Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Joulukalenteri

Joulukalenterin viimeinenkin luukku on nyt avattu. Voitte ilmoitella palkintojenne käyttökohteita tammikuun loppuun saakka, minkä jälkeen tämä sivu poistuu. Palkintoja saa kuitenkin säästää helmikuun loppuun asti - pistä siis ilmoitus, jos haluat jonkin palkinnoistasi säästää helmikuulle.  Tämän jälkeen käyttämättömät palkinnot mitätöityvät - myös antamattomat erikoisluvat, soturilipukkeet ynnä muut. Voit laittaa palkintosi kuitenkin jollekin hahmoillesi, jolloin se pysyy tallessa "huomioitavaa"-lisäyksenä hakemuksen loppupuolella. Jos olet antanut palkinnon tällä tavalla hahmollesi, on se käytettävissä milloin vain, aina hahmon eliniän loppuun asti.
Kuittaan annetut palkinnot yliviivauksella, ja ilmoitetut/säästetyt alleviivauksella. Jos oman palkintosi kohdalla ei ole siis mitään erityisempää merkintää, teethän asialle jotain jotta palkintosi eivät mene hukkaan.

Eli siis, tavat joilla voit kuitata palkintosi ovat:

 • Heti käyttäminen. Kp:t kannattaa ainakin käyttää tällä tavalla. 
 • Hahmolle säästöön laittaminen huomioitavaa-kohtaan. Tällöin voit käyttää palkinnon milloin vain, mutta se on käytettävä kyseiselle hahmolle. Tämän voi tehdä erikoisluvalle tai soturilipukkeelle.
 • Säästöön laittaminen. Tällöin palkinto ei ole tietyllä hahmolla, ja voit käyttää palkinnon haluamallasi tavalla ennen helmikuun loppua. Ilmoita, jos haluat säästää palkintoa näin kauan.
 • Jos et ilmoita mitään, on sinulla tammikuun loppuun asti aikaa käyttää palkintosi haluamallasi tavalla. 

Helmikuun loputtua jokainen ilman ilmoitusta jäänyt, hahmolle antamaton palkinto mitätöityy. Turvassa ovat hahmoille "huomioitavaa"-kohtaan lisätyt palkinnot. Tämä siksi, että sivustolla on aktiivisesti eri tapahtumia, joista tällaisia palkintoja voi saada uudestaan, joten en halua jonkun keräävän eri palkintoja säästöön neljän vuoden ajan. Uskon sitä paitsi, että halukkaat saavat seuraavasta tapahtumasta hyvinkin paljon eri palkintoja irti... ;3

 

On vihdoin joulukuu, ja se tarkoittaa tasan yhtä asiaa; jouluun on enää vajaa kuukausi! Tämän kunniaksi sivustollamme on nyt klassinen (joskin kuun loppuun saakka kestävä) joulukalenteri, jonka avulla suoritamme lähtölaskennan joulupyhiin. 

Joka päivä klo 17-19 avautuu kyseisen päivän luukku, jonka takaa paljastuu jonkinlainen palkinto. Palkinto kuuluu sen päivän liittyneelle - jokainen on saanut varata kaksi luukkua blogin puolella. Jos et ole siis vielä varannut omiasi, kiirehdihän blogiin tsekkaamaan, olisiko vapaita luukkuja vielä jäljellä.

Myös kaikille yhteisiä päiviä löytyy: itsenäisyyspäivä, jouluaatto ja joulupäivä. Näitä luukkuja ei siis saanut varata, vaan kyseisinä päivinä jokainen liittynyt saa jonkin pienen palkinnon. 

Varaamattomat luukut kuuluvat myös kaikille, mutta niistä ei saa palkintoa ilmaiseksi; tällaisina päivinä annan teille jonkin pienen tehtävän, jonka suorittaneet liittyneet saavat palkinnon. Olehan siis varaamattomina päivinä valppaana ilmoitettuun kellonaikaan, sillä jotkut tehtävät saattavat olla Aikainen lintu madon nappaa -tyylisiä ;)

Palkintoja on monenlaisia, ja olen arponut niiden paikat jo ennen varauksianne: jako on siis täysin puolueeton, ja toivon, että jokainen saa tästä tapahtumasta pelkkää positiivista jutunaihetta! Alla olevaan vieraskirjaan pistetään tieto siitä, kenelle hahmoistasi palkinnon haluat jne. 

Kysymykset ja palautteet chattiin kuten aina, arpaonnea ja hyvää joulukuuta kaikille!

 

 

-

- - - -

1.

Varjo

Soturilipuke

2. 

Elder

100kp

 

3.

Höyhen

80kp

4.

Kurre

40kp*

5.

Tehtävä

#1

6.

Uusi sivu

50kp

7.

Aurinko

Keksitty 2

8.

Aalto

90kp

9.

Miksu

Soturilipuke

 

10.

Tikru

Erikoislupa

11.

Tehtävä

#2

12.

Lasi

Soturilipuke

+ 30kp

13.

Elder

Erikoislupa

14.

Rölli

50kp*

15.

Kurre

Keksitty

16.

Tehtävä

#3

 

17.

Tehtävä 

#3

 

18.

Rölli

90kp

+ 30kp

19.

Aalto

Keksitty

20.

Aurinko

50kp*

21.

Lasi

Keksitty

22.

Tehtävä

#4

23.

Miksu

80kp

 

24.

Jouluaatto

Valinnainen

25.

Joulupäivä

Valinnainen

26.

Varjo

70kp

27.

Tikru

Keksitty 2

28.

Tehtävä

#5

29.

Tehtävä

#5

30.

Tehtävä

#5

 

31.

Höyhen

Soturilipuke

- - - - - -

Palkintojen selitykset:

 • Soturilipuke | Saat siirtää oppilaasi soturiksi kp:ista riippumatta. Huomioithan, että sinun on silti kirjoitettava vähintään neljä tarinaa oppilaana. Lipuke koskee myös parantajaoppilaita.
 • 100kp | Sata kokemuspistettä jaettavaksi kaikille hahmoillesi. 
 • 80kp / 90kp | 80/90 kokemuspistettä valitsemallesi hahmolle. Palkinnon voi jakaa max. kahdelle kissalle.
 • 40kp* / 50kp* | 40/50 kokemuspistettä jokaiselle hahmollesi. Ei siis jaettavaksi, vaan "oma" 40kp / 50kp jokaiselle hahmolle.
 • Itsenäisyyspäivän spessu | Koska itsenäisyyspäivä on historiallisesti tärkeä juhlapäivä, on nyt hyvä sauma julkistaa uusi lisäys sivustolle. Vilkaiskaahan siis luukusta löytyneen linkin kautta, millaisesta sivusta on kyse. Löydät samaisen linkin myös etusivulta. Lisäksi jokainen liittynyt saa 50kp:ta satunnaisesti yhdelle hahmoistaan. Asian suhteen ei siis vaadita liittyneiltä toimenpiteitä.
 • Keksitty | Saat ottaa klaanit-osiosta npc-hahmon, joka on joko soturi, tavallinen oppilas, pentu, kuningatar, klaaninvanhin tai erakko. Tämä versio ei siis koske parantajia, heidän oppilaitaan, päälliköitä tai varapäälliköitä.
 • Keksitty 2 | Saat ottaa klaanit-osiosta minkä tahansa npc-hahmon ropetettavaksesi. #2 koskee myös parantajia, päälliköitä ja varapäälliköitä, joita tavallinen lupa ei koske.
 • Erikoislupa | Lipuke oikeuttaa sinut yhteen "erityiseen" tekoon tai asiaan, jota sivustolla ei yleensä hyväksytä kysymättä. Asian on oltava kissaasi suoraan liittyvä. Useimmiten nämä asiat ovat soturilakia rikkovia; yleisin valinta on kumppani toisesta klaanista tai toisten kissojen murhaaminen. Kysy chatissa, kelpaako ideasi tämän lipukkeen alaiseksi.
 • Joulun valinnaiset | Tällä kertaa saatte itse valita palkintonne; ottakaa ihan mikä tahansa tässä joulukalenterissa esiintyneistä palkinnoista! Joulumielen vallitessa tämä oikeus koskee sekä aattoa että itse joulupäivää - yhteensä voit siis valita kaksi mieleistäsi palkintoa!

Tehtävät: 

 • #1: Tämä tehtävä koskee Tähtiklaanin tietoja. Jos käytte selaamassa klaanit-osiosta Tähtiklaanin sivua, huomaatte, että vain Myrskyklaanin tiedot ovat uudessa, lyhennetyssä muodossa. Minulla on myös muutamia valmiita "lyhennyksiä" itselläni, mutta Jokiklaanin Naakkayöstä eteenpäin työ on vielä täysin tekemättä. Siispä, jokainen, joka "lyhentää" kahden hahmon tiedot Tähtiklaanista (tai vastaavasti lisää sinne sieltä puuttuvia hahmoja), saa valita seuraavista palkinnoista mieleisensä:
  • 50kp 
  • Keksitty
  • Soturilipuke
 • #2: Tehtävänänne on tällä kertaa siirtyä etusivulle ja tutkailla hetken ajan sen tekstiä. Pääasiassa tehtävä koskee vain sivun ensimmäistä kappaletta (Olet kuullut neljästä klaanista ---- erakoksi tai kotikisuksi), mutta myös lopputekstin aina kuittaukseeni (~Zare (Yp)) asti käydä läpi. Kysymys siis olisi, mitä tekstistä voisi muuttaa? Miten siitä saisi hieman omalaatuisemman ja muista poikkeavan? Lyhykäisyydessään tehtävä on siis kirjoittaa etusivun tervetuloteksti uudelleen. Tekstin ei tarvitse olla mitenkään ihmeellinen, ja ainoana vaatimuksena on jokaisen klaanin mainitseminen. Jos sinulla on idea tekstiä varten, muttet osaa pukea sitä kunnolla sanoiksi, pelkkä idean ilmoittaminenkin riittää. Myös muut sisältöehdotukset etusivulle otetaan vastaan. Jokainen uuden tekstin kirjoittanut tai sitä varten idean antanut saa valita seuraavista palkinnoista mieleisensä:
  • Keksitty
  • 50kp
  • Soturilipuke
 • #3: Kahden seuraavan päivän tehtävä koskee Linkinvaihto-osiota. Tehtävänänne on ottaa listasta yksi sivusto, ja tehdä siitä lyhykäinen esittely. Ideana on saada Linkinvaihtolistaan lyhyt esittely jokaisesta sivustosta, jotta listaa selaavien on sitten helpompi löytää mieleisensä sivusto. Esittelyn ei tarvitse olla pitkä, mutta siinä on oltava seuraavat tiedot: Mikä on sivuston idea (esim. soturikissat-tarinaroolipeli // huomioi myös erilaiset ropet, kuten foorumi-, tarina-, vieraskirja- tai chattiroolipelit//) ja onko siinä jotain erityistä (esim. omat klaanit) sekä sivuston ylläpitäjät. Lisäksi tekstissä olisi hyvä olla mainittuna jokin asia, joka tekee sivustosta erityisen; onko se aktiivinen ylläpito, kaunis ulkoasu tai vaikkapa vapaa kirjoitusmuoto? Voitte myös lisätä sivuston oman "esittelypätkän" tai tervetulotekstin esittelyynne, miten vain saatte siitä mukavan kuuloisen.
  En pyydä teitä selaamaan tarvittavia sivustoja kokonaan läpi, vaan useimmiten saatte kasattua nämä tiedot suoraan etusivun esittelytekstistä. Tämän tekstin kirjoittamisen lisäksi teidän on käväistävä vieraskirjassa tiputtamassa seuraava viesti:
  "Tervehdys Metsäkedon puolelta! Uudistamme Linkinvaihtosivuamme, ja lisäämme pikkuhiljaa esittelytekstejä listatuille sivustoille. Kirjoitamme kyseiset tekstit itse, mutta pyytäisimme teitä varmuuden vuoksi vilkaisemaan, että kyseinen esittely on teillekin mieluisa. Jos esittelyssä on jotain epämieluisaa tai haluaisitte lisätä siihen jotain, ilmoittakaa siitä meille vieraskirjassa niin teemme haluamanne muutokset ongelmitta! Voitte myös kieltäytyä esittelytekstistä, jolloin sivustonne kohdalle jää vain tieto siitä, mikä sivustonne aihe on. Jos koette kirjoittamamme esittelytekstin virheettömäksi, ei tämä ilmoitus vaadi teiltä lainkaan toimenpiteitä. Löydätte Linkinvaihdon etusivun yläreunassa olevasta linkistä. Lisäämättömät esittelytekstit löydätte Joulukalenteristamme, Tarinat-osion ylätunnisteen linkistä.
  ~Terveisin Zare yp ja Metsäkedon liittyneet~"
  Eli siis: tehkää yhdelle linkinvaihtosivulle esittelyteksti ja käykää laittamassa em. viesti heidän vieraskirjaansa. Tämä tehtävä on kahdelle päivälle (erikseen, tee siis kaksi esittelyä. Voit julkaista myös molemmat 17.pv tai tänään), sillä 17.pv on suoraan sanottuna minulla tupaten täynnä, joten en välttämättä ehdi koneelle. Tehtävän tehneet saavat valita alla olevista, jo tutuiksi käyneistä palkinnoista mieleisensä (kaksikin kertaa, jos molemman päivän tehtävän tekevät):
  • Keksitty
  • 50kp
  • Soturilipuke
 • #4: Koska olen myöhässä tämän ilmoittamisen kanssa, on tehtävä tällä kertaa hyvinkin rento: Kerro, mitä sinulle on jäänyt positiivisesti mieleen ropetusajaltasi Metsäkedossa, tai mikä on erityistä tässä sivustossa? Jokin hahmo? Tapahtuma? Taistelu?  Ikimuistoisin täällä viettämäsi hetki? Mikä tahansa pikkujuttukin kelpaa! Siksi myös uudet liittyneet voivat yhdenvertaisesti tulla tähän mukaan; voit vaikka kertoa, miksi päädyit liittymään juuri Metsäketoon. Myöhäisen ilmoitusajankohdan vuoksi myös vastausaika on normaalia pidempi; kaikki vastaukset ennen huomisen luukun avaamista lasketaan. Ja tällä kertaa onnistuin myös keksimään hieman erilaiset palkinnot valittavaksi (ken sitten tietää onko se hyvä vai huono muutos). Valitse siis mieleisesi alla olevista vaihtoehdoista:
  • 30kp jokaiselle hahmolle
  • +10kp jokaisesta tarinasta 24.1. asti (jos normaalisti siis saisit tarinastasi 48kp, saatkin nyt 58kp jne)
  • Keksitty
 • #5: Tänään saatte valita kahdesta tehtävän suorittamistavasta mieleisenne. Tavoitteena on saada aikaan perusteellinen arvostelu Metsäkedosta. Voit joko tilata arvostelun joltain aiheeseen keskittyneeltä sivustolta (itse en ole aktiivista arvostelusivua onnistunut löytämään) tai kirjoittaa kyseisen arvostelun itse. Jokaisessa itse kirjoitetussa arvostelussa on oltava myös vähintään kaksi "risua" eli parannettavaa asiaa! Olkaa siis rehellisiä, ja kertokaa ihan kaikki päähän pälkähtävä. En ota palautteita itseeni, vaan pyrin niiden avulla muokkaamaan Metsäkedosta liittyjäystävällisen paikan. Mietiskeltäviä asioita ovat esimerkiksi aktiivisuus sekä ylläpidon että liittyneiden puolelta, kategorioiden määrä, sivujen selkeys, ulkoasu, toimivuus, ilmapiiri, sisältö, tapahtumat... ihan mitkä tahansa pikkuseikat kelpaavat! Jos siltä tuntuu, voit laittaa vastauksesi myös yksityisellä viestillä. Tehtävän tämän päivän aikana tehneet saavat tuttuun tapaan valita mieleisensä alla olevista palkinnoista:
  • Soturilipuke
  • 30kp jokaiselle hahmolle 
  • +10kp jokaisesta tarinasta 24.1. asti (jos normaalisti siis saisit tarinastasi 48kp, saatkin nyt 58kp jne. Palkintoa ei voi ottaa toista kertaa.)
  • Keksitty

Tehtävien suoritukset alla olevaan vieraskirjaan.

 1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Miksu

02.01.2019 11:47
Soturilipukeella ei ole mitään käyttöä minulle, joten saa kadota bittiavaruuteen.
80kp Jokiklaanin Omenatäplälleni. Kiitoksia

Nimi: Höyhensiipi

01.01.2019 20:39
Soturilipuke Kuurakukalle, jonka haken teen lähipäivinä. Ja valinnaisista ottaisin erikoisluvan samaiselle kissalle.

Yksityinen viesti

29.12.2018 21:31

Nimi: Aalto

29.12.2018 20:05
Olenpas taas hidas, mutta valinnaisista ottaisin tuon 90 kp'tä ja antaisin ne kaikki Syrjätassulle (kts. hakemukset) ja sitten tuon 40 kp'tä kaikille hahmoille :3

Nimi: Varjolehti

29.12.2018 18:34
Tehdäänpä niin että otan 70 kp Lumelle luukusta 26
Jouluaatosta otan keksityn - Myrskyklaanin Mesipentu
Joulupäivästä 100kp kaikille hahmoille - 50kp Lumelle ja 50 Mesille
Soturilipuke 1. päivältä myös Mesipennulle :3

Nimi: Varjolehti

28.12.2018 21:33
Hetkonen, poistas tuo äskeinen

Nimi: Varjolehti

28.12.2018 21:32
Aatosta ja päivästä ottaisin molemmista 20kp Lumelle

Nimi: Rölli

28.12.2018 15:01
Arvostelu Metsäkedosta tehtävään #5.

Ensimmäisenä asiana Metsäkedossa pistää silmään sen selvät, helposti läpikäytävät sivut, sekä vuodenajan mukaan vaihtuva, siisti ulkoasu. Sivuston yläotsikkopalkit ovat hyvässä järjestyksessä, ja ohjaavat kulkijaa järjestykseen, jossa sivut tulisi tutkia läpi. Jos jokin on epäselvää, etusivun Sivuinfo-osio on mainio apu sivujen tarkoituksen ymmärtämisessä. Etusivu on muutenkin oivasti rakennettu, sillä koska se on ensimmäinen sivu, johon tulija tumpsahtaa, siitä löytää jo paljon hyödyllistä ja mielenkiintoista tietoa. Kuten esimerkiksi pelaajien määrän ja hahmot, tietoa ylläpitäjästä, ja viimeisimmät päivitykset. Mikään turha ei ole sotkemassa kävijän katsetta.
Jos käväisee Linkinvaihto-sivulla, huomaa, että jokaisesta sivusta on kirjoitettu pieni tiivistelmä, mitä sivu pitää sisällään. Tämä pieni mutta nerokas lisä on miellyttävä niin uusien sivujen etsijöille, kuin linkinvaihdossa olevien sivujen ylläpitäjillekin. Lisäksi sivu on hyvin ajan tasalla, eikä sieltä esimerkiksi löydä poistettuja sivuja.
Kuten aiemmatkin sivut, Liittymisosio ja siihen liittyvät alaotsikot ovat myöskin selkeitä ja päivitettyjä, samoin kuin sivujen päässä häämöttävä liittymislomake. Lisäksi pidän henkilökohtaisesti Liittymissivun tavasta ohjata uusi kulkija kahden tärkeän sivun kautta liittymislomakkeeseen, koska näin pelaajan huomio on tehokkaasti yhden sivun sisältämissä asioissa.
Liittyneet-osiossa on muutama ongelmakohta, vaikka suurimmaksi osaksi se onkin laadultaan muiden Metsäkedossa olevien sivujen mittainen yksinkertaisuudessa ja helppolukuisuudessa. Sivussa on tehty omalaatuinen ratkaisu lisätä kaikkien hahmojen tiedot yhdelle sivulle, omiin klaaneihin luokiteltuna. Koska näin on, esimerkiksi Klaanit-osioon ei pysty linkkaamaan liittyneiden hahmoja, vaikka se kohta olisi tarpeellinen lisättävä. Myöskään etusivun pelaajiin liitettyjä hahmoja ei pysty katsomaan helposti linkin takaa. Tämä ei kuitenkaan ole vakava ongelma, vaan siihen tottuu nopeasti. Lisämiinuksena myös on se, ettei kaikkien hahmojen kuvien linkit toimi enää.
Edelliskohdassa mainitusta miinuksesta huolimatta, Klaanit-sivu on hyvin järjestetty. NPC-kissojen lyhyissä kuvauksissa on kuitenkin joitain puutteitta, joiden korjaaminen helpottaisi liittyneitä – joiltakin kissoilta puuttuu kokonaan luonnekuvaus, ja kissojen tiedoissa mainittavien sukulaisten tilanne on usein päivittämätön. Suurimmalta osalta hahmoilta on menehtynyt lähisukulaisia, mutta silti edesmenneet kissat esitetään elävinä. Tämä ei ole ongelma liittyneille, jotka tietävät joidenkin NPC-hahmojen tilanteen, mutta muille sukulaisten tilanteen tietäminen olisi helpottava tekijä.
Kaikki muut Metsäkedon sivut ovat helppolukuisia ja selkeästi alaotsikoituja. Tärkeät lisäsivut löytyvät sopivasti tapahtumien keskipisteestä, eli Tarinat-osiosta. Muuta-osiosta taasen löytyy paljon kaikkea hyödyllistä lisätietoa muutamalta eri sivulta, joiden olemassaolo vähentää netissä surffailun tarvetta tarinoita kirjoittaessa. Olen kuitenkin sitä mieltä, että Yrtit- ja sairaudet-sivulle voisi lisätä useamman yrtin lisää, sillä kaikkia tarpeellisia sieltä ei tällä hetkellä löydy. Vieraskirja ja sen alaotsikot ovat sopivan pelkistettyjä sillä niiden otsikot puhuvat puolestaan.
Kaikkien mahdollisten tapahtumien osalta Metsäketo on oikea paratiisi. Tapahtumia tulee useampi vuoden ympäri, ja niiden monipuolisuuteen ja sisältöön pääsevät pelaajat osallistumaan vahvasti – onhan niiden toteutus tarinoiden puolella heidän hoteissa. Oma henkilökohtainen suosikkini tapahtumista on Kuukauden Kirjoittaja, sillä se tuo aktiivisuutta ja yhteisöllisyyttä Metsäketoon. Ylläpidolle pitää tosissaan nostaa hattua aktiivisuudesta ja omistautumisesta tätä paikkaa kohtaan!
Lopuksi vielä lyhyt tiivistelmä arvostelusta.
Metsäkedon plussat:
-Aktiivinen ylläpito
-Selkeät, helppolukuiset ja aloittelijaystävälliset sivut
-Tapahtumien ja erilaisten muiden juttujen runsaus
-Mahtava ilmapiiri ja pelaajat
Metsäkedon miinukset:
-Klaanit-osion kissojen sukulaisten tilanne ei aina ajan tasalla
-Hahmojen kuvien toimivuusongelmat
-Yrtit ja sairaudet-osion yrttien määrän vähyys
-Liittyneiden hahmoja ei pysty linkittämään Klaanit-osioon

Ottaisin palkinnoksi 30 kp jokaiselle hahmolle ^^

Nimi: Aurinkokajo

28.12.2018 13:34
Hupsista, unohdin ottaa joulupäivän luukusta itselleni jotakin :''') Toivottavasti vielä kerkiän! Ottaisin tuon 80kp tulevalle hahmolleni, kiitos

Nimi: Zare

28.12.2018 13:31
________________________________________

Nimi: Kurre

26.12.2018 10:34
Joulupäivän luukusta ottaisin tuon 80 kp:ta Riikalle :3

Nimi: Rölli

26.12.2018 09:34
Joulupäivän luukusta otan erikoisluvan, mutta säästän sen tulevaisuuteen :)

Nimi: Tikru

26.12.2018 01:13
Valitsen jouluaatosta 50kp kaikille hahmoille ja joulupäivästä vaikka 80kp Vaahterakasvolle c:

Nimi: Lasipallo

26.12.2018 01:12
Joulun päiviltä voisin ottaa erikoisluvat :)

Nimi: Aurinkokajo

25.12.2018 20:28
En voinut vastustaa ottaa jouluaaton luukusta erikoislupaa :D Annan sen vaikka tulevalle hahmolleni, kunhan sellaisen luon :'3 Toivottavasti sillä ei ole kiirettä^^

Nimi: Kurre

25.12.2018 16:56
Eilisen luukun valinnainen palkinto minulle olkoon erikoislupa. Mietin tosin vielä kenelle sen isken x)

Nimi: Rölli

25.12.2018 16:32
Otan eilisen luukun valinnaiseksi palkinnoksi 50kp jokaiselle hahmolle, pitkän pohdinnan jälkeen x')

Toivottavasti kaikilla oli mukava jouluaatto!

Nimi: Aalto

23.12.2018 12:28
Tehtävä #4
Olen ollut Metsiksessä liittyneenä kohta lähes 6 vuotta (miten aika on kulunut niin nopeasti?) , joten muistoja on ehtinyt kertyä. Yhdet parhaista muistoista ovat ne ajat, kun saatoin olla hereillä iltamyöhään keskustellen chatissa kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä :D
Palkinnoksi ottaisin +10 kp tarinoista :3
Palkinnoksi ottaisin

Nimi: Kurre

23.12.2018 11:57
Mistä on Metsäketo tehty? No omasta mielestäni lämpimästä ilmapiiristä, loistavasta ylläpitäjästä, mahtavista liittyneistä. Tänne on aina mukava tulla, täällä viihtyy ja saa tukea niin sivustoon kuin irl liittyviin asioihin. Kun tänne liityin useita vuosia sitten, omasin kyllä roolipelitaustan, mutta tuntuu että itse kirjoittajana olen kehittynyt paljon juuri täällä vietetyn ajan ansiosta. Toivon saman menon jatkuvan, ja että Metsäkedolla on edessä vielä monta samanlaista vuotta. :3

Hmm, voisin myös ottaa palkkioksi tuon +10 kp jokaisesta tarinasta. x)

Nimi: Aurinkokajo

23.12.2018 11:38
Paras muisto Metsäkedosta? Hmmm... Muistan hyvin, kun ensimmäisen kerran astuin sisään Metsikseen ja olin koko tarinaropemaailmasta pihalla kuin lumiukko:3 Kaikki kuitenkin ottivat minut iloisesti vastaan ja neuvoivat, kun apua tarvitsin. Paikka on täynnä mahtavia, kannustavia ihmisiä ja ilmapiiri on rento. Täällä voi olla oma itsensä! Ja Metsiksessä ei tule koskaan tylsää, kiitos mielenkiintoisten tapahtumien.

Noo niin, ottaisin tuon +10kp jokaisesta tarinasta, kiitoksia x)

Nimi: Rölli

23.12.2018 10:56
Tehtävään #4

Miulla on Metsäkedosta pelkkiä hyviä muistoja, mutta ensimmäisenä mukavana muistona tulee mieleen Vatun ja Suiston elämästä kertoileminen, ja monipuoliset tapahtumat niin roolipelin puolella kuin pelaajien kesken ^^ porukka täällä on mahtavaa, ja tänne voi palata takaisin jos tulee ikävä!

Otan myöskin tuon +10kp jokaisesta tarinasta palkinnoksi :3

Nimi: Lasipallo

23.12.2018 00:03
Noni viesti karkaa käsistä, voisin ottaa ton +10kp/tarina 24.1 asti :)

Nimi: Lasipallo

22.12.2018 23:47
#4
Kedosta mulla on jäänyt erityisesti mieleen kun tulin tänne ja olin ihan pihalla mutta sitte tikru ja zare jaksoitte aina vääntää rautalangasta kaiken ja otitte avosylin vastaan mukaan tänne ja se tuntu tosi kivalle kun ties et tääl on mukavii tyyppei nii aina palas vaa kirjottelee uusii tarinoita. Toinen mieleen painunut juttu oli ehdottomasti arvonta, oli ihan mahtavaja tykkäsin kovasti anto myös paljon motia kirjottaa :)Voisin vaikka ottaa

Nimi: Tikru

22.12.2018 23:23
Metsäkedosta on ainakin minulla satoja hyviä muistoja, joista ehkä "parhaimmat" sijoittuvat 'alkuaikoihin'. Silloin oli ihanaa se kuinka huolettomasti kirjoitimme päivässä monia tarinoita (eivät ehkä kieliopillisesti sitä parhaimmistoa) ja vietimme oikeasti koko päivämme täällä hyöräillen :D Hyviä aikoja <3

Otan 30kp jokaiselle hahmolle. c:

Nimi: Tikru

21.12.2018 12:51
Ainiin tuo mun erikoislupa... Laitetaan sekin vaikka Mesihelmelle c:

 

©2019 Metsäketo - suntuubi.com