Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Joulukalenteri

On vihdoin joulukuu, ja se tarkoittaa tasan yhtä asiaa; jouluun on enää vajaa kuukausi! Tämän kunniaksi sivustollamme on nyt klassinen (joskin kuun loppuun saakka kestävä) joulukalenteri, jonka avulla suoritamme lähtölaskennan joulupyhiin. 

Joka päivä klo 17-19 avautuu kyseisen päivän luukku, jonka takaa paljastuu jonkinlainen palkinto. Palkinto kuuluu sen päivän liittyneelle - jokainen on saanut varata kaksi luukkua blogin puolella. Jos et ole siis vielä varannut omiasi, kiirehdihän blogiin tsekkaamaan, olisiko vapaita luukkuja vielä jäljellä.

Myös kaikille yhteisiä päiviä löytyy: itsenäisyyspäivä, jouluaatto ja joulupäivä. Näitä luukkuja ei siis saanut varata, vaan kyseisinä päivinä jokainen liittynyt saa jonkin pienen palkinnon. 

Varaamattomat luukut kuuluvat myös kaikille, mutta niistä ei saa palkintoa ilmaiseksi; tällaisina päivinä annan teille jonkin pienen tehtävän, jonka suorittaneet liittyneet saavat palkinnon. Olehan siis varaamattomina päivinä valppaana ilmoitettuun kellonaikaan, sillä jotkut tehtävät saattavat olla Aikainen lintu madon nappaa -tyylisiä ;)

Palkintoja on monenlaisia, ja olen arponut niiden paikat jo ennen varauksianne: jako on siis täysin puolueeton, ja toivon, että jokainen saa tästä tapahtumasta pelkkää positiivista jutunaihetta! Alla olevaan vieraskirjaan pistetään tieto siitä, kenelle hahmoistasi palkinnon haluat jne. 

Kysymykset ja palautteet chattiin kuten aina, arpaonnea ja hyvää joulukuuta kaikille!

 

 

-

- - - -

1.

Varjo

Soturilipuke

2. 

Elder

100kp

 

3.

Höyhen

80kp

4.

Kurre

40kp*

5.

Tehtävä

#1

6.

Uusi sivu

50kp

7.

Aurinko

Keksitty 2

8.

Aalto

90kp

9.

Miksu

Soturilipuke

 

10.

Tikru

Erikoislupa

11.

Tehtävä

#2

12.

Lasi

Soturilipuke

+ 30kp

13.

Elder

Erikoislupa

14.

Rölli

50kp*

15.

Kurre

Keksitty

16.

Tehtävä

#3

 

17.

Tehtävä 

#3

 

18.

Rölli

19.

Aalto

20.

Aurinko

21.

Lasi

22.

-

23.

Miksu

 

24.

Jouluaatto

25.

Joulupäivä

26.

Varjo

27.

Tikru

28.

-

29.

-

30.

-

 

31.

Höyhen

- - - - - -

Palkintojen selitykset:

 • Soturilipuke | Saat siirtää oppilaasi soturiksi kp:ista riippumatta. Huomioithan, että sinun on silti kirjoitettava vähintään neljä tarinaa oppilaana. Lipuke koskee myös parantajaoppilaita.
 • 100kp | Sata kokemuspistettä jaettavaksi kaikille hahmoillesi. 
 • 80kp / 90kp | 80/90 kokemuspistettä valitsemallesi hahmolle. Palkinnon voi jakaa max. kahdelle kissalle.
 • 40kp* / 50kp* | 40/50 kokemuspistettä jokaiselle hahmollesi. Ei siis jaettavaksi, vaan "oma" 40kp / 50kp jokaiselle hahmolle.
 • Itsenäisyyspäivän spessu | Koska itsenäisyyspäivä on historiallisesti tärkeä juhlapäivä, on nyt hyvä sauma julkistaa uusi lisäys sivustolle. Vilkaiskaahan siis luukusta löytyneen linkin kautta, millaisesta sivusta on kyse. Löydät samaisen linkin myös etusivulta. Lisäksi jokainen liittynyt saa 50kp:ta satunnaisesti yhdelle hahmoistaan. Asian suhteen ei siis vaadita liittyneiltä toimenpiteitä.
 • Keksitty 2 | Saat ottaa klaanit-osiosta minkä tahansa npc-hahmon ropetettavaksesi. #2 koskee myös parantajia, päälliköitä ja varapäälliköitä, joita tavallinen lupa ei koske.
 • Erikoislupa | Lipuke oikeuttaa sinut yhteen "erityiseen" tekoon tai asiaan, jota sivustolla ei yleensä hyväksytä kysymättä. Asian on oltava kissaasi suoraan liittyvä. Useimmiten nämä asiat ovat soturilakia rikkovia; yleisin valinta on kumppani toisesta klaanista tai toisten kissojen murhaaminen. Kysy chatissa, kelpaako ideasi tämän lipukkeen alaiseksi.

Tehtävät: 

 • #1: Tämä tehtävä koskee Tähtiklaanin tietoja. Jos käytte selaamassa klaanit-osiosta Tähtiklaanin sivua, huomaatte, että vain Myrskyklaanin tiedot ovat uudessa, lyhennetyssä muodossa. Minulla on myös muutamia valmiita "lyhennyksiä" itselläni, mutta Jokiklaanin Naakkayöstä eteenpäin työ on vielä täysin tekemättä. Siispä, jokainen, joka "lyhentää" kahden hahmon tiedot Tähtiklaanista (tai vastaavasti lisää sinne sieltä puuttuvia hahmoja), saa valita seuraavista palkinnoista mieleisensä:
  • 50kp 
  • Keksitty
  • Soturilipuke
 • #2: Tehtävänänne on tällä kertaa siirtyä etusivulle ja tutkailla hetken ajan sen tekstiä. Pääasiassa tehtävä koskee vain sivun ensimmäistä kappaletta (Olet kuullut neljästä klaanista ---- erakoksi tai kotikisuksi), mutta myös lopputekstin aina kuittaukseeni (~Zare (Yp)) asti käydä läpi. Kysymys siis olisi, mitä tekstistä voisi muuttaa? Miten siitä saisi hieman omalaatuisemman ja muista poikkeavan? Lyhykäisyydessään tehtävä on siis kirjoittaa etusivun tervetuloteksti uudelleen. Tekstin ei tarvitse olla mitenkään ihmeellinen, ja ainoana vaatimuksena on jokaisen klaanin mainitseminen. Jos sinulla on idea tekstiä varten, muttet osaa pukea sitä kunnolla sanoiksi, pelkkä idean ilmoittaminenkin riittää. Myös muut sisältöehdotukset etusivulle otetaan vastaan. Jokainen uuden tekstin kirjoittanut tai sitä varten idean antanut saa valita seuraavista palkinnoista mieleisensä:
  • Keksitty
  • 50kp
  • Soturilipuke
 • #3: Kahden seuraavan päivän tehtävä koskee Linkinvaihto-osiota. Tehtävänänne on ottaa listasta yksi sivusto, ja tehdä siitä lyhykäinen esittely. Ideana on saada Linkinvaihtolistaan lyhyt esittely jokaisesta sivustosta, jotta listaa selaavien on sitten helpompi löytää mieleisensä sivusto. Esittelyn ei tarvitse olla pitkä, mutta siinä on oltava seuraavat tiedot: Mikä on sivuston idea (esim. soturikissat-tarinaroolipeli // huomioi myös erilaiset ropet, kuten foorumi-, tarina-, vieraskirja- tai chattiroolipelit//) ja onko siinä jotain erityistä (esim. omat klaanit) sekä sivuston ylläpitäjät. Lisäksi tekstissä olisi hyvä olla mainittuna jokin asia, joka tekee sivustosta erityisen; onko se aktiivinen ylläpito, kaunis ulkoasu tai vaikkapa vapaa kirjoitusmuoto? Voitte myös lisätä sivuston oman "esittelypätkän" tai tervetulotekstin esittelyynne, miten vain saatte siitä mukavan kuuloisen.
  En pyydä teitä selaamaan tarvittavia sivustoja kokonaan läpi, vaan useimmiten saatte kasattua nämä tiedot suoraan etusivun esittelytekstistä. Tämän tekstin kirjoittamisen lisäksi teidän on käväistävä vieraskirjassa tiputtamassa seuraava viesti:
  "Tervehdys Metsäkedon puolelta! Uudistamme Linkinvaihtosivuamme, ja lisäämme pikkuhiljaa esittelytekstejä listatuille sivustoille. Kirjoitamme kyseiset tekstit itse, mutta pyytäisimme teitä varmuuden vuoksi vilkaisemaan, että kyseinen esittely on teillekin mieluisa. Jos esittelyssä on jotain epämieluisaa tai haluaisitte lisätä siihen jotain, ilmoittakaa siitä meille vieraskirjassa niin teemme haluamanne muutokset ongelmitta! Voitte myös kieltäytyä esittelytekstistä, jolloin sivustonne kohdalle jää vain tieto siitä, mikä sivustonne aihe on. Jos koette kirjoittamamme esittelytekstin virheettömäksi, ei tämä ilmoitus vaadi teiltä lainkaan toimenpiteitä. Löydätte Linkinvaihdon etusivun yläreunassa olevasta linkistä. Lisäämättömät esittelytekstit löydätte Joulukalenteristamme, Tarinat-osion ylätunnisteen linkistä.
  ~Terveisin Zare yp ja Metsäkedon liittyneet~"
  Eli siis: tehkää yhdelle linkinvaihtosivulle esittelyteksti ja käykää laittamassa em. viesti heidän vieraskirjaansa. Tämä tehtävä on kahdelle päivälle (erikseen, tee siis kaksi esittelyä. Voit julkaista myös molemmat 17.pv tai tänään), sillä 17.pv on suoraan sanottuna minulla tupaten täynnä, joten en välttämättä ehdi koneelle. Tehtävän tehneet saavat valita alla olevista, jo tutuiksi käyneistä palkinnoista mieleisensä (kaksikin kertaa, jos molemman päivän tehtävän tekevät):
  • Keksitty
  • 50kp
  • Soturilipuke

Tehtävien suoritukset alla olevaan vieraskirjaan.

 [ Kirjoita ]

Nimi: Lasipallo

16.12.2018 23:05
Teht #3

Kuunpisara

Kuunpisara on soturikissa aiheinen vieraskirja pohjainen roolipeli joka eroaa muista soturikissa roolioeleistä ei vain upealla ulkoasullaan vaan myös kuolonklaanillaan, murhanhimoinen pimeän metsän kannattajien klaani. Kuunpisaran mukava yhteishenki ja lämmin tunnelma toivottavat sinut mukaan tähtiklaanin valaisemalle tai pimeän metsän pimentämälle polulle.

Ja taas 50kp hunskulle

Nimi: Lasipallo

16.12.2018 22:56
Teht. #3

Hopeapolku

Hopeapolku on soturikissa aiheinen info-sivusto josta löydät kaiken mikä on tietämisen arvoista soturikissoista ja heidän tavoistaan. Kaunsi ulkoasu ja mukava yhteisö Hopeapolussa on itsekäännettyjen novellien ohella parasta Hopeapolussa.

Ja 50kp hunskulle ;)

Nimi: Rölli

16.12.2018 20:57
Tässä olisi tämän päivän suorotus Tehtävä 3:
Vallatun esittelyteksti:

Vallattu on kissoilla ja koirilla pelattava vieraskirjapohjainen roolipeli, jota ylläpitää Glowe. Sivustolla upea ulkoasu ja aktiivinen yhteisö, ja pelin juoni on varsin kutkuttava - koirien lauma ja kissojen klaani, jotka asuvat Prypjatin kaupungissa Pohjois-Ukrainassa, tekevät tiivistä yhteistyötä selviytyäkseen radioaktiivisen alueen elämää uhkaavista haasteista. Happosateet eivät ole tavattomia, ja alueen petoeläimistö luo omanlaisensa uhan kissoille ja koirille. Lauman ja klaanin arvoasteikkojärjestelmät on luotu tukemaan vakaata pohjaa kissojen ja koirien olemassaololle, mutta tasapaino ei voi säilyä ikuisesti...

Koska en tarvitse toista soturilipuketta ihan vielä, otan tuon 50 kp ja laitan sen Vuonalle :) nyt hänellä onkin jo 150 kp x)

Nimi: Aalto

16.12.2018 18:16
90 kp'stä 40 Palolle ja 50 Virnalle :3.

Nimi: Lasipallo

13.12.2018 21:48
30kp~>hunsku
Soturilipuke~> reuen (hake on the way)

Nimi: Kurre

11.12.2018 21:46
Hei sinä, juuri niin, sinä siellä metsän reunassa. Aavistan että et ole aivan sattumalta löytänyt paikalle. Tai ehkä oletkin, mutta se ei ole olennaista. Mikä on tämä paikka, kysyt, tai vaikka et kysyisi, niin vastaamme silti. Tämä on Metsäketo, Soturikissoihin perustuva tarinapohjainen roolipelisivusto. Paikka on usean vuoden kokemuksella ottanut niin aloittelevat kuin vanhemmatkin tarinankertojat osaksi joukkoaan, ja positiivinen ilmapiiri on sivustolle hyvin yleinen. Valittavanasi on kuusi vaihtoehtoa, johon osaksi voit liittää kissasi. Haluaisitko kuulua metsäisen Myrskyklaanin rohkeaan ja voimakkaaseen joukkoon, Jokiklaanin uimataitureihin ja huippukalastajien riveihin, nopeajalkaisten jahtiloikkataivaaseen Tuuliklaaniin tai varjojen tanssittamaan ja yllätysten kylpemään Varjoklaaniin? Kiinnostaisiko viettää eloa kenties arvostettuna näyttelykissana tai letkeänä kotileijonana takkatulen ääressä kaksijalkalassa? Vai arvostatko sittenkin kaikkein eniten omaa seuraa, ja valitset erakon monista vaihtoehdoista koostuvan polun?<br>

Teet minkä valinnan tahansa, tuemme sinua päätöksessäsi. Metsäkedosta et saa pelkästään oppia kirjoittamiseen ja hahmon kehittämiseen, vaan myös rentoa seuraa ja lämmintä mieltä vuoden ympäri. Älä siis epäröi.


Jos kaikki kunnossa, ottaisin 50 kp:ta Kaiulle, kiitos. :)

Nimi: Lasipallo

11.12.2018 20:56
Hei sinä vaeltaja joka saavuit luoksemme. Käy peremmälle, tervetuloa Metsäketoon.
Seisot risteyksessä ennen liittymistäsi joukkoomme, sinun täytyy valita kelle olet uskollinen; Varjoklaanille taistelijoineen, myrskyklaanin lihaksikkaille sotureille, jokiklaanin uimareille, tuuliklaanin juoksijoille, lokin laumalle vai kenties itsellesi? Valitse polkusi tarkoin ja kirjoita tarinasi joka jääköön klaaninvanhimpien luettavaksi pennuille vielä vuodenaikojen ajaksi.


50kp menköön hunajalle

Nimi: Aurinkokajo

11.12.2018 19:51
No niin, tässä olisi muutamia ajatuksia uuteen tervetulotekstiin, vaikka henkilökohtaisesti nykyinen on juuri hyvä :3 Suurin osa tekstistäni on röyhkeästi kopioimalla pöllitty alkuperäisestä, mutta on siinä jotain omiakin mielipiteitäni :D
Jos on okei, niin palkinnoksi 50kp kerryttämään Hohkatassun kp-määrää ;)


”Jos päätät osallistua koulutukseemme, meidän on vietävä sinut klaanin luo. Sinun on elettävä kanssamme ja kunnioitettava tapojamme. Muussa tapauksessa sinun on palattava Kaksijalkalaan, etkä saa koskaan tulla klaaniin takaisin. Et voi elää tassu kummassakin maailmassa.”
-Sinitähti, Villiin luontoon

Olet kuullut neljästä klaanista, jotka asustelevat esi-isiensä määräämillä tavoilla metsässä. Myrskyklaanin lihaksikkaat metsästäjät, Jokiklaanin taitavat uimarit, Tuuliklaanin nopeat juoksijat ja Varjoklaanin armottomat taistelijat. Jotta voit liittyä joukkoomme, sinun tulee päättää mille klaanille sydämesi on uskollinen.
Ota rohkeasti askel eteenpäin ja astu seikkailuun kanssamme, sillä yksi tarina on vielä kertomatta. Sinun tarinasi!

Tervetuloa Soturikissat-tarinaroolipeliin. Täällä ajatus perustuu tarinoiden kirjoittamiseen oman hahmosi näkökulmasta. Klaaneja on neljä; Myrsky-, Joki-, Tuuli- ja Varjoklaani. Valitse klaanisi, mikäli askeleesi eivät seuraa erakon tai kotikisun polkua.

Nimi: Rölli

11.12.2018 19:44
Tuuli turkissasi, väsymys tassujasi painaen astelet Ukkospolun viertä. Olet kuullut neljästä klaanista, jotka asuvat samaisen tien ympärillä, kukin missäkin. Nummilla, metsässä, joen vierellä, suolla. Olet toivonut jo pitkään olevasi osa klaaneja, ja olet matkannut päiviä löytääksesi heidän alueelle. Olet vihdoin löytänyt määränpäähäsi, mutta kun katselet ympärillesi elonmerkkejä etsien, ketään ei näy. Missä kaikki ovat?

Täällä me olemme, takahuoneessa kahvilla! Tule ihmeessä peremmälle, mukavaa kun löysit tänne. Otatko kahvia tai pullaa?
Tervetuloa Metsäketoon!
Olemme vuonna 2012 perustettu aloittelijaystävällinen Soturikissat-tarinaroolipeli. Täällä ajatus perustuu tarinoiden kirjoittamiseen oman hahmon näkökulmasta. Näin luot oman polkusi metsän klaaneihin, Myrsky-, Joki-, Tuuli- tai Varjoklaaniin. Sivut ovat käyneet läpi monen monta muutosta läpi, ja klaaneissa on tapahtunut kaikenlaista, mutta kaikesta siitä on selvitty – ei Metsäketo ihan turhaan täytä 7 vuotta. Jokainen uutukainen on lämpimästi tervetullut mukaan meidän poppooseen, joka on ollut mitä parhainta seuraa jo monen monen kuun ajan. Muista lukea säännöt, blogi, ja viimeaikaiset tarinat ainakin omasta klaanistasi, jotta olet ajan tasalla ennen liittymistä. Päästähän siis luovuutesi valloilleen ja sukella sivujen syövereihin, olet enemmän kuin tervetullut!

Zare (Yp)

//Tulipa huono xd teen tässä tosin kolmea asiaa samaan aikaan... x) Jos tämä sopii, niin ottaisin mielelläni palkinnoksi tuon 50 kp ^^//

Nimi: Lasipallo

07.12.2018 23:10
Tehtävä #1


Sudenhammas
hän oli erakko taustainen kolli joka liittyi varjoklaaniin. Harmaa turkki on valkoisen ja mustan kirjoma hänellä on meripihkan sävyiset silmät. Tottelevainen ja uskollinen luonteeltaan. Kunnioittaa soturilakia ja tähtiklaania. Joskus pahansuinen.


Lieskatähti
Klaanisyntyinen varjoklaanin kolli. Soturinimeltään Tulisielu, hän oli itseppäinen ja uhmakas mutta omasi voimakkaan uskon tähtiklaaniin. Rehellinen ja uskaollinen klaanilleen. Turkki oli punaoranssi tummin raidoin. Omaa kirkkaan keltaiset silmät joissa on hiukan vihreää.

Vastaus:

Pahoittelut, mutta tehtävät ovat päiväkohtaisia~

Nimi: Tikru

06.12.2018 22:37
Hih, tosi kiva idea tuo sivu :3

50kp menis tällä kertaa Vaahterakasvolle Tuuliklaaniin!

Nimi: Kurre

06.12.2018 21:17
Tuo uusi sivu (tai uudet) on oikein hieno, tuli nostalginen fiilis kun luki vanhoja tapahtumia ja muisteli edesmenneitä hahmoja :'3
Ja mitä tuohon 50 kp:een tulee, ottaisin ne Kaiulle, kiitos :)

Nimi: Aurinkokajo

06.12.2018 20:49
Selvä siis. Ottaisin tuon 50kp Hohkalle (jälleen :D)

Nimi: Kurre

05.12.2018 19:46
Hilleritassu: Solakka, pitkäkarvainen ja kullanruskeasilmäinen naaras, jonka vaaleanruskeassa turkissa esiintyy hieman tummempia raitoja ja läikkiä. Hänen oikean etujalan tassussa on vaaleampi "sukka", ja nenä ja anturat ovat vaaleanharmaat. Vasemmessa etujalassa on pieniä arpia turkin alla. Lempeä, uskollinen ja ystävällinen kissa, joka ei ymmärrä aina klaanien rajoja ja erimiellisyyksiä, mutta ei petä klaaniaan tai soturilakia sen vuoksi. Uskollinen soturilaille ja uskoo Tähtiklaaniin. Hilleritassu rakastaa uimista ylikaiken, vaikka molemmat vanhemmat menehtyivät veteen. Naaras on liikaa ärsyttämistä koettuaan valmis käyttämään kynsiään. Vihaa piilottelua, mutta tekee sitä melko usein. Hilleritassu menetti pentuna vanhempansa, kun nämä hukkuivat jokeen erään kulkukissan käytyä heidän kimppuunsa. Naaras todisti tapahtuman, ja tästä aiheutunut syyllisyys oli niin kova, että hän viilteli muutaman kerran vasempaan etujalkaansa, jossa on nyt pieniä arpia, mutta ovat piilossa turkin alla.

Kiipijätassu: Hyvin pienikokoinen, solakka ja jäntevä naaras pitkällä hännällä ja lyhyellä turkilla varustettuna. Hänen turkkinsa on vaalean kullanruskeaa, ja siinä on tummanruskeaa, raidallista tabbykuviota. Kiipijätassulla on raitojensa päissä myös tummia pilkkuja, ja hänen silmiään ympäröivät mustat rajaukset. Silmien alla on muutamia mustia pilkkuja. Naaraalla on musta nenä ja polkuanturat, ja tassuissa turkin väri tummenee lähes mustaksi. Kuono, pää, korvat ja hännänpää ovat myös tummemmat kuin muu vartalo. Silmät ovat kirkkaankeltaiset. Kiipijätassulla on todella terävät kynnet ja valkoiset hampaat, ja tuo on ketterä ja nopea. Kipakka, temperamenttinen ja tulinen naaras, joka sanoo, mitä tahtoo ja sanookin sen kovalla äänellä. Tämä naaras ei halua jäädä muiden jalkoihin, ja on ennemminkin johtaja- kuin seuraajaluonnetta. Vaikka hän on pieni, hän on sitäkin pippurisempi, ja taisteluissa viiltelee kynsillään nopeasti kuin salama. Naaras on hyvä taistelemaan ja tämä onkin Kiipijätassun intohimo. Pitää myös metsästämisestä, mutta ei pysty keskittymään samaan asiaan kovin pitkää aikaa. Roihumyrskyn ja Timalilammen pentu.

Huh mikä homma, toivottavasti tämä on ok :'D Jos on, ottaisin tuon 50 kp:tä Kaikutassulle, kiitos :3

Vastaus:

~

Nimi: Aurinkokajo

05.12.2018 16:22
Tippaturkki: Uhkarohkea, siniharmaa kolli, jolla on vaaleansiniset silmät. Kanervatuulen kumppani, Kirkaslammen ja Pisarasydämen isä. Poltti itsensä pahasti liekkimeren keskellä, mutta pääsi ulos metsästä. Kolli kuitenkin hukkui heti pelastauduttuaan järveen kaikki voimansa menettäneenä.

Kanervatuuli: Vaaleanruskea naaras sinisillä silmillä. Tippaturkin kumppani, Kirkaslammen ja Pisarasydämen emo. Kuoli hengitettyään liikaa savua pelastaessaan Pisarasydämen pentutarhasta metsäpalon aikana.

Kirkaslampi: Valkoinen naaras, jolla on vihertävät silmät. Hivenen sisartaan Pisarasydäntä kookkaampi ja rauhallisempi. Tippaturkin ja Kanervatuulen tytär, Pisarasydämen sisko. Menehtyi metsäpalon aikana jättäytyen maahan, sillä ei jaksanut enää.

Pisarasydän: Siro ja pienikokoinen siniharmaa naaras sinivihreillä silmillä ja valkealla vatsalla. Hänellä on syntymämerkkinä lovi korvassa. Iloinen, utelias ja villi luonteeltaan. Tippaturkin ja Kanervatuulen tytär, Kirkaslammen sisar, Haukkapoltteen kumppani ja Kyynelpennun, Kuurapennun, Tiikeripennun ja Kaurisloikan emo. Kuoli hengitettyään liikaa savua metsäpalon aikana, sillä jäi pentutarhaan jumiin savun keskelle.

Kuurapentu: Ujo ja lempeä harmaa naaras, jolla on hopeanvärisiä laikkuja turkissaan. Omistaa siniset silmät. Pisarasydämen ja Haukkapoltteen tytär, Kyynelpennun, Tiikeripennun ja Kaurisloikan sisar. Kuoli hengitettyään liikaa savua metsäpalon aikana.

Tiikeripentu: Ruskea kolli, jolla on tummanruskeita raitoja. Muistuttaa hyvin paljon isäänsä niin turkin väritykseltään kuin kiltiltä ja lempeältä luonteeltaan. Pisarasydämen ja Haukkapoltteen poika, Kyynelpennun, Kuurapennun ja Kaurisloikan veli. Kuoli hengitettyään liikaa savua metsäpalon aikana.

Valomyrsky: Vaalean, lähes valkea turkin omistava naaras, jolla on musta kuono ja hopeanharmaa etutassu ja hännänpää. Meripihkanväriset silmät. Avoin ja iloinen naaras, joka uskoo vankasti Tähtiklaaniin. Löytyi pentuna Myrskyklaanin reviirin rajoilta ja on luultavasti kahden erakon vahinkopentu. Paloi elävältä Katajaturkin kanssa jäätyään liekkien saartamaksi.

Katajaturkki: Pihkanruskeaturkkinen naaras tummanruskeilla raidoilla ja vaaleanruskealla vatsalla. Pihkanväriset silmät. Luonteeltaan Katajaturkki on itsevarma, sosiaalinen ja suvaitsevainen ja hän hyväksyy klaaniin ulkopuolisetkin. Klaanisyntyinen, vanhempiensa ainut pentu. Paloi elävältä Valomyrskyn kanssa jäätyään liekkien saartamaksi.

Toivottavasti on hyvät :D Ja palkinnoksi voisin ottaa tuon 50kp Hohkalle ;)

Vastaus:

~

Nimi: Rölli

05.12.2018 14:55
Naakkayö:
Solakka, hopean värinen kolli, jolla on pieniä valkoisia raitoja kyljissä ja otsassa. Oikea etutassu, silmien ympärykset, leuka ja hännänpää ovat valkeat, vasen etujalka on musta, ja takajalat vaalean kullanväriset. Rinnassa kuunsirpin muotoinen laikku. Turkki on pitkää ja tuuheaa. Luonteeltaan itsepäinen mutta ystävällinen, ja itsenäinen kissa. Kullanväriset silmät. Kotikisusyntyinen; emo Tuhkimo ja isä Blackie. Alkuperäinen kotikisunimi on Zetes. Ei viihtynyt kotikisuna, vaan liittyi Jokiklaaniin.

Tuulenkuiskaus:
Siro ja kaunis valkea naaras, jolla on hopeisia juovia turkissaan. Naaraan oikea etujalka on hopeinen, samoin kuin korvien taustat. Pörröinen häntä, jolla on hopeinen kärki. Silmät ovat meren siniset, joiden kulmista lähtee mustat juovat. Ystävällinen, iloinen ja avulias kissa, joka välillä etsii mielessään paikkaansa maailmassa. Hänellä on kaunis, hunajainen ääni, jota hän käyttää pulppuavan runosuonensa jakamiseen. Syntyi alunperin Myrskyklaaniin Liekkimielelle ja Ilveskuuralle kolmen sisaruksensa kanssa, mutta joutui pentuna haukan viemäksi. Päätyi Jokiklaanin alueelle, josta partio pelasti hänet. Alkuperäinen nimi Kuiskepentu, joka muuttui Tuulitassuksi Jokiklaaniin liityttyään.

Voisin ottaa palkinnoksi soturlipukkeen, jos näissä ei mitään korjattavaa ole ^^

Nimi: Tikru

05.12.2018 14:52
Höyhenviima: Kaunis oranssiturkkinen, solakka ja pienikokoinen naaras, jonka tassut, maha ja korvat ovat valkoiset. Lisäksi selässä on muutamia valkoisia laikkuja. Naamassa haaleita viiruja. Vihreät suuret silmät. Luonteeltaan naaras on ystävällinen ja kohtelias, mutta itsepäinen. Sinisateen ja Ukkossydämen tytär.

Rakkaterä: Keskikokoinen, lihaksikas kolli, jonka turkki on pohjaväriltään tummanharmaa. Keskivartalo ja jalat ovat peittyneet mustalla tabbykuviolla. Kuonosta lähtee myös yksi musta juova, joka yhdistyy selän raidoituksiin. Silmät ovat väriltään vihreät, joissa on häivähdys meripihkanväriä. Eläessään uskollinen jokiklaanilainen, joka valvoi soturilain noudattamista tarkasti. Hieman uhkarohkea kolli, mutta vain silloin, kun läheiset ovat pulassa. Pihkalehden ja Sysiyön poika, kaksi siskoa, Hurrikaanipentu ja Häivepentu.


Jos nuo (^^) on ok, niin palkinnoksi voisin ottaa vaikka 50kp:ta, jonka jaan puoliksi Tuhkaviiksen (jokiklaani) ja Saniaistassun (varjoklaani) kesken c:

Vastaus:

~

 

©2018 Metsäketo - suntuubi.com