat pakenevat ensin järvelle Jokiklaania lukuunottamatta. Jokiklaani pakenee suoraan kaksijalkalan suuntaan, sillä kissat tietävät kaksijalkojen pysäyttävän tulen etenemisen ennen kaupunkia. Muut klaanit pakenevat ensin pienissä ryhmissä pysytellen järvelle, mutta tajuavat sitten, etteivät ole edes vedessä turvassa, vaan suuntaavat myös kaksijalkalaan. Matka on pitkä, mutta klaanilaiset eivät voi olla varmoja, että metsäpalo pysähtyisi missään muualla kuin kaksijalkalassa, joten riski on otettava. Tämän matkan aikana joukon hajaantuvat paniikin vuoksi, ja suurin osa kissoista joutuu erilleen toisistaan. Lisäksi palavassa metsässä on vaikea suunnistaa, joten moni kissa ajautuu täysin eri suuntaan kuin olisi tarkoitus.
Kaksijalkalassa kissat ovat ensin täysin hajallaan, mutta löytävät hiljalleen toisensa ja kerääntyvät lähelle Taon tukikohtaa. Loukkaantuneet viedään taolaisten luokse hoidettaviksi, ja klaanit asustavat alueella n. viisi päivää ennen kuin palaavat  tuhoutuneille reviireilleen. Kissat eivät kuljeskele kaksijalkalan alueella, jotta ylimääräiseltä hälinältä vältyttäisiin.

Kaksijalkala on siis tässä kartassa näkyvä "Suuri kaksijalkala". Taolaisten johtoportaasta on kuva täällä (poikkeuksena se, että Jack on nyt perinyt Koin paikan Lordina).


 

MYRSKYKLAANI

Säröpolte || Zare
Mustaukkonen || Zare
Loiskemieli || Kipinä
Punasydän || Zare
Okasilmä || Zare
Kärppälumo || Zare
Routamieli || Zare
Ilvesroihu || Zare
Kirkasväre
Saniaisvarjo
Leijonakynsi || Zare
Liljavälke || Zare
Setriviiksi || Aurinkokajo
Lumikkotaival || Zare
Piikkikynsi
Vehnäturkki || Zare
Minkkihäntä || Höyhensiipi
Kirkaslampi || Aurinkokajo
Kanervatuuli || Aurinkokajo
Tippaturkki || Aurinkokajo
Tuhkatuuli
Rastasturkki || Zare
Neulassielu || Kipinä
Hietatuuli || Zare
Tulivarjo || Kurre
Rikkakasvo || Kurre
Tihkusulka
Hohtosilmä || Kurre
Helmitäplä || Kurre
Usvavirta || Aalto
Juovaturkki
Pisarasydän || Aurinkokajo
Valomyrsky

Katajatassu || Aurinkokajo
Joutsentassu || Aalto
Perhotassu || Aalto
Sulapentu || Kurre

Mansikankukka || Kurre

Putouspisara || Höyhensiipi
Yöhäntä || Höyhensiipi
Roihusydän || Höyhensiipi
Minttuturkki || Höyhensiipi
Mustahäntä || Höyhensiipi
Pikkupuro || Zare
Korpinliito || Kurre

 


 

JOKIKLAANI

Vääräraita || Varjolehti
Oksaturkki
Tuulikuje
Tuhkamyrsky
Pilkkuhäntä
Tulimieli || Miksu
Pilviliito || Zare
Loikkajalka
Ruskatuuli
Hunajalaikku || Varjolehti
Haukiturkki
Riekkotäplä
|| Zare
Hiljaisuusloiste || Zare
Lätäkköloikka || Zare
Seittinenä || Tikru
Tunturituuli || Rölli 
Kiviaskel || Rölli 

Ruokotassu
Näätätassu

Apilatassu || Tikru
Vuokkotassu || Rölli 
Saukkotassu
Pajutassu

Tyhjätassu
Sulkatassu

Rastassiipi
Laventelitäplä
 || Rölli 
Hankitaival

 


 

TUULIKLAANI

Juolavirta

Lukkisydän
Kuutamonkatse || Miksu
Unituuli
Yrttijalka
Nopsajalka 
Mutamieli || Tikru
Lehmusmieli
Kettulampi || Rölli 
Surusydän
Häivesiipi || Rölli 
Kuupuro || Miksu
Pajutaivas || Rölli 
Rauduskynsi || Kurre

Kivitassu
Sirpaletassu
Pajutassu || Rölli 
Liekkitassu || Tikru

Läikkäturkki
Laineturkki

Lumiaamu

 


 

VARJOKLAANI

Ruohotähti || Kurre
Värelehti || Lasipallo

Routamyrsky || Lasipallo
Kidekuu
Soraviiksi
|| Lasipallo
Vaahteraloimu || Lasipallo
Haukkataivas || Lasipallo
Liitomieli || Lasipallo
Synkkätaival || Lasipallo
Aurinkohehku || Aiolus
Paatsamahalla || Aiolus
Karhumieli || Lasipallo
Koivuturkki || Lasipallo
Vatukkaturkki || Lasipallo
Tuikesulka || Lasipallo
Ruiskynsi || Lasipallo
Kipinäsydän || Lasipallo
Inkiväärisydän || Lasipallo
Omenamyrsky || Lasipallo
Kideloiste || Aiolus
Kaaostaivas || Lasipallo

Vehnätassu || Lasipallo
Ohratassu || Lasipallo
Loikkatassu || Aiolus
Väretassu || Lasipallo

Hierakkakuono || Lasipallo
Purokäpälä || Lasipallo
Vuokkopuro || Lasipallo
Ruusujalka || Lasipallo
Piikkipaatsamavirta || Lasipallo

 


 

LOKIN LAUMA

Bisca || Zare

Ivan || Zare
Natasha || Lasipallo
Varis || Zare
Naomi || Zare
Kurome || Zare

 


 

ERAKOT

Miranda || Zare
Vilak || Kurre
Olivia || Zare
Nashi || Zare

 


 


( Päivitetty: 29.07.2018 22:31 )

 - Zare | Kommentit (40)Kommentoi Pelastusoperaatio!
21.04.2018 19:47 | Zare

Kissat ovat nyt palanneet koteihinsa Soraviikseä ja Ilveshallaa lukuunottamatta

 

EDIT 16.7.: Kissat ovat nyt paluumatkalla kotia kohti, mutta halutessaan tarinoita voi jo kirjoittaa niin, että partio on palannut. Partion paluumatkasta saa kirjoittaa tämän viikon ajan 22.7. asti, minkä jälkeen kissat ovat virallisesti palanneet klaaneihin. Myös Varjoklaanin Susitassu on jo palannut, ja siirtyy pian kuningattariin huomatessaan odottavansa Myrskyraidan pentuja.

 

EDIT 8.7.: Taistelu on ohi ja kissat vapautettu tarhalta. Kadoksissa ovat yhä Soraviiksi, Ilveshalla, Sihutassu, Myrskyraita, Susitassu ja Taivalturkki. Myrskyraidan ja Susitassun kuitenkin uskotaan päässeen omin voimin pakoon, joten heitä ei varsinaisesti etsitä. Myrskyklaanilaiset saavat puolestaan kuulla pian Taivalturkin kuolemasta, joten hänenkin etsimisensä osoittautuu turhaksi. Soraviikseä, Sihutassua ja Ilveshallaa ei löydetä. Muut kissoista ovat muiden kanssa Taon tukikohdassa, jossa he pitävät pian yhdessä Taon lauman kanssa voitonjuhlat. Tämän jälkeen järjestetään vielä kerran etsintäpartio, joka palaa takaisin tuloksetta. 

 

EDIT 26.6. pt.2: Taistelu on nyt alkanut. Pyytäisin siis kaikkia partioon kuuluvia pitämään jokaisen klaanin tarinoita silmällä, jotta tiedätte parhaiten, missä mennään.

 

EDIT 26.6.: Haluaako joku partiosta vielä kirjoittaa jotain ennen taistelua? Sen saa nimittäin minun puolestani iskeä jo käyntiin, jotta saadaan homma eteenpäin. 
Suurin osa ihmiskoteihin sijoitetuista kissoista on löydetty (lista alla päivitetty). Esikkolampi päätti kuitenkin jäädä kotikisuksi. Sijoitettuja ei enää etsitä ennen taistelua, vaan vielä kerran vasta taistelun jälkeen ennen tarhalla olevien pelastamista.
Pari uutta tärkeää Taolaista: Nella (puoliksi siamilainen, tyypillinen siamilaisen väritys, siniset silmät) ja Apollo (norjalainen metsäkissa, ruskeankirjava turkki ja vihreäkeltaiset silmät) ovat spesialisteja lukkojen ja muidenkin kaksijalkojen kapistusten suhteen. 

 

EDIT 10.6.: Taolaiset ovat nyt suostuneet taisteluharjoitusten aloittamiseen. Klaanikissoilla on viikko aikaa kouluttaa heitä, sillä vihollislauma on ilmoittanut hyökkäävänsä viikon kuluttua Taon lauman päämajaan. Mukana olevat oppilaat, Liekkitassu ja Taivaltassu, harjoittelevat keskenään hioakseen taitojaan, kun taas soturit hoitavat Taolaisten opettamisen. Tuulikuje ja Särkkäviiksi löydettiin lähistölle tehdyn partion aikana, ja kaksikko on nyt muiden klaanilaisten kanssa Taolaisten tukikohdassa.

 

EDIT 26.5.: Operaatio on tosiaan yhä käynnissä. Lähteneet kissat ovat tällä hetkellä Taolaisten tukikohdassa, ja pyrkivät taivuttelemaan Taolaiset kynsien käyttöön vihollisongelman suhteen. Tarhalla olevia kissoja on informoitu tästä. Suostuttelut päättyvät poikkeuksetta huonosti, vaikkakin Lordi Koi alkaa pikkuhiljaa taipua ajatukselle taistelusta. Eniten ajatusta vastaan on Kenraali Jeti. Tilanteeseen tulee muutos vasta, kun vihollislauma käy joukolla muutaman Taolaisen kimppuun ja pieksee nämä henkihieveriin raukkamaisella yllätyshyökkäyksellä. Hyökkäys saa lopulta Jetinkin tajuamaan, että voimaan voi vastata vain voimalla.

 

EDIT 30.4.: Klaaneihin on nyt lähetetty Myrskyklaanista viestinviejät, jotka kutsuvat päälliköt ja varapäälliköt hätäkokoukseen Saarelle. Kokous pidetään auringonhuipun aikaan. Jokaisesta klaanista paikalle saapuu päällikkö, varapäällikkö ja yksi soturi. Myös kaksi Taon laumaan kuuluvaa kissaa, Reika ja Ollie, ovat paikalla. Kokouksessa käydään läpi jokaisen klaanin kadonneet yksityiskohtaisesti, ja päätetään, lähtevätkö klaanit auttamaan Taolaisia. Keskustelun tulos on myönteinen, ja klaanilaiset palaavat omiin leireihinsä kertomaan uutiset. 
Leirissä päällikkö pyytää ensin vapaaehtoisia lähtijöitä ilmoittautumaan, ja päättää sitten näistä lähtijät. Joukko kokoontuu seuraavana aamuna Saarella ja lähtee siitä tehtävälleen. 
Kuun kokoontuminen pidetään normaalisti, vaikka jotkut soturit + varapäälliköt ovatkin tehtävällä. Lähtijät on listattu toisessa blogimerkinnässä. Kokoontuminen ajoittuu pelastuspartion lähdön jälkeisen vuorokauden yölle.

 

Pelastusoperaation idean ja yksityiskohdat löydät edellisestä blogimerkinnästä, mutta listaan tähän nyt lähtijät ja kadonneet kissat:


Kadonneet:

Myrskyklaani:

 • Taivalturkki (kuollut)
 • Ilveshalla (sijoitettu toiseen kaupunkiin, jää kadoksiin)
 • Särkkäviiksi (löydetty)
 • Aurinkokajo (pelastettu)
 • Lumikkotaival (löydetty)

Jokiklaani:

 • Mustahäntä (pelastettu)
 • Tuulikuje (löydetty)
 • Pilviliito (pelastettu)
 • Varjolehti (pelastettu)
 • Esikkolampi (jäi kotikisuksi)
 • Ruokotassu (pelastettu)
 • Sihutassu (palaa omin päin)

Tuuliklaani:

 • Jokitaival (pelastettu)
 • Häivesiipi (pelastettu)
 • Riikkitassu (löydetty)

Varjoklaani:

 • Soraviiksi (sijoitettu toiseen kaupunkiin, palaa omia aikojaan)
 • Kidekuu (pelastettu)
 • Kekälekukka (pelastettu)
 • Myrskyraita (päässyt omin päin pakoon, mutta kuollut paluumatkallaan klaaniin)
 • Susitassu (pakeni Myrskyraidan kanssa, palasi klaaniin mukanaan uutiset Myrskyraidan kuolemasta)
 • Routamyrsky (pelastettu)

Erakot yms:

 • Kenneth (pelastettu)
 • Riki (sijoitettu toiseen kaupunkiin, jää kadoksiin)
 • Akon (pelastettu)
 • Roy (pelastettu)
 • Naomi (löydetty)
 • Aome (pelastettu)

Lähtijät:

Myrskyklaani:

 • Säröpolte
 • Hallakasvo
 • Hohtolehti (joukon ainoa parantaja)
 • Liekkitassu (seuraa lähtijöitä salaa)
 • Tavisade (palaa Taolaisten kanssa ja lähtee mukaan "varmistukseksi")

Jokiklaani:

 • Takiaisroihu (palannut klaaniin Taivastähden kuoleman vuoksi)
 • Tuhkamyrsky (toi viestin Taivastähden kuolemasta ja jäi Takiaisroihun 'sijaiseksi')
 • Ruskatuuli
 • Lätäkköloikka
 • Ruokoraita
 • Taivaltassu

Tuuliklaani:

 • Vaahterakasvo
 • Lukkisydän
 • Nopsajalka

Varjoklaani:

 • Varjosydän
 • Kotkankatse
 • Vesiturkki
 • Metsäsielu​
 • Pihkaviiru

 

Joukossa ei ole varsinaista johtajaa, joskin Hohtolehti on tärkeässä asemassa partion ainoana parantajana. Suurimmaksi osaksi joukko kuitenkin kulkee tasa-arvoisena, haudaten klaanien keskeiset kiistat täksi lyhyeksi ajaksi. Tavisade on Taolaisten ohella suunnannäyttäjä. Tavisade siis palaa onnistuneelta etsintäretkeltään Taolaisten kanssa. Säröpolte pyytää häntä mukaan varmistaakseen, etteivät Taolaiset johda klaanilaisia harhaan.


( Päivitetty: 22.07.2018 12:34 )

 - Zare | Kommentit (5)Kommentoi
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >RSS

 

©2018 Metsäketo - suntuubi.com